Surface IPB Skin By Skinbox

PurePC.pl - Forum Dyskusyjne: Tani Lcd 17' - Benq Fp737s-d - PurePC.pl - Forum Dyskusyjne

Skocz do zawartości

Ukryj wiadomość Pokaż wiadomość

Witamy na forum PurePC

Załóż swoje konto by móc tworzyć nowe tematy, odpowiadać na istniejące, komunikować się ze znajomymi, korzystać z nowych skórek i usunąć część reklam!

Del.ico.us Śledzik Blip Twitter Google Buzz Facebook Google Wykop
Strona 1 z 1

Tani Lcd 17' - Benq Fp737s-d Co o tym sądzicie?

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   beastboy 

• Początkujący uczestnik
  • Grupa Użytkownik
  • Rejestracja 19-sierpień 05

Ikona posta  Napisano 19 sierpień 2005 - 12:59

Witam!
Zamierzam w najbliższym czasie kupić panel LCD 17' i dręczy mnie ten sam problem co wszystkich - co wybrać? Jako że nie zamierzam wydawać zbyt wiele na panel używany głównie do pracy i internetu (czasem filmy i sporadycznie jakaś gierka) więc szukam czegoś w przystępnej cenie i w miarę przyzwoitych parametrach. Przeszukując oferty sklepów znalazłem monitorek BenQ FP737s-d. Co o nim sądzicie? Trudno znaleźć jakieś testy bądź konkretne opinie, a cena w stosunku do parametrów jest co najmniej atrakcyjna (jesli nie rewelacyjna). Monitor z DVI, czasem reakcji 16ms, kontrast 450:1 i jasność 260cd za mniej niz 900 zł to chyba niezła oferta - nie uważacie? Proszę o info jeśli ktoś miał z nim do czynienia - będę wdzięczny (gg 6588698 lub marcin@akcja.pl). Pozdrawiam wszystkich!

Użytkownik beastboy edytował ten post 19 sierpień 2005 - 16:49

0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   gmfriend 

• Uczestnik
  • Grupa Stały użytkownik
  • Rejestracja 09-grudzień 04

Napisano 19 sierpień 2005 - 14:13

Użytkownik beastboy dnia Aug 19 2005, 12:59 napisał

Witam wszystkich!
...ciach
wszystkich!
Wyświetl post

Niewiele więcej i masz hjundaje za 950zł 8ms z DVI nigdy nie byłem przekonany do tej firmy ale ostatnio oglądałem taki moniotrek i jest całkiem fajny.

http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4859...f31375f4c373244

albo

http://www.proline.pl/shop.php?prodid=4859...f31375f42373041
» Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - <===Moj sprzęt
0

Opcje tematu:

Strona 1 z 1

Szybka odpowiedź