Skocz do zawartości

Aktualności

Artykuły

Windows 7 (Seven) 32bit/64bit

Rozpoczęty przez ULLISSES, wrz 20 2009 14:10

2699 odpowiedzi w tym temacie

#2251

Rikki
  • Rikki
  • Fearless.
  • Moderator
  • 5578 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Nie musisz reinstalować systemu. Problemy pojawiają się przy wymianie płyty głównej i czasami nieprzyjemności przy wymianie karty graficznej.
  • 0

#2252

Carson
  • Carson
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 6870 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Panowie czy ktos z was korzysta z foobara na tej windzie? Mam problem z jednym ficzerem. Na xp dzialal ok a tu jest problem. Chodzi mi o podwojne klikniecie na pliku z muzyka co dodawalo utwor do listy nie kasujac jej (opcja w foo "set enqueue as default action"). Tutaj widze ze w windowsie jest cos pozmieniane i akcja podwojnego klikniecia jest traktowana jako odtworz i kasuje mi cala liste w foo. Musze za kazdym razem wybierac z menu kontekstowego "enqueue in foobar" co mnie denerwuje. Foobar jest najnowszy. Zrobilem myk dodajac w rejestrze przelacznik /add do kliku formatow i dzialalo to ale tylko do restartu systemu, pozniej wszystko znow nie dziala jak powinno. Jakies pomysly?

edit: ok problem zazegnany, problem byl w jak sie okazalo nie do konca kompatybilnym z win7 tc powerpackiem

Użytkownik Carson edytował ten post 19 grudzień 2010 - 16:26

  • 0
P8H61-M LE R3.0 i5 2400 4GB HD7770 LG IPS235V-BN Acer H5360 Samsung SSD 830 128GB + 640GB F1 FSP350-60MDN

#2253

Sysak
  • Sysak
  • Uczestnik
  • Moderator Działu
  • 5209 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Po zmianie systemu z XP na 7 nie działa mi wejście mikrofonu na froncie obudowy. Moja płyta główna to Abit IP-35E, kodek to ALC888. Zainstalowałem najnowsze sterowniki ze strony Realteka, ale nic nie pomogło.


W panelu realteka tam gdzie masz opcje wyjść jest jakaś zakładka z zaawansowanymi ustawieniami i musisz zaznaczyć albo odznaczyć "wykrywanie gniazd panelu przedniego" czy coś takiego. Na pewno jest jedna opcja którą musisz zmienić. i wtedy śmiga.
  • 0

MB Air 11' 2013i7 1.7 GHz8 GB256 GB
P L A Y S T A T i O N 3 • N i C K:S y s a k P L


#2254

AndiX
  • AndiX
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 393 postów
  • Skąd:wiocha pod Toruniem

Jakiś multidesktop dla win 7 64 bit? Czego używacie, co byście polecili?
  • 0
Intel Core2Duo E4300 @ 2.7 GHz (9x300) <= Zalman CNPS7500-Cu LED + AS Ceramique || Asus P5B || GEIL 2x1GB DDR2/600/4-4-4-12 + GoodRAM 2x1GB DDR2/600/4-4-4-12 || Gigabyte Radeon HD 6850 OC 1GB || LG E2260 // Samsung LE40A551P2R (DVI-HDMI) || Creative Sound Blaster X-Fi Xtreme Gamer + Genius SW-HF 5.1 5000 Home Theater || SAMSUNG HD502IJ 500GB SATA2 || Samsung SpinPoint F4EG HD204UI 2TB SATA2 || LG HL-DT-ST DVD-ROM GDR8163B || LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4160B || Bluetooth USB || Pilot Medion X10 || Logitech MK300 || Chieftec GPS-450AA-101 A 450W || Microsoft Windows 7 // Ubuntu 11.10--Neostrada 20Mb/s @ Linksys WAG54G2 || Asus RT-N16 (Tomato 1.28)

#2255

Grimlock
  • Grimlock
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 5074 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Warszawa

Wie ktoś jak zablokować możliwość zapisu na USB? (inaczej USB w trybie tylko readonly).
Szukałem informacji w necie ale metody skuteczne na XP nie działają na W7 64bit



Uruchom Edytor rejestru (regedit.exe), następnie przejdź do tego klucza:

HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolicies

Jeśli nie znajdziesz StorageDevicePolicies to utwórz taki klucz, kliknij go i utwórz Wartość ciągu Dword o nazwie: Write Protect

Aby zablokować zapis ustaw wartość na 1 (podczas próby zapisu plików pojawi się komunikat: The disk is write-protected. Jeśli chciałbyś odblokować zapis, ustaw wartość na 0.

W/w zmiany zadziałają bez restartu peceta.
  • 0

EIZO FlexScan S1901 // EIZO FlexScan EV2436W

 

Thinkpad X230 // Core i5-3320M // Patriot 16GB DDR3 // Intel X25-M G2 160GB

Thinkpad T420 // Core i5-2520M // Kingston 16GB DDR3 // Crucial BX100 250GB

 

Lian-Li PC-C37B // Phenom II X3 720 @X4 2,8GHz // DFI JR 790GX-M2RS // OCZ 8GB PC3200 800MHz // Crucial M4 128GB // Radeon HD 6570 1GB

Topower TOP-420 P7 U12 EZ // Logitech Illuminated - VX Nano - Anywhere MX // Razer DiamondBack 3G // HP LaserJet Pro CP1025


#2256

yogibeer
  • yogibeer
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 131 postów

Grimlock, dzięki za informację ale ta metoda nie działa ;/
Chyba, że muszę to zrobić na koncie admina komputera a nie na koncie domenowym ....
  • 0

Myśl pozytywnie :-)


#2257

Grimlock
  • Grimlock
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 5074 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Warszawa

Na koncie admina musisz uruchomić Edytor rejestru lub Edytor rejestru + "Uruchom jako administrator". Akurat sprawdzałem na Viście Ultimate i Sevenie Enterprise ale na wersjach Home też to powinno zadziałać.
  • 0

EIZO FlexScan S1901 // EIZO FlexScan EV2436W

 

Thinkpad X230 // Core i5-3320M // Patriot 16GB DDR3 // Intel X25-M G2 160GB

Thinkpad T420 // Core i5-2520M // Kingston 16GB DDR3 // Crucial BX100 250GB

 

Lian-Li PC-C37B // Phenom II X3 720 @X4 2,8GHz // DFI JR 790GX-M2RS // OCZ 8GB PC3200 800MHz // Crucial M4 128GB // Radeon HD 6570 1GB

Topower TOP-420 P7 U12 EZ // Logitech Illuminated - VX Nano - Anywhere MX // Razer DiamondBack 3G // HP LaserJet Pro CP1025


#2258

yogibeer
  • yogibeer
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 131 postów

Faktycznie trzeba było odpalić w trybie administratora.

Działa na W7 pro

Dziękuje za pomoc :)
  • 0

Myśl pozytywnie :-)


#2259

Ancient
  • Ancient
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 576 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:52°13' N 21° E

Mam pytanko czy około 30% użycie procesora przez svchost.exe na win 7 64 professional jest normalne czy z czymś może być problem? Nie zaobserwowałem tego cały czas, ale przy bezczynności lub podczas pracy w internecie.
  • 0

CPU:AMD Phenom II X4 955 C3 --AC Freezer 64 Pro + STG2
Mobo:Gigabyte GA-890XA-UD3
RAM:2x2GB+1x4GB GoodRam @...
Storage:Crucial m4 64GB + Samsung F3 1TB + 160GB
GPU:Gigabyte HD 5850 1GB OC
Screen:Hyundai W220D PSU:Evga Supernova G2 750W Case:Cooler Master 690 II


#2260

rafa
  • rafa
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 12226 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Galway IRL

Przeważnie jest 0% użycia i ok 35MB zajętej pamięci.
  • 0

.i5-3570K @ 4.6GHz 1.33V * MSI MPower Z77 * 2x4GB HyperX Predator 1866 @2145 (10-12-10-27)

...XFX Radeon HD 6970 2GB

.....Seagate 600 240GB SSD * Plextor M5P 256GB SSD * WD Passport 1TB USB 3.0

.......Samsung SE-S224 * BQ DPP (P7) 650W * Silverstone TJ07B * Eizo S2231W

.........WC:::Swiftech Apogee XT * EK-FC6970 * Laing DDC * XSPC EX480

...........HTPC.......H97M-G43 * G3420 * 8GB Crucial Tactics* LiteOn E200 80GB SSD * Crucial M550 256GB SSD * WD Blue 500GB 2.5" HDD * WD15EARS * Lian-Li C37B * BeQuiet 300W


#2261

kuebk
  • kuebk
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2293 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:omgwtf.pl

Mam pytanko czy około 30% użycie procesora przez svchost.exe na win 7 64 professional jest normalne czy z czymś może być problem? Nie zaobserwowałem tego cały czas, ale przy bezczynności lub podczas pracy w internecie.


Sprawdz czy ten proces faktycznie jest svchostem, sprawdz czy nie jest odpalany czasem z innego katalogu.
  • 0

4770k // true // z87-extreme4 // 2x8 ballistix 1600 @ stock // en8800gt // hr-03 gt // x-fi titanium // f60 + f120 // dp p7 550w // g5 + 9hd // e2201w-1 + 2209wa // p183 + 6x s-flex

e8500 @ stock // true // rampage formula // 2x hr-05 sli/ifx // 2x2 gd pro 1066 @ stock // en8800gt // hr-03 gt // x-fi titanium // f60 + f120 // dp p7 550w // g5 + 9hd // e2201w-1 + 2209wa // p183 + 6x s-flex

e6750 @ stock // box // p5k pro // 2x1 vitesta ee+ 800 @ stock // s3trio // wd5000aaks + 2x wd2500aaks // 400w

 

kolekcjoner kosci: vitesta ee+ 800@1200 cl5 2.38v // ballistix tracer 1066@1200 cl5 2.2v // lanfest 800@1000 cl3 3.4v // ballistix tracer 800@1280 cl4 3.4v // gd pro 2x2 1066@~1100 cl5 ~2.2v


#2262

rafa
  • rafa
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 12226 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Galway IRL

Dokładnie, swego czasu był to popularny wirus o identycznej nazwie co proces systemowy.
  • 0

.i5-3570K @ 4.6GHz 1.33V * MSI MPower Z77 * 2x4GB HyperX Predator 1866 @2145 (10-12-10-27)

...XFX Radeon HD 6970 2GB

.....Seagate 600 240GB SSD * Plextor M5P 256GB SSD * WD Passport 1TB USB 3.0

.......Samsung SE-S224 * BQ DPP (P7) 650W * Silverstone TJ07B * Eizo S2231W

.........WC:::Swiftech Apogee XT * EK-FC6970 * Laing DDC * XSPC EX480

...........HTPC.......H97M-G43 * G3420 * 8GB Crucial Tactics* LiteOn E200 80GB SSD * Crucial M550 256GB SSD * WD Blue 500GB 2.5" HDD * WD15EARS * Lian-Li C37B * BeQuiet 300W


#2263

Ancient
  • Ancient
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 576 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:52°13' N 21° E

Wirus to chyba nie jest, przynajmniej na pewno nie sam plik svchost.exe, odpala się z odpowiedniego katalogu i przeskanowany też został.
Konkretniej jest to wystąpienie Local Service And No Impresion, a jeszcze konkretniej usługa upnphost.
Co dziwne(a może normalne? ) jest to jedyna usługa w danej chwili wykorzystująca procesor na ok 15%, gdzie drugie 15%??

Ponowne uruchomienie usługi pomaga i wykorzystanie procesu wraca do zera. Pozostaje tylko pytanie czym taki takie zdarzenie jest spowodowane?

Podgląd zdarzeń czysty. :unsure:
  • 0

CPU:AMD Phenom II X4 955 C3 --AC Freezer 64 Pro + STG2
Mobo:Gigabyte GA-890XA-UD3
RAM:2x2GB+1x4GB GoodRam @...
Storage:Crucial m4 64GB + Samsung F3 1TB + 160GB
GPU:Gigabyte HD 5850 1GB OC
Screen:Hyundai W220D PSU:Evga Supernova G2 750W Case:Cooler Master 690 II


#2264

Serekzolty
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Goliszów

Skoro usługa jest związana z upnp to może jakieś urządzenie w sieci korzysta z zasobów na Twoim kompie?

Użytkownik Serekzolty edytował ten post 24 grudzień 2010 - 01:26

  • 0

#2265

kuebk
  • kuebk
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2293 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:omgwtf.pl

Odkad mam SSD uzywam AHCI zamiast RAIDu i teraz w trayu mam ikonke bezpiecznego odlaczania sprzetu.
Da sie zrobic tak aby windows nie listowal mi sprzetow podlaczych przez sata jako bezpieczne do odlaczanie?

Wyglada na to ze zainstalowanie Intel RST przywrocilo normalna sytuacje.

BTW: Po zainstalowaniu wszystkich aplikacji i ustawieniu wszystkiego tak jak to zawsze robie wyszedl problem taki ze windows przestal mnie automatycznie logowac, pojawia sie ekran wyboru uzytkownika i musze wybrac swoj profil mimo tego ze nie mam hasla ani nie wlaczalem czegos takiego.
Wygooglowalem jak to naprawic ale czy wie ktos czemu wogole dochodzi do takiej sytuacji?

Ok, problem rozwiazany winne bylo VMware, zablokowalem uzytkownikowi __vmware_users__ mozliwosc logowania sie lokalnie i jest jak powinno byc. :)

EDIT: Po kilku godzinnej walce z dziwnymi freezami stwierdzilem ze Windows Update to zlo, zainstalowal mi jakies sterowniki do ATK110 ktore wlasnie owe freezy powodowaly. :(

Użytkownik kuebk edytował ten post 25 grudzień 2010 - 19:16

  • 0

4770k // true // z87-extreme4 // 2x8 ballistix 1600 @ stock // en8800gt // hr-03 gt // x-fi titanium // f60 + f120 // dp p7 550w // g5 + 9hd // e2201w-1 + 2209wa // p183 + 6x s-flex

e8500 @ stock // true // rampage formula // 2x hr-05 sli/ifx // 2x2 gd pro 1066 @ stock // en8800gt // hr-03 gt // x-fi titanium // f60 + f120 // dp p7 550w // g5 + 9hd // e2201w-1 + 2209wa // p183 + 6x s-flex

e6750 @ stock // box // p5k pro // 2x1 vitesta ee+ 800 @ stock // s3trio // wd5000aaks + 2x wd2500aaks // 400w

 

kolekcjoner kosci: vitesta ee+ 800@1200 cl5 2.38v // ballistix tracer 1066@1200 cl5 2.2v // lanfest 800@1000 cl3 3.4v // ballistix tracer 800@1280 cl4 3.4v // gd pro 2x2 1066@~1100 cl5 ~2.2v


#2266

fumfel20
  • fumfel20
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 135 postów

Mam pytanie, wie ktos dlaczego IE8 i IE9Beta nie pamięta wcześniejszej sesji jak np. opera albo firefox?
  • 0

#2267

rafa
  • rafa
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 12226 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Galway IRL

Bo to kiepska przeglądarka w porównaniu do konkurencji?
  • 0

.i5-3570K @ 4.6GHz 1.33V * MSI MPower Z77 * 2x4GB HyperX Predator 1866 @2145 (10-12-10-27)

...XFX Radeon HD 6970 2GB

.....Seagate 600 240GB SSD * Plextor M5P 256GB SSD * WD Passport 1TB USB 3.0

.......Samsung SE-S224 * BQ DPP (P7) 650W * Silverstone TJ07B * Eizo S2231W

.........WC:::Swiftech Apogee XT * EK-FC6970 * Laing DDC * XSPC EX480

...........HTPC.......H97M-G43 * G3420 * 8GB Crucial Tactics* LiteOn E200 80GB SSD * Crucial M550 256GB SSD * WD Blue 500GB 2.5" HDD * WD15EARS * Lian-Li C37B * BeQuiet 300W


#2268

Grimlock
  • Grimlock
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 5074 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Warszawa

Mam pytanie, wie ktos dlaczego IE8 i IE9Beta nie pamięta wcześniejszej sesji jak np. opera albo firefox?



IE9 Beta pamięta sesję... jak się przeglądarka zawiesi ^^

Po uruchomieniu pojawia się button na dolnym pasku "Restore Session".
  • 0

EIZO FlexScan S1901 // EIZO FlexScan EV2436W

 

Thinkpad X230 // Core i5-3320M // Patriot 16GB DDR3 // Intel X25-M G2 160GB

Thinkpad T420 // Core i5-2520M // Kingston 16GB DDR3 // Crucial BX100 250GB

 

Lian-Li PC-C37B // Phenom II X3 720 @X4 2,8GHz // DFI JR 790GX-M2RS // OCZ 8GB PC3200 800MHz // Crucial M4 128GB // Radeon HD 6570 1GB

Topower TOP-420 P7 U12 EZ // Logitech Illuminated - VX Nano - Anywhere MX // Razer DiamondBack 3G // HP LaserJet Pro CP1025


#2269

fumfel20
  • fumfel20
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 135 postów

Bo to kiepska przeglądarka w porównaniu do konkurencji?

Ale na temat cos napiszesz? Bo Twoje odczucia mnie nie interesują
  • 0

#2270

stivo
  • stivo
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 3178 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Szczecin

Czy dla Ciebie trzeba pisać jeszcze wyjaśnienie, co do zdania rafy? Kiepska = brak funkcjonalności.
  • 0

Phenom II X4 965 | Asrock AOD790GX/128 | MSI GTX 650 Ti Boost | 4 x Kingston 2GB CL 5.0 low-profile | WD (640 AAKS + 640 AAKS + 250) | Creative Audigy SE @ X-Fi Extreme Audio | Samsung SH-S223L | TT Smart SE M 530W | NZXT Trinity

LG M228WA-BZ + HP W2207 | A4tech KX-5MU | GB Aivia Uranium | ModeCom MC-2020 | Brother MFC-J430W | Scythe Kaze Master

Dell E4200

Sprzedam: Gigabyte GF 8500 GT, Chieftec GPS-450AA-101A 450W, Oddam za KW: s.478 Celeron D 2.4; FDD


#2271

ZlyUser
  • ZlyUser
  • Uczestnik
  • Banned
  • 452 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Sam jestes brak funkcjonalnosci.

sessionie.jpg

Użytkownik ZlyUser edytował ten post 01 styczeń 2011 - 22:56

  • 2

#2272

fumfel20
  • fumfel20
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 135 postów

Sam jestes brak funkcjonalnosci.

sessionie.jpg



o to mi chodziło, dzieki! ;)
  • 0

#2273

sadbre
  • sadbre
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 203 postów
  • Skąd:Zabrze

Witam!Chciałbym na nowo zainstalować Windowsa 7 bo troszkę rzeczy powymieniałem w komputerze,dużo instalowałem no i ogólnie chyba już wolniej działa bo ma ponad 1,5 roku... i teraz moje pytanie bo chiałem wykonać nową czytsą instalacje.Czy STEAM na innej partycji będzie działać czy trza będzie na nowo to wszystko ściągać?
  • 0

Intel® Core™ i7-3770 3,50GHz @ 4,30GHz  + Thermalright Ultra-120 eXtreme + XTHERMAL BTF 120 PRO | ADATA GAMING V2.0 2x4GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce GTX770 2GB Twin Frozr OC | SSD Plextor M5S 128GB | WD Caviar Black WD1001FALS - 1TB | MSI Z77A-G43 | Antec EDGE GOLD 550W | Windows 8.1 Pro x64 |


#2274

kuebk
  • kuebk
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2293 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:omgwtf.pl

Nigdy tak nie probowalem, dla bezpieczenstwa zawsze mozesz zrobic backup gier korzystajac z tego steamowego narzedzia i po reinstalce przwyrocic. Wtedy na pewno zadziala.
  • 0

4770k // true // z87-extreme4 // 2x8 ballistix 1600 @ stock // en8800gt // hr-03 gt // x-fi titanium // f60 + f120 // dp p7 550w // g5 + 9hd // e2201w-1 + 2209wa // p183 + 6x s-flex

e8500 @ stock // true // rampage formula // 2x hr-05 sli/ifx // 2x2 gd pro 1066 @ stock // en8800gt // hr-03 gt // x-fi titanium // f60 + f120 // dp p7 550w // g5 + 9hd // e2201w-1 + 2209wa // p183 + 6x s-flex

e6750 @ stock // box // p5k pro // 2x1 vitesta ee+ 800 @ stock // s3trio // wd5000aaks + 2x wd2500aaks // 400w

 

kolekcjoner kosci: vitesta ee+ 800@1200 cl5 2.38v // ballistix tracer 1066@1200 cl5 2.2v // lanfest 800@1000 cl3 3.4v // ballistix tracer 800@1280 cl4 3.4v // gd pro 2x2 1066@~1100 cl5 ~2.2v


#2275

KaszaWspraju
  • Płeć:Mężczyzna

Spokojnie powinien Steam się uruchomić , tylko ponownie podasz hasło i coś tam dociągnie na początku.

Użytkownik KaszaWspraju edytował ten post 02 styczeń 2011 - 12:44

  • 0

INTEL i5-4670K ENERMAX ETS-T40-W ASUS Z87-A G.SKILL DDR3 2x4GB 2133MHz CL9 RIPJAWS X MSI GTX 970 GAMING 4G CRUCIAL MX100 256GB SAMSUNG EVO 120GB

CREATIVE X-Fi XTREME MUSIC GRADO SR-60 XFX BLACK EDITION XTR 650W NZXT H440 WHITE MITSUBISHI DIAMOND PLUS 230SB CRT

 

Gdy byłem młodszy byłem bardziej beztroski... aha... nie lubię już POLSKI !

 

 


#2276

kuebk
  • kuebk
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 2293 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:omgwtf.pl

Istnieje jakis program ktory by na bierzaco monitorowal zmiany w rejestrze i pokazywal/zapisywal do pliku?
  • 0

4770k // true // z87-extreme4 // 2x8 ballistix 1600 @ stock // en8800gt // hr-03 gt // x-fi titanium // f60 + f120 // dp p7 550w // g5 + 9hd // e2201w-1 + 2209wa // p183 + 6x s-flex

e8500 @ stock // true // rampage formula // 2x hr-05 sli/ifx // 2x2 gd pro 1066 @ stock // en8800gt // hr-03 gt // x-fi titanium // f60 + f120 // dp p7 550w // g5 + 9hd // e2201w-1 + 2209wa // p183 + 6x s-flex

e6750 @ stock // box // p5k pro // 2x1 vitesta ee+ 800 @ stock // s3trio // wd5000aaks + 2x wd2500aaks // 400w

 

kolekcjoner kosci: vitesta ee+ 800@1200 cl5 2.38v // ballistix tracer 1066@1200 cl5 2.2v // lanfest 800@1000 cl3 3.4v // ballistix tracer 800@1280 cl4 3.4v // gd pro 2x2 1066@~1100 cl5 ~2.2v


#2277

YogiCK
  • YogiCK
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 5451 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Civitas Kielcensis

http://technet.micro...ernals/bb896653

Użytkownik YogiCK edytował ten post 08 styczeń 2011 - 20:05

  • 0
[ i5 2310 ▪ p67 pro3 ▪ 8gb ▪ gtx460 1gb ▪ m550 128gb ]   [ x2 550be ▪ ma790x-ud3p ▪ 4gb ▪ hd4670 ]   [ lenovo thinkpad x200s ]   [ hp compaq 6710b ]   [ full cfgs ]

#2278

USB
  • USB
  • Uczestnik
  • Stały użytkownik
  • 581 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Gdynia

Co zrobić jeśli system przechodzi w stan wstrzymania podczas pobierania plików? Mam na myśli konkretnie program uTorrent - mam w nim zaznaczoną opcję żeby nie przechodził w stan uśpienia jeśli są aktywne torrenty, ale to nic nie daje.
  • 0

AMD FX-6300 | Gigabyte GA-970A-DS3P | Crucial 1600MHz 8GB | HIS Radeon HD6750 1GB | Samsung F3 1TB | Asus Xonar D1 + Microlab Solo6C | Dell U2312HM


#2279

kwasior500
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Poniatowa

Wyłącz uśpienie na czas ściągania. Panel sterowania-opcje zasilania.
  • 0

deus g1 500W

p67 pro3

i5-2500k

gtx560ti

10gb


#2280

zwierzak07

Mam takie pytanko.
CZy w siodemce jest mozliwosc ustawinia:

2 konta obydwa adminstratora, zeby nie bylo tam problemow z jakims doinstalowaniem programow,

Na jednym koncie zainstalowane programy niewidoczne dla drugiego i tak samo z plikami?
  • 0



Dodaj odpowiedź