Tak sie sklada, ze moj bracik gra w q3 od jego ukazania sie do teraz regularnie dzien w dzien i wie, ze trzeba sie przyzwyczaic do sensa.
To dobrze ze wie... jednak po twojej wypowiedzi mozna wnioskowac inaczej.
Wyczyl nawet roznice po zaistalowaniu winXP. Ponoc w winXP jest roznica o sens w q3 o jakie ulamki i juz mu nie pasowalo.
Proste.Kazdy kto sie tym interesuje wie ze po zmianie z Win98 na XP jest roznica w sensie... jednak mozna bez problemu ustawic tak aby miec dokladnie taki sam sens jak na Win98 ---> tylko trzeba wiedziec jak.
Przetrzepal rejestr aby to zmienic i mu sie udalo.
No i good

Podkladke ma Alsop do progamingu.
Podobno gracze q3 cenia sobie ta podkladke... nie wiem jak ona wypada gdyz nie mialem okazji wyprobowac.A co do progaminu to chyba nie probojesz mi wmowic ze twoj brat jest pr0gamer'em ?

Byl mistrzem slaska w promode.
Nie slyszalem o czyms takim jak "tylul mistrza slaska" ... jednak moze takie cos jest/bylo... podaj nicka i klan w ktorym gra twoj brat :]
Konfigi pisal swoje jak wielu z Was jeszcze koma nie widzialo na oczy.
A co to za problem w pisaniu/zrobieniu configa ?
Wogule pisanie configow to cos takigo trudnego ze potrafia to robic tylko nieliczni/wybrani/uzdolnieni ?

Jakies z (_o_) porownanie

A jezeli piszesz "koma" i chodzi ci o kompa to chyba nie wiesz co mowisz... wystarczy ze zobaczysz na date wydania q3...
Nie zebym Cie ustawial bo masz racje ale nie w przypadku mojego brata.
Jezeli on mowi, ze mu sie z optyka zle celuje to wiem, ze mowi powaznie.
Widac ze sie przyzwyczail i nie chce tego zmieniac...
Inna rzecza jest to ze lepiej byloby dla niego aby zmienil myszke na optyka i gral na USB :]