Skocz do zawartości


Aktualności

Artykuły

Reklama

Zdjęcie

Counter Strike: Source - Rozgrywki Purepc


6122 odpowiedzi w tym temacie

#4711 Subon

Subon

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 269 postów

Napisano 29 maj 2006 - 22:49

Probowalem instalowac. Nic to nie dalo. Najbardziej dziwi mnie jednak fakt, ze przed tym pechowym updatem wszystko bylo jak najbardziej w porzadku.
  • 0
CPU: Intel Core 2 Duo E4500 @ 2900 Mhz (263x11 def. vcore)MOBO: ASUS P5KPL VGA: Galaxy GeForce 8600GT 256 MBRAM: 2x2GB DDR2 Kingston KVR800D2N5#1 HDD SATA II Seagate Barracuda 7200.10 250GB 16MB ST3250410AS #2 HDD SATA Seagate Barracuda 7200.7 80GB 8MB ST380817ASSOUND: SB X-Fi Xtreme Gamer DVD-RW Pioneer DVR-215D / LiteOn SOHW-1653SPSU: Chieftec CFT-560A-12C 560W UPS: APC Back-UPS CS 650 VA

#4712 yuucOm

yuucOm

    mOcuuy

  • Moderator Działu
  • 6962 postów
  • Skąd:n/a

Napisano 29 maj 2006 - 22:59

Probowalem instalowac. Nic to nie dalo. Najbardziej dziwi mnie jednak fakt, ze przed tym pechowym updatem wszystko bylo jak najbardziej w porzadku.

Hmm. Spróbuj tak:
Wyłacz aa i af. Jak to nic nie da to "odkreć" karte do normalnych taktowań ;)
  • 0

#4713 Orgiusz

Orgiusz

    newborn

  • Stały użytkownik
  • 15783 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 30 maj 2006 - 06:08

Wywal swoj konfig i odpal cs'a. Stworzy wlasny konfig graficzny. Moze to rozwiaze problem. U mnie na 84.21 nie ma takich problemow z grafika... :unsure:


To jest moj cfg po update'cie. Mniej wiecej bo jest jeszcze autoexec z jakimis tam aliasami ;]
[codebox]
unbindall
bind "TAB" "+showscores"
bind "ESCAPE" "cancelselect"
bind "," "buy secammo"
bind "-" "say nextmap"
bind "." "buy primammo"
bind "0" "slot10"
bind "1" "slot1"
bind "2" "slot2"
bind "3" "slot3"
bind "4" "slot4"
bind "5" "slot5"
bind "6" "slot6"
bind "7" "slot7"
bind "8" "slot8"
bind "9" "slot9"
bind "`" "toggleconsole"
bind "a" "+moveleft"
bind "b" "buymenu"
bind "c" "radio3"
bind "d" "+moveright"
bind "f" "impulse 100"
bind "g" "drop"
bind "h" "commandmenu"
bind "i" "buyequip"
bind "j" "cheer"
bind "m" "chooseteam"
bind "n" "nightvision"
bind "o" "!radio2"
bind "r" "+reload"
bind "s" "+back"
bind "t" "impulse 201"
bind "u" "messagemode2"
bind "w" "+forward"
bind "x" "radio2"
bind "y" "messagemode"
bind "z" "radio1"
bind "ALT" "+duck"
bind "CTRL" "+djump"
bind "SHIFT" "+speed"
bind "F1" "autobuy"
bind "F2" "rebuy"
bind "F4" "bug"
bind "F5" "jpeg"
bind "F6" "save quick"
bind "F7" "load quick"
bind "F8" "disconnect"
bind "MWHEELDOWN" "invnext"
bind "MWHEELUP" "invprev"
bind "MOUSE1" "+attack"
bind "MOUSE2" "+jump"
bind "MOUSE4" "+attack2"
bind "MOUSE5" "+use"
bind "PAUSE" "pause"
cl_righthand "1"
cl_team "default"
cl_class "default"
cl_detail_max_sway "5"
cl_detail_avoid_radius "64"
cl_detail_avoid_force "0.4"
cl_detail_avoid_recover_speed "0.25"
cc_linger_time "1.0"
cc_predisplay_time "0.25"
cc_subtitles "1"
cc_lang ""
crosshair "1"
cl_observercrosshair "1"
cam_snapto "0"
cam_idealyaw "90"
cam_idealpitch "0"
cam_idealdist "64"
c_maxpitch "90"
c_minpitch "0"
c_maxyaw "135"
c_minyaw "-135"
c_maxdistance "200"
c_mindistance "30"
c_orthowidth "100"
c_orthoheight "100"
joy_name "joystick"
joy_forwardthreshold "0.15"
joy_sidethreshold "0.15"
joy_pitchthreshold "0.15"
joy_yawthreshold "0.15"
joy_forwardsensitivity "-1"
joy_sidesensitivity "-1"
joy_pitchsensitivity "1"
joy_yawsensitivity "-1"
joy_wingmanwarrier_centerhack "0"
joy_wingmanwarrier_turnhack "0"
joy_diagonalpov "0"
cl_upspeed "320"
cl_forwardspeed "400"
cl_backspeed "400"
lookspring "0"
lookstrafe "0"
joystick "0"
m_pitch "0.022"
m_filter "1"
sensitivity "3"
m_side "0.8"
m_yaw "0.022"
m_forward "1"
m_customaccel "0"
m_customaccel_scale "0.04"
m_customaccel_max "0"
m_customaccel_exponent "1"
m_mouseaccel1 "0"
m_mouseaccel2 "0"
m_mousespeed "1"
cl_mouselook "1"
cl_idealpitchscale "0.8"
net_graph "3"
net_scale "5"
net_graphpos "2"
net_graphsolid "1"
voice_modenable "1"
hud_fastswitch "1"
muzzleflash_light "1"
cl_buy_favorite_quiet "0"
cl_buy_favorite_nowarn "0"
cl_autowepswitch "0"
cl_autohelp "0"
cl_radartype "0"
cl_radaralpha "200"
cl_locationalpha "150"
cl_crosshaircolor "1"
cl_dynamiccrosshair "1"
cl_scalecrosshair "1"
cl_crosshairscale "2500"
cl_crosshairalpha "200"
cl_crosshairusealpha "1"
hud_classautokill "1"
overview_health "1"
overview_names "1"
overview_tracks "1"
overview_locked "1"
overview_alpha "1.0"
spec_scoreboard "0"
cl_spec_mode "3"
commentary_firstrun "0"
scene_showfaceto "0"
ai_report_task_timings_on_limit "0"
ai_think_limit_label "0"
npc_height_adjust "1"
scene_showlook "0"
scene_showmoveto "0"
commentary "0"
func_break_max_pieces "15"
suitvolume "0.25"
sv_noclipaccelerate "5"
sv_noclipspeed "5"
sv_specaccelerate "5"
sv_specspeed "3"
sv_specnoclip "1"
sv_skyname "sky_dust_hdr"
sv_backspeed "0.6"
joy_wingmanwarrior_centerhack "0"
joy_axisbutton_threshold "0.3"
voice_forcemicrecord "1"
voice_enable "1"
voice_scale "0.330000"
snd_duckerthreshold "0.15"
snd_duckerreleasetime "2.5"
snd_duckerattacktime "0.5"
snd_ducktovolume "0.55"
adsp_debug "0"
dsp_dist_max "1440"
dsp_dist_min "0"
snd_mixahead "0.1"
snd_musicvolume "0.240000"
volume "1.0"
snd_pitchquality "1"
snd_digital_surround "0"
vprof_warningmsec "10"
vprof_unaccounted_limit "0.3"
vprof_verbose "1"
vprof_graphheight "256"
vprof_graphwidth "512"
texture_budget_background_alpha "128"
texture_budget_panel_bottom_of_history_fraction ".25"
texture_budget_panel_height "284"
texture_budget_panel_width "512"
texture_budget_panel_y "450"
texture_budget_panel_x "0"
budget_panel_height "384"
budget_panel_width "512"
budget_panel_y "50"
budget_panel_x "0"
budget_background_alpha "128"
budget_bargraph_range_ms "16.6666666667"
budget_panel_bottom_of_history_fraction ".25"
budget_history_range_ms "66.666666667"
budget_history_numsamplesvisible "100"
budget_show_history "1"
budget_show_averages "0"
budget_show_peaks "1"
budget_averages_window "30"
budget_peaks_window "30"
budget_bargraph_background_alpha "128"
r_gamma "0.5"
sv_forcepreload "0"
sv_voiceenable "1"
sv_logbans "0"
sv_log_onefile "0"
sv_logecho "1"
sv_logflush "0"
sv_logfile "1"
sv_logsdir "logs"
dsp_enhance_stereo "1"
dsp_volume "1.0"
dsp_slow_cpu "0"
cl_allowupload "1"
mp_decals "200.000000"
r_drawmodelstatsoverlaymax "1.5"
r_drawmodelstatsoverlaymin "0.1"
r_ambientfactor "5"
r_ambientfraction "0.1"
r_ambientmin "0.3"
r_ambientboost "1"
r_eyesize "0"
r_eyeshift_z "0"
r_eyeshift_y "0"
r_eyeshift_x "0"
r_eyemove "1"
r_eyegloss "1"
skill "1"
closecaption "1"
con_enable "1"
cl_downloadfilter "all"
cl_allowdownload "1"
cl_forcepreload "0"
cl_soundfile "sound/player/jingle.wav"
cl_logofile "materials/vgui/logos/av2.vtf"
cl_timeout "30"
cl_showpluginmessages "1"
tv_nochat "7158.000000"
cl_cmdbackup "2"
sv_unlockedchapters "1"
bgmvolume "1"
password ""
cl_updaterate "100"
cl_cmdrate "100"
[/codebox]
  • 0

Życie moderatora zatruwają dwa problemy: tępi i inteligentni użytkownicyŻycie jest za krótkie na to aby "bezpiecznie usuwać" USB.

Jak będę mieć 1000pkt reputacji przejdę na emeryturę

 


#4714 Subon

Subon

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 269 postów

Napisano 30 maj 2006 - 14:26

Dzieki wszystkim za pomoc.
Udalo sie ! Jednak nie do konca zadowala to mnie :

Tych "paskow" nie ma wtedy, kiedy wylacze AA. Po wlaczeniu AA paski sie pokazuja. Probowalem karte odkrecac i nic...

Orgiusz -> Z Twoim Cfg bledy nadal wystepuja.

Ma ktos jeszcze jakies pomysly ?
  • 0
CPU: Intel Core 2 Duo E4500 @ 2900 Mhz (263x11 def. vcore)MOBO: ASUS P5KPL VGA: Galaxy GeForce 8600GT 256 MBRAM: 2x2GB DDR2 Kingston KVR800D2N5#1 HDD SATA II Seagate Barracuda 7200.10 250GB 16MB ST3250410AS #2 HDD SATA Seagate Barracuda 7200.7 80GB 8MB ST380817ASSOUND: SB X-Fi Xtreme Gamer DVD-RW Pioneer DVR-215D / LiteOn SOHW-1653SPSU: Chieftec CFT-560A-12C 560W UPS: APC Back-UPS CS 650 VA

#4715 Orgiusz

Orgiusz

    newborn

  • Stały użytkownik
  • 15783 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 30 maj 2006 - 14:52

Ojjj gra bez fsaa. :zonk: Chyba gra na 19" CRT w 1600x1200 jest jedynym ratunkiem ;]]]
  • 0

Życie moderatora zatruwają dwa problemy: tępi i inteligentni użytkownicyŻycie jest za krótkie na to aby "bezpiecznie usuwać" USB.

Jak będę mieć 1000pkt reputacji przejdę na emeryturę

 


#4716 Arnie

Arnie

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 6680 postów
  • Skąd:z tamtąd

Napisano 30 maj 2006 - 15:32

wywal plik config.cfg i autoexec.cfg uruchom gre i nie zmieniajac nic w opcjach wejdz na serwer i zobacz czy sa te bledy.
sprawdz jeszcze w innych trybach directx
  • 0
"Jesli szukales i nie znalazles to znaczy ze klamiesz!!" [;

#4717 Subon

Subon

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 269 postów

Napisano 30 maj 2006 - 16:44

Zrobilem inaczej : Ustawilem w sterownikach Nvidia AA x4 , i w grze AF x16. Jest gut !

Użytkownik subon2 edytował ten post 30 maj 2006 - 20:43

  • 0
CPU: Intel Core 2 Duo E4500 @ 2900 Mhz (263x11 def. vcore)MOBO: ASUS P5KPL VGA: Galaxy GeForce 8600GT 256 MBRAM: 2x2GB DDR2 Kingston KVR800D2N5#1 HDD SATA II Seagate Barracuda 7200.10 250GB 16MB ST3250410AS #2 HDD SATA Seagate Barracuda 7200.7 80GB 8MB ST380817ASSOUND: SB X-Fi Xtreme Gamer DVD-RW Pioneer DVR-215D / LiteOn SOHW-1653SPSU: Chieftec CFT-560A-12C 560W UPS: APC Back-UPS CS 650 VA

#4718 yuucOm

yuucOm

    mOcuuy

  • Moderator Działu
  • 6962 postów
  • Skąd:n/a

Napisano 01 czerwiec 2006 - 12:36

Ojjj gra bez fsaa. :zonk: Chyba gra na 19" CRT w 1600x1200 jest jedynym ratunkiem ;]]]


Ot

Rofl Chyba nie piszesz poważnie ? ;d ja nigdy nie gram z aa nawet na 7800gt d;. Dla przyjemności mam cfg all max 1024x768 ofc bez aa na którym juz nie gram a jak gram na pr0 wszystko zmodyfikowane co sie da (grafika gorzej niż low ;d). Tak jak w q4 czy et. Kolesie zajmujacy tym sie na powazie mimo sprzetu typu 7900gt grają w total mydle (czyli grafie prawie takej samej jak z q2 ;d). Wiem ze o tym wiecie ale tylko tak wspominam.
  • 0

#4719 Pioorek

Pioorek

    Uczestnik

  • Banned
  • 4911 postów
  • Skąd:Z drewutni

Napisano 01 czerwiec 2006 - 13:17

WOW ale z ciebie hardkorowiec odpalasz all na low i sie chwalisz ze pro jestes, super mam ci bic brawa?
Bez AA nie podchodzic ;s np. w bf2 ploty wygladaja tragicznie...
I niby po co wylaczac AA? W grze ci to przeszkadza? ;/
  • 0
AMD X2 4ooo+ Brisbane @ 2.7 Ghz DFI Infinity NF SLI GeForce 86ooGT Palit @ 68o/176o OCZ 2x1GB 8oomhz Platinum Seagate 16o GB 72oo rpm Fortron 35o w

#4720 yuucOm

yuucOm

    mOcuuy

  • Moderator Działu
  • 6962 postów
  • Skąd:n/a

Napisano 01 czerwiec 2006 - 13:25

WOW ale z ciebie hardkorowiec odpalasz all na low i sie chwalisz ze pro jestes, super mam ci bic brawa?
Bez AA nie podchodzic ;s np. w bf2 ploty wygladaja tragicznie...
I niby po co wylaczac AA? W grze ci to przeszkadza? ;/


To nie tylko low ale inne badziewia typu no ragdoll i inne smiecie wyłaczane/wł z cfg (np fovy na rózne odległosci itp). Hehe a graj z aa xD. Ja nie gram dla grafy. Widać ze w żadne mp dużo nie grałeś.

Użytkownik yuucOm edytował ten post 01 czerwiec 2006 - 13:31

  • 0

#4721 Heat

Heat

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 4157 postów

Napisano 01 czerwiec 2006 - 13:41

To nie tylko low ale inne badziewia typu no ragdoll i inne smiecie wyłaczane/wł z cfg (np fovy na rózne odległosci itp). Hehe a graj z aa xD. Ja nie gram dla grafy. Widać ze w żadne mp dużo nie grałeś.


Chyba Ci sie pomylila chlopcze gra z okaleczaniem wzroku . Moze jakos tam nie gram el0 pr0 w Cs-a ale jakis tam poziom prezentuje . I jakbym mial miec 7800GT po to zeby grac w 1024x768 z wszystkim na low to... :lol: Mam 1280x1024 AAx4 Anizo x8 tyko HDR wywalilem bo mnie irytowal i jakos moja grafa daje rade i jakos nie przeszkadzaja mi "przyciecia" no bo w koncu jak maja mi przeszkadzac skoro ich nie ma ?

PS. gram tylko w cs:s... Czasem odpale jakies inne gierce ale tylko na chwile . Co do Quake'a to sie z Toba zgadzam , ze ludzie graja bez tekstur itp rzeczy . Ale to tez ich sprawa jak graja . Dla mnie to przerost formy nad trescia . Jak sobie spogladalem na turniej Q3 na zlocie Tweaka to po prostu chcialo mi sie smiac... Kompy na wypasie a grafa jak ZX Spectrum....
  • 0
Spoiler

#4722 yuucOm

yuucOm

    mOcuuy

  • Moderator Działu
  • 6962 postów
  • Skąd:n/a

Napisano 01 czerwiec 2006 - 14:03

Chyba Ci sie pomylila chlopcze gra z okaleczaniem wzroku . Moze jakos tam nie gram el0 pr0 w Cs-a ale jakis tam poziom prezentuje . I jakbym mial miec 7800GT po to zeby grac w 1024x768 z wszystkim na low to... :lol: Mam 1280x1024 AAx4 Anizo x8 tyko HDR wywalilem bo mnie irytowal i jakos moja grafa daje rade i jakos nie przeszkadzaja mi "przyciecia" no bo w koncu jak maja mi przeszkadzac skoro ich nie ma ?

PS. gram tylko w cs:s... Czasem odpale jakies inne gierce ale tylko na chwile . Co do Quake'a to sie z Toba zgadzam , ze ludzie graja bez tekstur itp rzeczy . Ale to tez ich sprawa jak graja . Dla mnie to przerost formy nad trescia . Jak sobie spogladalem na turniej Q3 na zlocie Tweaka to po prostu chcialo mi sie smiac... Kompy na wypasie a grafa jak ZX Spectrum....


No widzisz, poważnie sie tym nie zajmujesz wiec o czym my tutaj otujem xD :lol: :ploom:.

A teraz pytko. Czy nadal shadery "zle działają" (brak lśniących powierzchni np na offcie, azteku, czy podłoga na duscie). U mnie shader detail na low i high po jakimś tam updatejcie wyglądają tak samo na dxlvl 8.1 i 9.0 na 5900xt i 7800gt.

Użytkownik yuucOm edytował ten post 01 czerwiec 2006 - 15:52

  • 0

#4723 Jin*

Jin*

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 4445 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Ełk/Gdańsk

Napisano 01 czerwiec 2006 - 14:44

yuucOm: [ciach!]lisz takie glupoty, ze glowa boli. W Q wylaczasz wszystko zeby miec jak najwiekszy kontrast miedzy gracz/otoczenie. Czerwony model, biale sciany. W CS'ie zmniejszasz detale zeby miec jak najwiecej fps'ow, a tekstur na scianach i tak wylaczyc nie mozesz bo jest to uznawane za oszustwo. Poza tym zmniejszenie detali w CS'ie, nie sprawia ze model jest lepiej widoczny (przynajmniej z tego co pamietam ;) ). Wrecz przeciwnie, sa przypadki, ze wlaczone cienie postaci potrafia zdradzic, ze ktos stoi przy drzwiach (przyanjmniej kiedys tak bylio ;) ), wiec nie osmieszaj sie i nie zgrywaj tu pro gracza.

A co do AA to juz kompletna kompromitacja z twojej strony, bo jezeli wiesz ze twoj komp nie dostanie przez to zadyszki to co ci przeszkadza wlaczenie jego?

Użytkownik Jin* edytował ten post 01 czerwiec 2006 - 14:45

  • 0
make [font="Verdana"'>love[/font'> not [font="Franklin Gothic Medium"'>[i'>warcraft[/i'>[/font'>

#4724 Arnie

Arnie

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 6680 postów
  • Skąd:z tamtąd

Napisano 01 czerwiec 2006 - 15:01

yuucOm: [ciach!]lisz takie glupoty, ze glowa boli. W Q wylaczasz wszystko zeby miec jak najwiekszy kontrast miedzy gracz/otoczenie. Czerwony model, biale sciany. W CS'ie zmniejszasz detale zeby miec jak najwiecej fps'ow, a tekstur na scianach i tak wylaczyc nie mozesz bo jest to uznawane za oszustwo. Poza tym zmniejszenie detali w CS'ie, nie sprawia ze model jest lepiej widoczny (przynajmniej z tego co pamietam ;) ). Wrecz przeciwnie, sa przypadki, ze wlaczone cienie postaci potrafia zdradzic, ze ktos stoi przy drzwiach (przyanjmniej kiedys tak bylio ;) ), wiec nie osmieszaj sie i nie zgrywaj tu pro gracza.

A co do AA to juz kompletna kompromitacja z twojej strony, bo jezeli wiesz ze twoj komp nie dostanie przez to zadyszki to co ci przeszkadza wlaczenie jego?


pic_mip 9 czy jakos tak rozmywa tekstury. tylko postaw sobie wtedy model "arctic avanger" na sniegu cs_office [; powodzenie z ustrzeleniem go :P
  • 0
"Jesli szukales i nie znalazles to znaczy ze klamiesz!!" [;

#4725 yuucOm

yuucOm

    mOcuuy

  • Moderator Działu
  • 6962 postów
  • Skąd:n/a

Napisano 01 czerwiec 2006 - 15:18

yuucOm: [ciach!]lisz takie glupoty, ze glowa boli. W Q wylaczasz wszystko zeby miec jak najwiekszy kontrast miedzy gracz/otoczenie. Czerwony model, biale sciany. W CS'ie zmniejszasz detale zeby miec jak najwiecej fps'ow, a tekstur na scianach i tak wylaczyc nie mozesz bo jest to uznawane za oszustwo. Poza tym zmniejszenie detali w CS'ie, nie sprawia ze model jest lepiej widoczny (przynajmniej z tego co pamietam ;) ). Wrecz przeciwnie, sa przypadki, ze wlaczone cienie postaci potrafia zdradzic, ze ktos stoi przy drzwiach (przyanjmniej kiedys tak bylio ;) ), wiec nie osmieszaj sie i nie zgrywaj tu pro gracza.

A co do AA to juz kompletna kompromitacja z twojej strony, bo jezeli wiesz ze twoj komp nie dostanie przez to zadyszki to co ci przeszkadza wlaczenie jego?


Na pr0 xD cfg mam cienie i inne 'niektóre' przydatne bzdety. Ale poza tym all mam na low bo mi tak łatwiej + wiecej fps to chyba logiczne. Po co mi bzdety typu ragdoll, bumpmapping, decalsy itp ?. Co do AA to kto sie kompromituje ? przcież nawet na 7800gt mam zauważalne wyraźne spadki z aa/bez aa wiec to wyłaczam nawet na normal cfg. Ja tam dużej różnicy nie widze z aa/bez aa. Jak mam wybór: wyraźnie wiecej fps + niewielki spadek jakości obrazu albo wyraźnie mniej fps + niewielki wzrost jakości to wybieram to 1.

EOT

Tak btw w środe był nowy update. Oprócz paru dodanych rzeczy (typu friends nie beta, bloom (syf) działający na dxlvl 8.1) jest też "zooptymalizowane ładowanie map" czy jakoś tak... Chodzi o to że mapy dużo szybciej sie ładują. Naprawde dobrze to działa i skrócony czas szczególnie jest widoczny przy stawianiu własnego serva. Miedzy bloom a no bloom na 5900xt nie zauważyłem praktycznie zadnej różnicy. Nie wiem po co to dawali. W dodatku mam dziwnego buga. Jak odpale stress test w css a potem wejde na server to nie słysze króków własnej postaci i poruszam sie jakbym latał :o. Musze restartować css aby wszystko wróciło do normy. Też tak macie ?
  • 0

#4726 Orgiusz

Orgiusz

    newborn

  • Stały użytkownik
  • 15783 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 01 czerwiec 2006 - 15:25

Jezeli to bedzie nieruchomy bot biegajacy z nozem to nie widze problemu dla 100 naboi z mg :lol:

yuucOm
Odpowiem na twoje argumenty twoimi slowami - rotfl. Wiecej komentarza jest zbedne.

[update]

Ja tam dużej różnicy nie widze z aa/bez aa.

Pogratulowac.
  • 0

Życie moderatora zatruwają dwa problemy: tępi i inteligentni użytkownicyŻycie jest za krótkie na to aby "bezpiecznie usuwać" USB.

Jak będę mieć 1000pkt reputacji przejdę na emeryturę

 


#4727 Grobel

Grobel

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 11698 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Olsztyn

Napisano 01 czerwiec 2006 - 16:19

Wszyscy pro przeciez graja w 320x200 i Low bo wtedy glowa jest wieksza i latwiej heada trafic;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]


Ludzie , lada chwila dojdzie do mnie jakis zapychacz slotu pcie i bedziemy lupac, nei?;]
  • 0

msi b75a-g43 # G860# Crucial m4 64GB # asus 7750 ddr5 # 6GB 1333 ddr3 # Sound blaster Audigy se # Seasonic SS-401HT

Shuttle av45gt // P4 2Ghz // seagate 40GB // Geforce 2mx // 1o24MB ddr1 // Genius Value 4.1 // Delta 350xbox 360 arcade@ RGH super duper elite 250GB

2 meters tall. Ex-basketball player. Beautiful kid. And on top of it, a gay alien.


#4728 Arnie

Arnie

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 6680 postów
  • Skąd:z tamtąd

Napisano 01 czerwiec 2006 - 16:31

nie bo lada chwila episode 1 wychodzi :>
  • 0
"Jesli szukales i nie znalazles to znaczy ze klamiesz!!" [;

#4729 pho

pho

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 2340 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Radom

Napisano 01 czerwiec 2006 - 17:26

Mam pytanie czy jakbym do mojego configu(patrz sig) dorzucił R.9800Pro 128Mb/256bit lub GF6600 i jeszcze 256mb dało by się komfortowo pograć w CS:S?? w rozdziałce 1024x768 i wszystko na medium??

Użytkownik Maciag edytował ten post 01 czerwiec 2006 - 17:37

  • 0

#1 desktop: i5 4690k @ 4500 mhz + Fera Pro HE1224, Asrock Z87 Pro4, 8 GB GoodRam DDR 3 Play 1866mhz, MSI GeForce GTX 770 OC Twin Frozr IV, Intel 530 120 GB, Seagate 500 GB NCQ, SilentiumPc Deus G1 80Plus Bronze 600W, SilentiumPC Brutus M25 Pure Black, Benq GW2250M

#2 desktop: A64 II x4 620 @ 3575 mhz + karakorum + zephyr, Asrock N68-S3 UCC, Palit SoniC GF8800GT + Accelero s1 rev. 2 + Zephyr @ 800rpm, GoodRam 2x2 GB 1333mhz cl9@cl7, Seagate NCQ 250 GB,, Gladius 400 +Akasa 120 mm zephyr 120 mm @ 900 rpm Windows Pro 7 64, LG L1919S

#3 Mobile Dell Studio 1555: T4200 3 GB HDD 250 GB Radeon HD4570 Windows Pro 7 32


#4730 Orgiusz

Orgiusz

    newborn

  • Stały użytkownik
  • 15783 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 01 czerwiec 2006 - 18:22

Spojz na moj sig. Gralem na nim spoooro czasu na r9550@400/550. Po zmianie jakos ciagle gram ;] Cs bedzie kulec ze wzgledu na nieszczesne 12,5x144 :(
  • 0

Życie moderatora zatruwają dwa problemy: tępi i inteligentni użytkownicyŻycie jest za krótkie na to aby "bezpiecznie usuwać" USB.

Jak będę mieć 1000pkt reputacji przejdę na emeryturę

 


#4731 pho

pho

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 2340 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Radom

Napisano 01 czerwiec 2006 - 19:28

Spojz na moj sig. Gralem na nim spoooro czasu na r9550@400/550. Po zmianie jakos ciagle gram ;] Cs bedzie kulec ze wzgledu na nieszczesne 12,5x144 :(


Dobra ale pograć się da ;) (czyt. po lamić). Bardzo będzie kuleć ze względu na 12,5x144??
  • 0

#1 desktop: i5 4690k @ 4500 mhz + Fera Pro HE1224, Asrock Z87 Pro4, 8 GB GoodRam DDR 3 Play 1866mhz, MSI GeForce GTX 770 OC Twin Frozr IV, Intel 530 120 GB, Seagate 500 GB NCQ, SilentiumPc Deus G1 80Plus Bronze 600W, SilentiumPC Brutus M25 Pure Black, Benq GW2250M

#2 desktop: A64 II x4 620 @ 3575 mhz + karakorum + zephyr, Asrock N68-S3 UCC, Palit SoniC GF8800GT + Accelero s1 rev. 2 + Zephyr @ 800rpm, GoodRam 2x2 GB 1333mhz cl9@cl7, Seagate NCQ 250 GB,, Gladius 400 +Akasa 120 mm zephyr 120 mm @ 900 rpm Windows Pro 7 64, LG L1919S

#3 Mobile Dell Studio 1555: T4200 3 GB HDD 250 GB Radeon HD4570 Windows Pro 7 32


#4732 Jin*

Jin*

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 4445 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Ełk/Gdańsk

Napisano 01 czerwiec 2006 - 19:32

Zmiana grafy (w przypadku CS'a) nic ci nie da bo i tak zeby bylo przez wiekszosc czasu plynnie bedziesz musial zjechac na low.
  • 0
make [font="Verdana"'>love[/font'> not [font="Franklin Gothic Medium"'>[i'>warcraft[/i'>[/font'>

#4733 pho

pho

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 2340 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Radom

Napisano 01 czerwiec 2006 - 19:34

Zmiana grafy (w przypadku CS'a) nic ci nie da bo i tak zeby bylo przez wiekszosc czasu plynnie bedziesz musial zjechac na low.


To może zostawć tą i kupić jeszcze 512Mb?? i grac na low.
  • 0

#1 desktop: i5 4690k @ 4500 mhz + Fera Pro HE1224, Asrock Z87 Pro4, 8 GB GoodRam DDR 3 Play 1866mhz, MSI GeForce GTX 770 OC Twin Frozr IV, Intel 530 120 GB, Seagate 500 GB NCQ, SilentiumPc Deus G1 80Plus Bronze 600W, SilentiumPC Brutus M25 Pure Black, Benq GW2250M

#2 desktop: A64 II x4 620 @ 3575 mhz + karakorum + zephyr, Asrock N68-S3 UCC, Palit SoniC GF8800GT + Accelero s1 rev. 2 + Zephyr @ 800rpm, GoodRam 2x2 GB 1333mhz cl9@cl7, Seagate NCQ 250 GB,, Gladius 400 +Akasa 120 mm zephyr 120 mm @ 900 rpm Windows Pro 7 64, LG L1919S

#3 Mobile Dell Studio 1555: T4200 3 GB HDD 250 GB Radeon HD4570 Windows Pro 7 32


#4734 Orgiusz

Orgiusz

    newborn

  • Stały użytkownik
  • 15783 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 01 czerwiec 2006 - 19:35

No watpie w plynne dzialanie przy inferno albo rzucie granatem na office... Gdyby to bylo przynajmniej 10.5x166 :?
  • 0

Życie moderatora zatruwają dwa problemy: tępi i inteligentni użytkownicyŻycie jest za krótkie na to aby "bezpiecznie usuwać" USB.

Jak będę mieć 1000pkt reputacji przejdę na emeryturę

 


#4735 pho

pho

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 2340 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Radom

Napisano 01 czerwiec 2006 - 19:39

No watpie w plynne dzialanie przy inferno albo rzucie granatem na office... Gdyby to bylo przynajmniej 10.5x166 :?


Na KT400 dzielnik PCI/AGP kończy się na 151Fsb dokładnie tak jest na mojej mobo :? niema blokady.

Chyba dam sobie spokój albo kupie jakiegoś sempa na s.754 mobo i grafe.

A i sry za mały OT ;)

Użytkownik Maciag edytował ten post 01 czerwiec 2006 - 19:43

  • 0

#1 desktop: i5 4690k @ 4500 mhz + Fera Pro HE1224, Asrock Z87 Pro4, 8 GB GoodRam DDR 3 Play 1866mhz, MSI GeForce GTX 770 OC Twin Frozr IV, Intel 530 120 GB, Seagate 500 GB NCQ, SilentiumPc Deus G1 80Plus Bronze 600W, SilentiumPC Brutus M25 Pure Black, Benq GW2250M

#2 desktop: A64 II x4 620 @ 3575 mhz + karakorum + zephyr, Asrock N68-S3 UCC, Palit SoniC GF8800GT + Accelero s1 rev. 2 + Zephyr @ 800rpm, GoodRam 2x2 GB 1333mhz cl9@cl7, Seagate NCQ 250 GB,, Gladius 400 +Akasa 120 mm zephyr 120 mm @ 900 rpm Windows Pro 7 64, LG L1919S

#3 Mobile Dell Studio 1555: T4200 3 GB HDD 250 GB Radeon HD4570 Windows Pro 7 32


#4736 Orgiusz

Orgiusz

    newborn

  • Stały użytkownik
  • 15783 postów
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 01 czerwiec 2006 - 20:04

Np za ot ;]
Sam sie zastanawiam nad przesiadka na 754 [; Tylko ciagle cos innego musi mi wypasc [; ;] [; ;]

A teraz pytanie co do steama - wiem ze kazdy ciagnie teraz epizode1 ale cholera zaczyna mnie brac. Laduje sie jak krew z nosa a ja chce sobie polamic w countera :evil:
  • 0

Życie moderatora zatruwają dwa problemy: tępi i inteligentni użytkownicyŻycie jest za krótkie na to aby "bezpiecznie usuwać" USB.

Jak będę mieć 1000pkt reputacji przejdę na emeryturę

 


#4737 Heat

Heat

    Uczestnik

  • Stały użytkownik
  • 4157 postów

Napisano 02 czerwiec 2006 - 08:49

Widzisz , bo on sie przed Toba tak jakby broni :wink: :lol:

A co do Pana/Pani yuucOm to pozostawie ta wypowiedz powyzej bez komentarza... Po prostu czasem trzeba odpuscic rozmowe z glupcem [;
  • 0
Spoiler

#4738 Pioorek

Pioorek

    Uczestnik

  • Banned
  • 4911 postów
  • Skąd:Z drewutni

Napisano 02 czerwiec 2006 - 19:08

yuucOm - gralem dosc duzo w multi (starcraft, warcraft3, americas army, cs, css, battlefield, battlefield 2, gunz i jeszcze pare) i mi tu nie wrozyc prosze...
I nie patrze na grafe (choc lubie jak jest ladna) bo css jest gra multiplayerowa, jakbym chcial sobie graficzke poogladac to bym gral w 3dmarki. Bez AA gra wyglada irytujaco. I ZAWSZE w kazdej grze ustawiam AAx2 kosztem innych detali bo bez tego nie potrafie grac ;]
Wiec prosze cie ocene innych zostaw dla siebie.
Idz graj w rozdzialce 1x1 i z detalami na ultra low na grafie 7800GT jezeli tak lubisz ale odemnie prosze sie odczepic ;]

Użytkownik Pioorek edytował ten post 02 czerwiec 2006 - 19:09

  • 0
AMD X2 4ooo+ Brisbane @ 2.7 Ghz DFI Infinity NF SLI GeForce 86ooGT Palit @ 68o/176o OCZ 2x1GB 8oomhz Platinum Seagate 16o GB 72oo rpm Fortron 35o w

#4739 narcyz

narcyz

    Uczestnik

  • Moderator Działu
  • 5153 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:inąd

Napisano 02 czerwiec 2006 - 22:11

Gra ktoś jeszcze w to cudo? Odpaliłem dziś pierwszy raz po przerwie ok. 6 mies. Jakoś zapał do gry już nie ten, ale czymś się trzeba zająć czasem;] Pojawiły się jakieś ciekawe Polskie serwery TP?
  • 0
[font="Franklin Gothic Medium"'>::Dell XPS m1330::T8100@2,1GHz||4GB||8400GS||250GB||WLED::::MX518||QcK+||Koss UR40||WRT54GL v1.1 @Tomato::[/font'>

#4740 poca

poca

    zbananowany

  • Moderator Działu
  • 8962 postów
  • Płeć:Mężczyzna
  • Skąd:Łódź

Napisano 02 czerwiec 2006 - 22:27

Nie graj w to!

Przegrałem w to przeszło rok życia ;]
  • 0
[size=0'>error



Dodaj odpowiedź



  

Podobne tematy

  Temat Autor Podsumowanie Ostatni post