Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wallpaper... Dark
PurePC.pl - Forum Dyskusyjne > Inne > Prezentacje
sough
Witam,

Nie będę się rozpisywał... Po 12 miesiącach przerwy spowodowanej nawałem innych prac wróciłem do grafiki... Co za określenie...

Link na digARTa (Polska):
http://www.digart.pl/praca/542901/

Link na dA (zagranica):
http://www.deviantart.com/deviation/43295920/

Coś dla ludzi, którym znudziły się wszechobecne windowsowskie roślinki, robaczki i tym podobne...

Jeśli ktoś będzie potrzebował, mogę upnąć to w 1600x1200 lub jakiejś mniejszej rozdzielczości...

Aaaaa... digART ma dzisiaj przerwę techniczną. Co prawda już niby wszystko działa, ale w razie problemu macie też link na dA.

Pozdrawiam, sough.

Dodane:

Specjalnie dla serkal34 wystawiam to w wide 1680x1050.

srekal34
A dałbyś rade zrobić z tego wide 1680/1050? Bo byłbym zainteresowany
sough
Pewnie, zaraz wyedytuję pierwszego posta i podam link.

Dzięki za zainteresowanie...

Dodałem już linka do wide. Jest w pierwszym poście.

Pozdrawiam!
srekal34
Dzięki wielkie icon_wink2.gif
naprawdę całkiem ładna tapetka
remiky
Świetna tapeta:) Taka mroczna...
kucyk
ta jest niezła:

blink.gif
raven_88
Mhmm :]

taka Stalker'owata ;]

tak zapytam...masz jakieś anioły w dorobku ? ;>
sough
Maaaam... A raczej miałem... Powiedziały "papa" i odleciały do krainy wiecznych MBajtów i pixeli... Razem z dyskiem WD80, dokładniej to z jego częścią...

Nie były publikowane, bo raczej nie mam zwyczaju umieszczania swoich prac w internecie. Portfolio jest w "fazie" wstępnej produkcji... Nie chce zrobić kupy zamiast folio ale też nie mam za bardzo czasu na dłuższą prace... Dlatego koło się zamyka i nie mam ukończonego folio.
XibalbaPL
Powiem tak właśnie takich tapetek szukałem !!!
BoSkiE laugh.gif

Xibi
RepsOn
ZAJEBISTE blink.gif blink.gif blink.gif
jonas
Co talent to talent. Na kolana, chamy icon_wink_smile.gif

Jakąś "falloutową" można by poprosić w wolnej chwili? Czernobylna też nie byłaby do pogardzenia.
Carson
przylaczam sie do prosby jonasa icon_smile3.gif cos w post nuklearnych klimatach bedzie super icon_wink2.gif stalker/fallout
sough
Dzięki za komentarze.

jonas: Nie spodziewałem się, że twórca "małego Czarnucha" się tutaj wypowie. To ja padam na kolana, całuję stopy (tylko stopy, dla zboczuchów ostrzeżenie) i oddaję "Allahy" (czyt. pokłony).

Postaram się coś zrobić, nawet miałem w planach podobny art, ale niestety ostatnio ciężka choroba bardzo bliskiej mi osoby uniemożliwia mi jakąkolwiek prace...

Straciłem wenę, o czasie nie wspomnę... Ale to jest teraz sprawa najwyższej rangi, więc wybaczcie jeżeli przyjdzie wam długo poczekać na jakąś nową prace... O ile jakaś będzie...
jonas
Ależ doprawdy.
[zapłoniło się dziewczę niewinne, zatrzepotało przyklejonymi rzęsami, skutkiem czego spadły one między pety i rozlaną wódkę]

Mamy czas, fear nothing.

Sił do walki z chorobą oraz szybkiego powrotu do zdrowia pozostaje życzyć.
Uns3
FiDO
sough: kawal dobrej roboty... od dluzszego czasu szukalem godnego zastepcy swojej tapety, przegladalem co jakis czas deviantart'a w kategorii Dark i jakos nic nie moglem dla siebie znalezc.
Twoj twor mi sie podoba (ma nawet jakies przeslanie) i mam go juz na tapecie od ok tygodnia w pracy, i od wczoraj na domowym kompie.
SlaY3R
No Extra tapetki zawsze mialem panny na pulpicie a teraz wlasnie szukalem cos mrocznego w takich klimatach jak wyzej i SUPER ! Tapetki... I tez sie przylaczam do prosb o wiecej tapetek icon_wink2.gif
-------------------------------------
A mam prosbe mogl bys sough wstawic ta tapetke w rozdzielczosci 1280x960
FiDO
A jakiz to problem sobie wyciac ? icon_smile3.gif

Kliknij, aby zobaczyć załącznik

Albo nawet nic nie wycinac tylko ustawic tapetke w 1680x1050 jako wycentrowana i tez bedzie ok (minimalnie przytnie z gory i z dolu), ja tak zrobilem w pracy, gdzie nie mam panoramy.
kain
Taaaak, maska przeciwgazowa jest IMO rewelacyjna. Juz wyladowala u mnie na tapecie icon_smile3.gif Chociaz wolal bym wersje bez napisow. Masz moze taka?
sough
Ta maska przeciwgazowa nie jest mojego autorstwa. Ktoś kto wrzucił ją do tego tematu widocznie się pomylił.

http://www.digart.pl/praca/587663/
http://www.deviantart.com/deviation/44990502/

Moja nowa praca...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2010 Invision Power Services, Inc.
CommunitySEO 1.2.3 © 2010  IPB SEO Module