martinc Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 (edytowane) Witam ! Posiadam Kingstony 1GB 400MHz. Niestety mi padły, a gwarancja sklepowa skończyłą sie. Podobno Kingstone daje gwarancję na pamięci dożywotnią. Czy wystarczy je same wysłać do serwisu w Wa-wie i powinni uznać gwarancję ? Jak ktoś miał podobny problem, to proszę o pomoc. (Jak kupowałem dysk Seagata, to w sklepie kolo powiedział, że w przypadku awarii można wysłać go bezpośrednio do serwisu Seagata bez żadnych papierów). Pzdr Edytowane 7 Grudnia 2006 przez martinc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 skoro masz do nich adres.... to napewno masz tez telefon, zadzwon i spytaj ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loloferrari Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 z seagatem prawda tylko sobie musisz sam numer RMA uzyskac od nich ze strony. Jak chcesz to ci moge wyserwisować te Kingstony..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 7 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2006 Ciekawy jestem czy uznają gwarancję. Napisz, co załatwiłeś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davvid Opublikowano 8 Grudnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2006 TUTAJ może spróbuj zgłosić... Ponoć nawet bez posiadania dowodu zakupu przyjmują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luqasss Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Witam ... mam dokladnie te same pamieci i ten sam problem.... zamierzam sie z wyslaniem na gwarancja ale gdzie ? Ktoś ma adres ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyjastrzab Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Kingston daje gwarancję dożywotnią LifeTime http://www.ultramedia.pl/centrum_serwisowe..._kingstone.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...