Pokaż wiadomość
Witamy na forum PurePC
Załóż swoje konto by móc tworzyć nowe tematy, odpowiadać na istniejące, komunikować się ze znajomymi, korzystać z nowych skórek i usunąć część reklam!
HP PSC 750 "scaner failure"
Napisano 11 kwiecień 2004 - 08:09
Serwis - gwarancja minela, w sklepiku gdzie kupilem rozlozyli serwisanci rece...
z tego co slyszalem to wiecej osob ma z tym problem - moze ktos jednak wie co i jak
Napisano 08 luty 2006 - 10:34
Użytkownik toart dnia 11 Kwi 2004, 04:03 napisał
Jest jakieś rozwiązanie tego problemu ?
bardzo duzo ludzi ma ten problem. ja tez
serwisy hp ponoc naprawiaja te usterke za jedyne 680pln, jakis serwis w krakowie za 280 ;/
a mi pomoglo rozwiazanie z jednego z zachodnich for:
niestety musisz rozkrecic skaner, zdjac gore z szyba i dostac sie do ruchomej glowicy z lampa i lustrami.
na niej widac dwa kwadratowe otwory. uzywajac srubokrecika zdjac czarny wierzch z glowicy. przeczyscic lustra i NIE ZAKLADAJAC Z POWROTEM tego plastiku skrecic skaner. u mnie dziala jak marzenie.
co prawda mam inny problem - sterownik twain sie skrewil i reinstalacja sterow nie pomogla, ale skaner dziala jako standalone i przez oprogramowanie hp
Napisano 22 luty 2008 - 23:59
Użytkownik sleeva dnia 8 lut 2006, 10:34 napisał
serwisy hp ponoc naprawiaja te usterke za jedyne 680pln, jakis serwis w krakowie za 280 ;/
a mi pomoglo rozwiazanie z jednego z zachodnich for:
niestety musisz rozkrecic skaner, zdjac gore z szyba i dostac sie do ruchomej glowicy z lampa i lustrami.
na niej widac dwa kwadratowe otwory. uzywajac srubokrecika zdjac czarny wierzch z glowicy. przeczyscic lustra i NIE ZAKLADAJAC Z POWROTEM tego plastiku skrecic skaner. u mnie dziala jak marzenie.
co prawda mam inny problem - sterownik twain sie skrewil i reinstalacja sterow nie pomogla, ale skaner dziala jako standalone i przez oprogramowanie hp
Płyte dla 98/ME/2000 oraz inną dla XP odrzuca. Pan z pomocy online napisał mi coś takiego : "(...) Bardzo nam przykro ale instalacja urządzeń wielofunkcyjnych w systemach serwerowych nie jest objęta wsparciem technicznym. (...) "
Czy nie da rady jakos jednak tego zainstalować- może ktoś rozwiązał juz ten problem ?
pozdrawiam
Użytkownik domeryk edytował ten post 23 luty 2008 - 10:28
Intel® Centrino® Processor Technology featuring Intel® Core™2 Duo Processor T7700, Intel® Wireless WiFi™ Link 4965AGN network connection and Intel® GM965 Express chipset | clock speed : 2.4 GHz | front side bus : 800 MHz | 2nd level cache : 4 MB |
Napisano 23 luty 2008 - 10:46
Użytkownik domeryk dnia 22 lut 2008, 23:59 napisał
Płyte dla 98/ME/2000 oraz inną dla XP odrzuca. Pan z pomocy online napisał mi coś takiego : "(...) Bardzo nam przykro ale instalacja urządzeń wielofunkcyjnych w systemach serwerowych nie jest objęta wsparciem technicznym. (...) "
Czy nie da rady jakos jednak tego zainstalować- może ktoś rozwiązał juz ten problem ?
pozdrawiam Niestety Win 2003 Server nie obsługuje tego urządzenia jedynie te systemy
Select operating system
» Linux
» Mac OS 9
» Mac OS X
» Microsoft Windows 2000
» Microsoft Windows 98
» Microsoft Windows 98SE
» Microsoft Windows ME
» Microsoft Windows Vista
» Microsoft Windows Vista (64-bit)
» Microsoft Windows Vista Business (32-bit)
» Microsoft Windows Vista Business (64-bit)
» Microsoft Windows Vista Enterprise (32-bit)
» Microsoft Windows Vista Enterprise (64-bit)
» Microsoft Windows Vista Starter
» Microsoft Windows Vista Ultimate (32-bit)
» Microsoft Windows Vista Ultimate (64-bit)
» Microsoft Windows Vista Home Basic (32-bit)
» Microsoft Windows Vista Home Basic (64-bit)
» Microsoft Windows Vista Home Premium (32-bit)
» Microsoft Windows Vista Home Premium (64-bit)
» Microsoft Windows XP
» Microsoft Windows XP x64
Intel® Centrino® Processor Technology featuring Intel® Core™2 Duo Processor T7700, Intel® Wireless WiFi™ Link 4965AGN network connection and Intel® GM965 Express chipset | clock speed : 2.4 GHz | front side bus : 800 MHz | 2nd level cache : 4 MB |
Napisano 17 marzec 2008 - 08:13
Panowie - skanner Fail - to info o błędzie skannera - najczęściej to po prostu ze starości i trzeba mu wyczyścić "OCZY" - kilka już takich przez moje łapki przeszło i chodzą dalej jak TaLaLa - a więc Subokręty i śzmatki w dłoń i do dzieła - albo paka i do mnie na godzinkę i kawkę.
Napisano 17 marzec 2008 - 09:14
Opcje tematu:
Szybka odpowiedź
| Temat | Autor | Podsumowanie | Ostatni post | |
|---|---|---|---|---|

Kanał RSS
Dodaj odpowiedź