Iczka Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Hej chłopcy! ; ) Chciałabym założyć sobie skrzynkę z krótką domeną ( nie wp, onet ani o2 ) . Czy znacie adresy stron, gdzie mogłabym takową założyć? ;) Dodam, że zależy mi na tym, zbym mogła odbierać pocztę przez Outlooka, aby nie przychodziło mi na skrzynkę zbyt dużo spamu ( na o2 ilosc spamu była znośna jak dla mnie ) I w ogóle aby było wszystko ladnie i zgrabnie ^^ Co moglibyście mi polecić? Z góry dziękuję za pomoc : ) Ps. Czy poczta na www.free.os.pl jest ok? ;? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 poczta@op.pl <-- onetowa skrzynka. Ale wg. mnie jest ona fatalna. Ale ma krótką nazwę ;] poczta@home.pl <-- płatna, ale też w miarę krótka ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 poczta@o2.pl poczta@walla.com poczta@yahoo.com poczta@gmail.com poczta@msn.com poczta@hotmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 gmail.com!! email na google, najlepszy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 gmail wymiata, jak narazie to najlepsza skrzynka pocztowa jaką obsługiwałem. Można odbierać/wysyłać przez outlooka, 0 spamu, duża pojemność [ ponad 2gb - ale po co to komu ? :) ]. Problem taki, że trzeba mieć zaproszenie, aby się zarejestrować - mam jednak takich dużo, wal do mnie na PM jeśli będziesz zdecydowana ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Z ciekawszych: inbox.lv alexandria.cc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Problem z g-mailem polega na tym, ze login musi miec conajmnierj 6 znakow, a moj ma 5 ;p Więc szukam dalej ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 mail.ru baadzo fajny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 poczta@home.pl <-- płatna, ale też w miarę krótka ;] 1633798[/snapback] Wbrew pozorom na home.pl nie mozna zalozyc maila w domenie home.pl :> Mozesz miec np. mail@krakow.home.pl ale nie samo home.pl Ja mam list.pl i tez mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 hotmaila nie polecam... chala, chala, chala... rozmiar skrzynki chyba 2 MiB (ostatnio cos zaczeli chyba powiekszac do 250...) i limit wiadomosci 1 MiB :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Zdecydowałam się na gmail :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 mi w sieprniu skonczyl sie abonament na home.pl :D i domene mialem post.pl :D nie zadne krakow.home.pl :D ileteraz wynosi wilekosc 1 wiadomosci na gmail?? 10 mb? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 (edytowane) gmail ma jedna wade. Jesli ktos korzysta z interfejsu www to musi sobie czasami spora chwile poczekac az mu sie on zaladuje ;) Edytowane 8 Września 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Wbrew pozorom na home.pl nie mozna zalozyc maila w domenie home.pl :> Mozesz miec np. mail@krakow.home.pl ale nie samo home.pl 1634683[/snapback] Ja mam mail w @home.pl :) Ale fakt, przy samej poczcie nie można mieć @home.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twiggy696 Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 @immortal.com :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 11 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2005 a może wykup domene *.pl i serwer? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...