Skocz do zawartości


Aktualności

Artykuły

Reklama

Zdjęcie

Zniknal pasek zadan w XP :(


7 odpowiedzi w tym temacie

#1 KiVash

KiVash

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 85 postów
  • Skąd:W-wa

Napisano 16 czerwiec 2004 - 14:33


No tak mnie to denerwuje, ze nie wiem.Po prostu zniknal mi pasek zadan i koniec.Nawet naprawa systemu nie przyniosla rezultatu.Przywracania systemu nie zrobie, bo punktu nie utworzylem, natomiast jesli utworze dodatkowe konto wsjo jest ok.
Jesli mial ktos podobny problem i go rozwiazal, prosze o pomoc.
pozdro. :(
  • 0

#2 plobek

plobek

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 129 postów
  • Skąd:-=TARNOW=-

Napisano 16 czerwiec 2004 - 18:16

hehe pewnie pasek zminimalizowal cie sie czy jakus tak. poprostu pasek da sie rozciagac i skracac (w pionie). moze przez przypadek zweziles go w pionie tak, ze ci sie "schowal". poprostu powolutku jedz myszka w dol krawedzi ekranu i w pewnym momencie powinny ci sie pojawic takie strzaleczki jak do rozciagania okienek. kliknij myszka ppm i rozciagnij do gory i po zsprawie juz wsio powinno byc dobrze. bo razcej pasek nie uciekl sobie :P
  • 0
"Musicie być mocni mocą miłości, która jest potężniejsza niż śmierć..."Jan Paweł II

#3 KiVash

KiVash

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 85 postów
  • Skąd:W-wa

Napisano 16 czerwiec 2004 - 20:20

eh, no cos Ty ,takim laikiem nie jestem.Siedze w tym od ladnych paru lat ,ale z takim czyms sie jeszcze nie spotkalem ,dlatego pytam.
pozdro
  • 0

#4 SGJ

SGJ

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 19397 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 16 czerwiec 2004 - 20:25

A gdy wcisniesz klawisz "Okna" na klawiaturze to wyswietla się menu start?
Jezeli tak to ten pasek gdzies tam jest.
  • 0
[center'>www.sgjps.com & www.osinfo.pl[/center'>

#5 KiVash

KiVash

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 85 postów
  • Skąd:W-wa

Napisano 16 czerwiec 2004 - 20:51

tak jak pisalem,probowalem chyba wszystkiego.Dlatego jestem w szoku:)
  • 0

#6 KiVash

KiVash

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 85 postów
  • Skąd:W-wa

Napisano 16 czerwiec 2004 - 20:55

nic sie nie dzieje, w rejestrze szukalem i tez nic.strasznie mnie to irytuje.
Bardzo chcialbym dojsc tego przyczyny, bo dla mnie to cos nowego.Jak ktos mi powie i sie sprawdzi ma u mnie bronxa, nie ma sily:) :lol:
  • 0

#7 szulima

szulima

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 125 postów
  • Skąd:z Innej Planety

Napisano 16 czerwiec 2004 - 23:48

W ramach testowania wszystkiego:

1. Tryb awaryjny
Uruchom w trybie awaryjnym. I znowu uruchom w awaryjnym.
Wrócił?

2. Naciśnij Ctrl+Esc. Pojawia się coś?
To naciśnij Esc - menu start zniknie, ale pasek zostanie, zaznaczony.
Teraz Alt+spacja, wybierz polecenie Rozmiar :-). I zmień rozmiar.

3.
Popatrz po rejestrze - musi być jakaś zmiana ustawień, skoro się nie pojawi, a przy nowym koncie jest ok - porównaj i przyczyna się znajdzie.

Swoją drogą dziwna sprawa, że ustawienie "ukryj pasek zadań", a potem odznaczenie tej opcji, nie przywraca paska.... :? ....
  • 0

#8 KiVash

KiVash

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 85 postów
  • Skąd:W-wa

Napisano 17 czerwiec 2004 - 07:49

Probowalem jeszcze raz i doslownie nic.
A stalo mi sie tak po wlaczeniu jakiejs plytki ,ktora ustawia tapete przy starcie.Od tamtej pory byl zwis i pasek zadan juz sie nie pojawil.
Tryby awaryjne tez probowalem. Nie znalazlem jeszcze odnosnika w rejestrze.W kazdym razie dzieki za odzew.Jak by co,piszcie.Pozdro
  • 0



Dodaj odpowiedź