Ja tez kupuje na allegro i w sklepach www minimum kilka rzeczy co miesiac najczesciej o wartosci do 300-500zl ale zdazaja sie tez zakupy za pare tysiecy!
Najbardzie nie podoba mi sie,ze jezeli zostaniesz pokrzywdzony i w 100% slusznie wystawiasz negatywny komentarz to w odpowiedz( w zemscie) dostaniesz taki sam (negatyw) --to jest chore!!--i powinni cos z tytm zrobic!!--juz nie raz mialem sytuacje gdzie powinienem wystawic negatywa i kilka razy neutrala ale nie robilem tego bo dostalbym to samo

a mam same pozytywy,wiec zalezy mi na "czystym" koncie.
gdy kupuje to patrze na komentarze i ostatnio sprzedane rzeczy ( u sprzedajacego) jezeli mam jakies watpliwosci to szukam tego samego produktu u kogos innego.
Kiedys kupilem laptopa za 3800zl -platnosc kurierowi -- gdy otworze paczke i wlacze laptopa.Mial on 3miesiace gwarancji -bo byl porysowany na obodowie zew.Podobno w trakcie transportu , wszytko mial po niemiecku -lacznie z winXP. I powiem jedno JUZ nigdy nie KUPIE laptopa przez allegro!!--tyle stresow starczy mi do konca zycia

--caly proces zakupu wygladal jakby sprzedawal go jakis oszust--jednak na koncu okazalo sie byc ok a laptopa samemu naprawilem(piski na plycie glownej).
Teraz szykuje sie do zakupu notebooka i wiem,ze zrobie to przez sklep www ,ktory ma swoje placowki w moim miescie-- zamowie go z netu,zeby miec 10dni na ewentualny zwrot--po dokladnym przetestowaniu)
Pozdr.
Użytkownik Phuong edytował ten post 27 luty 2006 - 16:40