Surface IPB Skin By Skinbox

PurePC.pl - Forum Dyskusyjne: Logitech G51 Czy Creative G500 ? - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne

Skocz do zawartości

Ukryj wiadomość Pokaż wiadomość

Witamy na forum PurePC

Załóż swoje konto by móc tworzyć nowe tematy, odpowiadać na istniejące, komunikować się ze znajomymi, korzystać z nowych skórek i usunąć część reklam!

Del.ico.us Śledzik Blip Twitter Google Buzz Facebook Google Wykop
Strona 1 z 1

Logitech G51 Czy Creative G500 ?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   SkaZ 

• Początkujący uczestnik
  • Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 22-listopad 07

Napisano 22 listopad 2007 - 08:32

Jak w temacie które głośniczki będą się lepiej sprawowały- dzwiękówka SoundBlaster Audigy 2 ZS. Potrzebuje do gier,muzyki i filmów. Wiem że Logitechy wytwarzają dobrej jakości dzwięk ( tych akurat nie słuchałem :?) Co do Creativa nie mam pojęcia
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   Trolu609 

• Uczestnik
  • Grupa Stały użytkownik
  • Rejestracja 02-styczeń 05

Napisano 22 listopad 2007 - 11:43

Nie mogę Ci pomóc ale czytając recenzje w internecie oraz opisy mogę stwierdzić że te Creative G500 są godne polecenia. Pojedź do sklepu i weź ze sobą kawałki które słuchasz na codzień. Przetestuj i zobacz. Tak to już jest niestety z głośnikami, że trzeba posłuchać aby ocenić

Użytkownik Trolu609 edytował ten post 22 listopad 2007 - 11:45

0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   SkaZ 

• Początkujący uczestnik
  • Grupa Użytkownik

Napisano 22 listopad 2007 - 19:23

Chętnie bym tak postąpił, niestety nie widziałem w żadnym sklepie G51 a co dopiero o możliwości posłuchania. Więc chciałbym zdać się na opinie innych
0

#4 Użytkownik nie jest zalogowany   Trolu609 

• Uczestnik
  • Grupa Stały użytkownik
  • Rejestracja 02-styczeń 05

Napisano 22 listopad 2007 - 22:55

A tak robiąc trochę OT. Korzystasz naprawdę z systemu surround aby zakupić 5.1? Nie lepiej by było dobre stereo zrobić z tej kwoty?
0

#5 Użytkownik nie jest zalogowany   Piwor 

• Uczestnik
  • Grupa Stały użytkownik

Napisano 26 listopad 2007 - 23:15

Wyświetl postUżytkownik SkaZ dnia 22 lis 2007, 08:32 napisał

Jak w temacie które głośniczki będą się lepiej sprawowały- dzwiękówka SoundBlaster Audigy 2 ZS. Potrzebuje do gier,muzyki i filmów. Wiem że Logitechy wytwarzają dobrej jakości dzwięk ( tych akurat nie słuchałem :?) Co do Creativa nie mam pojęcia

Mam G500 i Audigy 2 ZS jestem z obu produktów naprawde zadowolony. G500 świetnie graja a w grach wprost idealnie :)
0

#6 Użytkownik nie jest zalogowany   SkaZ 

• Początkujący uczestnik
  • Grupa Użytkownik

Napisano 27 listopad 2007 - 04:31

Wyświetl postUżytkownik Piwor dnia 26 lis 2007, 23:15 napisał

Mam G500 i Audigy 2 ZS jestem z obu produktów naprawde zadowolony. G500 świetnie graja a w grach wprost idealnie :)

Dzięki za wypowiedź, wcześniej byłem zdecydowany na X540 a teraz nie wiem czy G51 grają na tyle lepiej zeby dopłacać ok 330.Chociaż teoretycznie powinien być to model z wyższej półki.
0

#7 Użytkownik nie jest zalogowany   Juziu 

• Uczestnik
  • Grupa Stały użytkownik
  • Rejestracja 07-lipiec 04

Napisano 27 listopad 2007 - 09:45

No właśnie podbno w G51 dobrze jest odzwierciedolne uczucie "surround", ale nigdzie w necie nie ma porównania do Creativów G500 czy chociażby tańszych Geniusów ...
0

#8 Użytkownik nie jest zalogowany   SkaZ 

• Początkujący uczestnik
  • Grupa Użytkownik

Napisano 10 grudzień 2007 - 21:57

właśnie odebrałem G51 Grają super-fajne soprany, niski przyjemny bas, do tego design. Czekam jeszcze na Creative Sound Blaster Audigy 2 Gold, narazie chodzą na zintegrowanej płycie MSI P35 Neo 2 fr. Zastanawiam się jaka będzie różnica dźwięku
0

#9 Użytkownik nie jest zalogowany   Juziu 

• Uczestnik
  • Grupa Stały użytkownik
  • Rejestracja 07-lipiec 04

Napisano 13 grudzień 2007 - 20:43

A jak myślisz SkaZ, lepiej grają niż Geniusy ? Nareszcie ktoś kupił te głośniki :P Napisz coś więcej o nich, przetestuj w różnej muzyce i wogole :) (w grach napewno wypas :P)
0

Opcje tematu:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź