Skocz do zawartości


Aktualności

Artykuły

Reklama

Zdjęcie

Test Drive Unlimited


7988 odpowiedzi w tym temacie

#5221 qqrydza

qqrydza

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 3291 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Łódź

Napisano 21 czerwiec 2007 - 22:49

Szybko jest... co chcesz?
  • 0

gigabyte ga-ma770ot-ud3

amd phenom II x4 955 BE

msi gtx770 twin frozr

crucial ballistix tactical 2x4 GB 

corsair cs650W

cooler master silencio 550

samsung SyncMastrer T200

lg50pk350


#5222 jonathan

jonathan

    Na urlopie. :)

  • Moderator
  • 14497 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:klikash??

Napisano 21 czerwiec 2007 - 22:52

No ja jestem. Na shoutboxie z LCC nawijam wlasnie
  • 0

4790K / Asrock Fatal1ty Z87 Professional / Sapphire 290 Tri-X / 4x4GB Kingston HyperX 1866 / Samsung 840 EVO 250GB, Samsung 830 128GB, 2x V300 120GB SSD / Corsair 750D / Corsair HX850W / 26"
Dell Latitude E6230 i7-3520M / 8GB / Samsung 830 128GB

Corsair, Asus, Intel - porzadki w szafie ;]


#5223 kwaska

kwaska

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 101 postów

Napisano 21 czerwiec 2007 - 23:09

gdzie teraz jestescie, bo nie moge was znalezc?
  • 0
Laptop: Apple Macbook Air 13" | i5 | 128 SSD | 4GB + Seagate Expansion 1TBAudio: Q Acoustics 2050 + Bose 301 III + Yamaha RX-V650 + Yamaha YST-SW012Audio 2: iPod Classic 80GB + Sennheiser CX500PC: 2x Acer 21.5" + NZXT Beta + tbc...

#5224 jonathan

jonathan

    Na urlopie. :)

  • Moderator
  • 14497 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:klikash??

Napisano 21 czerwiec 2007 - 23:13

Mam ta sama jazde, wywalilo mnie a teraz [gluteus maximus] blada ;/

Dzieki za gre :]

bez__tytu__u.JPG
  • 0

4790K / Asrock Fatal1ty Z87 Professional / Sapphire 290 Tri-X / 4x4GB Kingston HyperX 1866 / Samsung 840 EVO 250GB, Samsung 830 128GB, 2x V300 120GB SSD / Corsair 750D / Corsair HX850W / 26"
Dell Latitude E6230 i7-3520M / 8GB / Samsung 830 128GB

Corsair, Asus, Intel - porzadki w szafie ;]


#5225 Neo_x

Neo_x

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 7922 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Warszawa Ostrzeżenie: (99%) TDU:DeVeDe69 GTR2:DeVeDe

Napisano 22 czerwiec 2007 - 00:59

jonathan zalatw sobie mikrofon (nie wspiminam ze mozna od 5 zl kupic w sklepie ;) ) ... ZAWSZE ktos po 21 siedzi na TSie :) Latwiej bedzie zlapac kogos do gry w ten sposob... a jezeli juz tak bardzo nie chcesz wydawac tego piataka na mikrofon ;) to chociaz posluchac mozesz... podczas jazdy czesto mowimy sobie gdzie skrecamy zeby nie wpadac na siebie bo jak wiadomo producentom atari zabraklo weny by stworzyc kierunkowskazy ;)

Użytkownik Neo_x edytował ten post 22 czerwiec 2007 - 01:07

  • 0
[font="Palatino Linotype"'>Honda VFR800Fi czerrrRRRrrrwona [/font'>Motorola Defy 2.3 na CyanogenMod + Kingston 16gb class 4

#5226 LCC

LCC

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 1699 postów
  • Skąd:New York City

Napisano 22 czerwiec 2007 - 01:02

troche pojezdzone, a raczej pozamiatane ;). Nie dosc, ze lagi to jeszcze gonili jak ..hehe. LCC albo stwierdzil, ze nas jzu nie lubi, albo zaginal w akcji poprostu pod koniec wyprawy...moze kiedys jakies class G bez gonitwy:>
ide zapalic chetnie jeszcze pojezdze ..mloda godzina ,ale na spokojnie

No ja Cię gołymi łapskami uduszę. Nie mogłem się z Wami połączyć. Stenes zablokował Was i nie dało rady się dołączyć. Ehhh może innym razem. Ale dzisiaj byłem rozmowny, ale to przez Jolie... co ona nie potrafi robic uhhhuuu no wiadomo z czym :) Później dam trochę screenów.
  • 0
Desktop:C2D E6300 2,8 GHz | 4 GB RAM | 1,5 TB HDD | GF 8800 GTLaptop:C2D T7200 2,0 GHz | 2 GB RAM | 100 GB HDD | GF Go 7600Toshiba Satellite A100-847

#5227 kwaska

kwaska

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 101 postów

Napisano 22 czerwiec 2007 - 01:10

Fajnie bylo :)

Dołączona grafika
  • 0
Laptop: Apple Macbook Air 13" | i5 | 128 SSD | 4GB + Seagate Expansion 1TBAudio: Q Acoustics 2050 + Bose 301 III + Yamaha RX-V650 + Yamaha YST-SW012Audio 2: iPod Classic 80GB + Sennheiser CX500PC: 2x Acer 21.5" + NZXT Beta + tbc...

#5228 SGhost

SGhost

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 424 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 22 czerwiec 2007 - 01:23

lcc-przecinak jednak udalo sie jeszcze pozniej pojezdzic w innej grupie;). A z tym blokowaniem to ja nie czaje to i tak nic nie daje. Chyba sie instrukcje poczytam bo nawet nie wiem jak sie to uruchamia hehe pozatym pododawalem was do znajomych , ci co mi wyslali , a i tak na mapie jak dam tylko znajomi to nikogo nie widze, choc wiekszsc byla w tym czasie :/.

czekam na screeny ;)


SGhosts :wink:

Użytkownik Bogos edytował ten post 22 czerwiec 2007 - 01:24

  • 0
|CPU:AMD Phenom II X4 955 C3 + SilentiumPC Spartan HE923 |MOBO:Gigabyte GA-970A-UD3|RAM:Kingston HyperX Black 2x4GB 1600 |GPU:MSI GTX 660 TwinFrozr III|Monitor:LG L194WT-SF|PSU:Corsair VS450W |HDD:HD502HJ|Kingston HyperX Fury SHFS37A |Audio:Asus Xonar DGX|Sieć: 60Mb TP-Link WN781ND|Sterowanie: Logitech K800 | A4Tech Bloody R7 |

#5229 qqrydza

qqrydza

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 3291 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Łódź

Napisano 22 czerwiec 2007 - 01:29

Bardzo fajnie...

Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika
Dołączona grafikaDołączona grafikaDołączona grafika

Dzięki i pozdrawiam...


http://ppcteam.woox....c.php?p=755#755

;)

Użytkownik qqrydza edytował ten post 22 czerwiec 2007 - 01:31

  • 0

gigabyte ga-ma770ot-ud3

amd phenom II x4 955 BE

msi gtx770 twin frozr

crucial ballistix tactical 2x4 GB 

corsair cs650W

cooler master silencio 550

samsung SyncMastrer T200

lg50pk350


#5230 LCC

LCC

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 1699 postów
  • Skąd:New York City

Napisano 22 czerwiec 2007 - 01:31

Dzisiaj to była masakra, pojeździliśmy z tyloma ludzmi, że palców u rąk i nóg tyle nie mam :) Od 21 pod latarnią rozpoczęliśmy z freshmenami, a później to już nie pamiętam z kim bo chyba z połową Europy i Ameryki :) Drogi były u niektórych zakorkowane ale na pewno czyste i lśniące dzięki Jonathanowi :) Po drodze trochę było śmiechu... ahhh ta Jolie-44 po nocach mi się śni :)

Dołączona grafika Dołączona grafika Dołączona grafika

A tu oczywiście qqrydza jak kot chodzi, a raczej jeździ swoimi drogami.

Dołączona grafika
  • 0
Desktop:C2D E6300 2,8 GHz | 4 GB RAM | 1,5 TB HDD | GF 8800 GTLaptop:C2D T7200 2,0 GHz | 2 GB RAM | 100 GB HDD | GF Go 7600Toshiba Satellite A100-847

#5231 sn3jk

sn3jk

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 85 postów
  • Skąd:Ruda Śląska

Napisano 22 czerwiec 2007 - 07:14

Jest jakiś sposób na skuteczne wbicie się na serwer :].


bo na mapie widziałem ludzi pod latarnią :-P ale już w grze nie :?
  • 0
E6750@3400Mhz [1.3625v(1.3v)'>chłodzony Noctua NH-U12F // Asus P5B deluxe // 2x 1Gb Goodam PRO PC2-7300@850Mhz 4-4-4-8 @2.0vSamsung SP2504C+ Barracuda 7200.4 60GB // Leadtek GeForce 8800GTS 640MB @650/2000Lian Li PC-7 SE-B III 3x Fander FX-120 120mm @ Akasa Fan ctr. jr. (700 rpm)// Be Quiet! Straight Power 450WLogitech UltraX-media // Razer Diamondback // Samsung SM931CWin XP + SP2 , Firefox 2

#5232 westsajd

westsajd

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 2984 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:to nie ma rzadnych ziomkuw z wawy????

Napisano 22 czerwiec 2007 - 08:44

Stenes zablokował Was i nie dało rady się dołączyć. Ehhh może innym razem.

Ale nas jeździło 3 więc chyba nie w tym problem ;)
  • 0
mobo: IP35| cpu: E2160| ram: 2GB OCZ 800| hdd: HD502HI, SP2504C| gpu: 8600 GT (s2)| psu: MC-400└ Toshiba Satellite A100-233[right'>wmo 1.1 | 1337 | ultrax | hd201[/right'>

#5233 jonathan

jonathan

    Na urlopie. :)

  • Moderator
  • 14497 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:klikash??

Napisano 22 czerwiec 2007 - 09:49

Gralo sie fajnie mimo iz gra krzaczyla jak cholera. Wy mi pisaliscie ze mam lagi ja znowu widzialem lagi u 3 osob, ktore ciagle mi sie teleportowaly.

Takie wypadziki to fajny sposob na potestowanie samochodu. Ten W12 to naprawde fajna furka, nie wiem nawet czy nie fajniejsza od Forda GT. Ta sama klasa, zblizone osiagi, ale prowadzi mi sie jakos tak milej ;]
  • 0

4790K / Asrock Fatal1ty Z87 Professional / Sapphire 290 Tri-X / 4x4GB Kingston HyperX 1866 / Samsung 840 EVO 250GB, Samsung 830 128GB, 2x V300 120GB SSD / Corsair 750D / Corsair HX850W / 26"
Dell Latitude E6230 i7-3520M / 8GB / Samsung 830 128GB

Corsair, Asus, Intel - porzadki w szafie ;]


#5234 Miazga82

Miazga82

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 4663 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Warszawa......... Grupa: Kiblowicze

Napisano 22 czerwiec 2007 - 09:57

Z tym dołączaniem sie do innych graczy na mapie to zawsze był problem. Czasami trzeba sie ostro naklikać żeby w końcu połączyło. A jeszcze lepiej ponownie uruchomić grę. Ale w obu przypadkach potrzebna jest cierpliwość ;)
  • 0

MOJE WC ►: X3N, Cube GPU, Cooltek Dual, Laing DDC, O-Tank, Masterkleer 10/16CPU: E8200 (Q808A314) @3.65Ghz def.VcoreMB: DFI LanParty DK P35HDD & Mem: OCZ Vertex4 128GB, 2 x 1GB Crucial Ballistix @450 4-4-4-12GPU: 7870XT Tahiti LEAudio: Audigy2-ZS, KEF K-120 + Philips A 3.300 + Pioneer A-109, PD-S507, F-208RDS, CT-W208RPSU: Tagan U01 - 380W (R.I.P.), OCZ StealthXStream 2 500W Buda: Chieftec LBX-03 B-B-BMonitor: Benq FP91GP 19' oraz IIYAMA ProLite E2607WS 26'Mysz, Klawa i Kiera: Cooltek Hurricane, Microsoft Curve 2000, Logitech Driving Force Pro


#5235 jonathan

jonathan

    Na urlopie. :)

  • Moderator
  • 14497 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:klikash??

Napisano 22 czerwiec 2007 - 10:00

lcc-przecinak jednak udalo sie jeszcze pozniej pojezdzic w innej grupie;). A z tym blokowaniem to ja nie czaje to i tak nic nie daje. Chyba sie instrukcje poczytam bo nawet nie wiem jak sie to uruchamia hehe pozatym pododawalem was do znajomych , ci co mi wyslali , a i tak na mapie jak dam tylko znajomi to nikogo nie widze, choc wiekszsc byla w tym czasie :/.


Mialem to samo. Jak wlaczylem filtrowanie to zadnego zawodnika nie widzialem ;/
Szukalem Was ale dalo sie jakos dokleic do watahy
  • 0

4790K / Asrock Fatal1ty Z87 Professional / Sapphire 290 Tri-X / 4x4GB Kingston HyperX 1866 / Samsung 840 EVO 250GB, Samsung 830 128GB, 2x V300 120GB SSD / Corsair 750D / Corsair HX850W / 26"
Dell Latitude E6230 i7-3520M / 8GB / Samsung 830 128GB

Corsair, Asus, Intel - porzadki w szafie ;]


#5236 JestemNoobem

JestemNoobem

    Uczestnik

  • Banned
  • 972 postów

Napisano 22 czerwiec 2007 - 10:18

Gralo sie fajnie mimo iz gra krzaczyla jak cholera. Wy mi pisaliscie ze mam lagi ja znowu widzialem lagi u 3 osob, ktore ciagle mi sie teleportowaly.

Takie wypadziki to fajny sposob na potestowanie samochodu. Ten W12 to naprawde fajna furka, nie wiem nawet czy nie fajniejsza od Forda GT. Ta sama klasa, zblizone osiagi, ale prowadzi mi sie jakos tak milej ;]


No jak ty masz laga to widzisz opóźnienie u wszystkich :wink:

W12 Fajny ale i tak Farbound to żyleta zwłaszcza na kierze bez aidsów ;]

Tak na marginesie wakacje się zaczęły myślałem, że będę miał czas na granie ale jednak nie będzie mnie połowę wakacji w domu więc du** a patcha jeszcze nie ma pewnie wyjdzie jak ja będę z daleka od kompa :mur: no ale nie narzekam będę miał lepsze zajęcia od grania ;)

Użytkownik JestemNoobem edytował ten post 22 czerwiec 2007 - 10:20

  • 0

#5237 jonathan

jonathan

    Na urlopie. :)

  • Moderator
  • 14497 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:klikash??

Napisano 22 czerwiec 2007 - 10:32

Bylaby to pierwsza gra gdzie mam lagi :]
Skoro BF2 daje rade z pingiem w granicach 40 to tu tez nie powinno byc problemow, moze cos z samym serwerem.

PS
Widzialem lagi u 3 osob, reszta normalnie smigala :]
  • 0

4790K / Asrock Fatal1ty Z87 Professional / Sapphire 290 Tri-X / 4x4GB Kingston HyperX 1866 / Samsung 840 EVO 250GB, Samsung 830 128GB, 2x V300 120GB SSD / Corsair 750D / Corsair HX850W / 26"
Dell Latitude E6230 i7-3520M / 8GB / Samsung 830 128GB

Corsair, Asus, Intel - porzadki w szafie ;]


#5238 JestemNoobem

JestemNoobem

    Uczestnik

  • Banned
  • 972 postów

Napisano 22 czerwiec 2007 - 10:41

Bylaby to pierwsza gra gdzie mam lagi :]
Skoro BF2 daje rade z pingiem w granicach 40 to tu tez nie powinno byc problemow, moze cos z samym serwerem.

PS
Widzialem lagi u 3 osob, reszta normalnie smigala :]


no bo to jest tylko i wyłącznie wina niedopracowanego kodu sieciowego :wink:
  • 0

#5239 Miazga82

Miazga82

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 4663 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Warszawa......... Grupa: Kiblowicze

Napisano 22 czerwiec 2007 - 10:45

W klubie to sie śmiejemy, że do TDU minimalne wymaganie co do łącza to 6Mbit ;) Ale tak na prawdę to 1Mbit wystarcza (to takie minimum), przynajmniej u mnie. Laga to ja dopiero łapie jak jest 8 graczy w jednym miejscu na kupie.
Aha no i warto wyłączać wszystkie zasysacze ;) . Byli tacy co sie dziwili, że lagują a okazało sie, że torrenty szalały w tle.
No i nie zapomnijcie, że boty też są u każdego synchronizowane, wiec nie są zupełnie obojętne.

Użytkownik Miazga82 edytował ten post 22 czerwiec 2007 - 10:47

  • 0

MOJE WC ►: X3N, Cube GPU, Cooltek Dual, Laing DDC, O-Tank, Masterkleer 10/16CPU: E8200 (Q808A314) @3.65Ghz def.VcoreMB: DFI LanParty DK P35HDD & Mem: OCZ Vertex4 128GB, 2 x 1GB Crucial Ballistix @450 4-4-4-12GPU: 7870XT Tahiti LEAudio: Audigy2-ZS, KEF K-120 + Philips A 3.300 + Pioneer A-109, PD-S507, F-208RDS, CT-W208RPSU: Tagan U01 - 380W (R.I.P.), OCZ StealthXStream 2 500W Buda: Chieftec LBX-03 B-B-BMonitor: Benq FP91GP 19' oraz IIYAMA ProLite E2607WS 26'Mysz, Klawa i Kiera: Cooltek Hurricane, Microsoft Curve 2000, Logitech Driving Force Pro


#5240 jonathan

jonathan

    Na urlopie. :)

  • Moderator
  • 14497 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:klikash??

Napisano 22 czerwiec 2007 - 10:54

No ja mam 4mbit :]
Wiec problemow miec nie powinienem a mimo to wystepuja.
Mam nadzieje ze patch to troszke poprawi
  • 0

4790K / Asrock Fatal1ty Z87 Professional / Sapphire 290 Tri-X / 4x4GB Kingston HyperX 1866 / Samsung 840 EVO 250GB, Samsung 830 128GB, 2x V300 120GB SSD / Corsair 750D / Corsair HX850W / 26"
Dell Latitude E6230 i7-3520M / 8GB / Samsung 830 128GB

Corsair, Asus, Intel - porzadki w szafie ;]


#5241 Macias666

Macias666

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 467 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Gdynia

Napisano 22 czerwiec 2007 - 10:56

a ja mam lacze 12mbit i mam kolosalnego laga ...
gdzies wyczytalem ze gra sie gryzie z niektorymi routerami , pytanie tylko czy patch to naprawi , czy czeka mnie zmiana lacza :)
zaznacze tez ze w innych grach typu CS czy BF2 nie ma zadnych problemow z pingiem

Użytkownik Macias666 edytował ten post 22 czerwiec 2007 - 10:57

  • 0
Intel Core 2 Quad Q9550 E0 @4GHzAsus P5Q Deluxe8GB DDR2 @943 CL5GTX 570 MSI TF3 PE/OCSSD OCZ Vertex4 128GBOCZ ZT 750W

#5242 jonathan

jonathan

    Na urlopie. :)

  • Moderator
  • 14497 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:klikash??

Napisano 22 czerwiec 2007 - 10:58

Najwyzej na czas gry bede odlaczal router.
Ale szczerze to jakas glupota, jak gra moze gryzc sie z routerem :]
  • 0

4790K / Asrock Fatal1ty Z87 Professional / Sapphire 290 Tri-X / 4x4GB Kingston HyperX 1866 / Samsung 840 EVO 250GB, Samsung 830 128GB, 2x V300 120GB SSD / Corsair 750D / Corsair HX850W / 26"
Dell Latitude E6230 i7-3520M / 8GB / Samsung 830 128GB

Corsair, Asus, Intel - porzadki w szafie ;]


#5243 LCC

LCC

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 1699 postów
  • Skąd:New York City

Napisano 22 czerwiec 2007 - 10:59

Tu bardziej chyba chodzi o pinga niż o szybkość łącza.
  • 0
Desktop:C2D E6300 2,8 GHz | 4 GB RAM | 1,5 TB HDD | GF 8800 GTLaptop:C2D T7200 2,0 GHz | 2 GB RAM | 100 GB HDD | GF Go 7600Toshiba Satellite A100-847

#5244 Macias666

Macias666

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 467 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Gdynia

Napisano 22 czerwiec 2007 - 11:04

nie zam sie za bardzo na tym , ale wyczytalem na forum atari ze ludzie z niektorymi routerami mieli jakies problemy ... nawet jakies fixy tam powymyslali i to pomagalo ... no ale ja nie mam dostepu do routera a moj admin ma wszystko w d.... wiec pozostaje mi liczyc na patcha :)
a szybkosc lacza jako taka mam dobra, przykladowo ping do wp zawsze ponizej 5ms
  • 0
Intel Core 2 Quad Q9550 E0 @4GHzAsus P5Q Deluxe8GB DDR2 @943 CL5GTX 570 MSI TF3 PE/OCSSD OCZ Vertex4 128GBOCZ ZT 750W

#5245 Miazga82

Miazga82

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 4663 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Warszawa......... Grupa: Kiblowicze

Napisano 22 czerwiec 2007 - 11:04

Ja tam odpalam tdu!
Ktoś chętny? ;)
  • 0

MOJE WC ►: X3N, Cube GPU, Cooltek Dual, Laing DDC, O-Tank, Masterkleer 10/16CPU: E8200 (Q808A314) @3.65Ghz def.VcoreMB: DFI LanParty DK P35HDD & Mem: OCZ Vertex4 128GB, 2 x 1GB Crucial Ballistix @450 4-4-4-12GPU: 7870XT Tahiti LEAudio: Audigy2-ZS, KEF K-120 + Philips A 3.300 + Pioneer A-109, PD-S507, F-208RDS, CT-W208RPSU: Tagan U01 - 380W (R.I.P.), OCZ StealthXStream 2 500W Buda: Chieftec LBX-03 B-B-BMonitor: Benq FP91GP 19' oraz IIYAMA ProLite E2607WS 26'Mysz, Klawa i Kiera: Cooltek Hurricane, Microsoft Curve 2000, Logitech Driving Force Pro


#5246 jonathan

jonathan

    Na urlopie. :)

  • Moderator
  • 14497 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:klikash??

Napisano 22 czerwiec 2007 - 11:06

Wlasnie wylazlem, lece do roboty.

Aha
Mam pytanko
Jakie samochody daje sie tuningowac u innych tunerow niz fabryczni??
  • 0

4790K / Asrock Fatal1ty Z87 Professional / Sapphire 290 Tri-X / 4x4GB Kingston HyperX 1866 / Samsung 840 EVO 250GB, Samsung 830 128GB, 2x V300 120GB SSD / Corsair 750D / Corsair HX850W / 26"
Dell Latitude E6230 i7-3520M / 8GB / Samsung 830 128GB

Corsair, Asus, Intel - porzadki w szafie ;]


#5247 qqrydza

qqrydza

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 3291 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Łódź

Napisano 22 czerwiec 2007 - 11:22

Ja tam odpalam tdu!
Ktoś chętny? ;)


Łokey... za 15 minutek będę.
  • 0

gigabyte ga-ma770ot-ud3

amd phenom II x4 955 BE

msi gtx770 twin frozr

crucial ballistix tactical 2x4 GB 

corsair cs650W

cooler master silencio 550

samsung SyncMastrer T200

lg50pk350


#5248 _bollo_

_bollo_

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 81 postów

Napisano 22 czerwiec 2007 - 11:44

Cześć! Panowie, czy na neo 512 to jest szansa pograć? Bo nie wiem czy nie wyrzuce 100zł w błoto... Aha, czy opłaca się dodatkowo jakiś abonaent jak w WoW'ie? Sorry że pytam, ale topic baaaardzo oszerny, i nie chce mi się szukać. Pozdrawiam!
  • 0

#5249 SGhost

SGhost

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 424 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 22 czerwiec 2007 - 11:54

nie ma zadnych abonametow, co do neo nie wiem, ale ja mam 512 i na tyle osob co wczoraj jezdzilo, mi chwilke lagowal lcc, na poczatku i pod koniec, no i jonatan ;)..tak to nigdy nie mam problemu, mozna smialo spokojnie grac.
  • 0
|CPU:AMD Phenom II X4 955 C3 + SilentiumPC Spartan HE923 |MOBO:Gigabyte GA-970A-UD3|RAM:Kingston HyperX Black 2x4GB 1600 |GPU:MSI GTX 660 TwinFrozr III|Monitor:LG L194WT-SF|PSU:Corsair VS450W |HDD:HD502HJ|Kingston HyperX Fury SHFS37A |Audio:Asus Xonar DGX|Sieć: 60Mb TP-Link WN781ND|Sterowanie: Logitech K800 | A4Tech Bloody R7 |

#5250 Neo_x

Neo_x

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 7922 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Warszawa Ostrzeżenie: (99%) TDU:DeVeDe69 GTR2:DeVeDe

Napisano 22 czerwiec 2007 - 12:17

Byli tacy co sie dziwili, że lagują a okazało sie, że torrenty szalały w tle.

A nie prawda ;) Ja ostatnio zapomnialem torenta wylaczyc i o dziwo nie mialem lagow.. az sie pozniej Was pytalem czy nie lagowalem ;) Ogarne sie z lozka.. bo wlasnie wstalem... taka pogoda to po kiego wala wstawac wczesniej... i pogram :)
  • 0
[font="Palatino Linotype"'>Honda VFR800Fi czerrrRRRrrrwona [/font'>Motorola Defy 2.3 na CyanogenMod + Kingston 16gb class 4



Dodaj odpowiedź