Skocz do zawartości

Aktualności

Artykuły

Może Cię zainteresować

Prośba o sprawdzenie logów

Rozpoczęty przez kevros, lis 26 2017 03:06

  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1

kevros
  • kevros
  • Początkujący uczestnik
  • Użytkownik
  • 2 postów

Witam, założyłem konto specjalnie by wrzucic tutaj logi. 
Problem pojawił się dzisiaj, a mianowicie komputer zaczął sam się wyłączać, nie było blue screenow czy resetu jak po odcieciu prądu czy co. Komputer po prostu się zamykał tak jakby ktoś kliknął start i zamknął system. Po czym bootowal sie kilka razy, raz sie bootowal a nei raz boot loop byl w biosie i nie chcial odpalic. Raz nawet jak bylem w drugim pokoju komputer po prostu sie uruchomił sam z siebie.

Nigdy wczesniej nie miale mtakich problemów komputer ma nie cale 2 miesiace.
i5 7600k< podkrecony do5ghz stabilnie latał do dziś, zmienilem w biosie na default i jakoś dałem rade napisać post( nowy procesor)
gtx 1060 gainward(nowe)
8gb ram corsair lpx 3000mhz tez krecony na 3k(nowe)
ssd 525gb mx300 <uzywany z ebay
zasilacz corsair cx550m< ebay
plyta z170 deluxe asus< kupiona uzywana z ebay
Windows 10 crack :D

Podrzucam teraz logi w celu sprawdzenia o co chodzi, nie wiem czy to sprzęt czy jakis wirus, aczkolwiek nic nie pobieralem ostatnio. Nic sie nie dzialo do dzisiaj.
Skanowany przez adw, avg nic nie wykrylo.


http://wklej.org/id/3303507/ < ADDITION

http://wklej.org/id/3303508/ <FRST

POMOCY

 

Załączone pliki


  • 0
  • Do góry
  • Napisano 26 listopad 2017 - 03:06

#2

kevros
  • kevros
  • Początkujący uczestnik
  • Użytkownik
  • 2 postów

bump


  • 0
  • Do góry
  • Napisano 26 listopad 2017 - 22:32

#3

Kolobos
  • Kolobos
  • Uczestnik
  • Moderator Działu
  • 3392 postów
  • Skąd:Warszawa

Sprawdziles temperatury? Moze sie przegrzewa i wylacza. 

 

Do tego sprawdz tez sam wlacznik, moze jest uszkodzony i sam zwiera co jakis czas. 


  • 0
  • Do góry
  • Napisano 10 grudzień 2017 - 00:25