szaraczek Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 hej chce coś kupic dziewczynie na walentynki ale niemam pomysłu. mamy oboje 15 lat , ona ma na imie Maja i niewiem co jej kupić:/. mam do wydania 50 zł. moze coś poradzicie?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Róża(albo jakis inny kosmiczny kwiat ;d ) + jakieś czekoladki[bombonierka](serduszka) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) a może coś bardziej odjechanego?? myślalem o srebrnym łańcuszku + róża ale niewiem sam:/ a co do bombonierki to co ty mi chcesz moją laseczke spaść czy co:D?? to jest modelka (dla mnie:P). Edytowane 20 Stycznia 2005 przez szaraczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 nie bede wymienial bo juz mnostwo bylo takich topicow "co kupic dziewczynie na..." poszukaj sobie tutaj, moze ci sie cos spodoba ;] http://allegro.pl/search.php?string=na+walentynki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 srebrny lancuszek + roze .... imo ani jedno ani druge nie bedzie pozadne wtedy ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 ze zacytuje koleżanke "niech zrobi jej dzielo sztuki - wlasnorecznie a kase odda potrzebujacym" :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Uszyj jej maskotkę + róża nawet jak nie umiesz szyć, gdzies beda wystawac nitki, bedzie to wygladac ..... (raczej nie bedzie wyglądać ;) ), ale bedzie to OD CIEBIE i to jest ważne. Prezent na pewno się spodoba, sam tak kiedyś zrobiłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stuku Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 A może coś z bielizny :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 ta ona ma 15 lat a ja jej kupie stringi z dziurką prześwitujące i mie teściowa uzna za pedała dzięki:d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Ja dalem swego czasu srebrną różę + łańcuszek i reakcja byla baardzo pozytywna ;) A w 50 sie zmiecisz - ja sie zmiescilem i to z pakowaniem ;) (Srebro jest wzglednie tanie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 łąńcuszek + róża chyba tak zrobie , ciekawe jak mnie wynagrodzi <_< 'd :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 ta ona ma 15 lat a ja jej kupie stringi z dziurką prześwitujące i mie teściowa uzna za pedała dzięki:d 1227209[/snapback] A to ciekawe.... Kolejna Miriam? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 A to ciekawe.... Kolejna Miriam? ;) 1227251[/snapback] Dobre :lol: A co do prezentu to kwiatki i czekoladki są juz bardzo oklepane, ale też bardzo miłe. Na pewno sie nie obrazi, ani nie rozczaruje. Ja kiedyś dla mojej drugiej półówki pomalowałem różę chromem :blink: B) do tej pory ma ją w wazonie razem z niebieską itp. PS bądź wyjątkowo czarujący i kochany w ten dzień - to jeden z najlepszych prezentów. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 :) Za 50zł dostaniesz ładną bransoletkę na rękę i na opakowanie jeszcze starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 50zł srebrny łańcuszek?? Ceny takich rzeczy zaczynaja sie od ceny 100zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 50zł srebrny łańcuszek?? Ceny takich rzeczy zaczynaja sie od ceny 100zł 1227523[/snapback] no nie przesadzaj...chyba ze chcesz kupic ŁAŃCUCH dzirwczynie na szyje...łancuszek(dla kobiety, dosc cieniutki) powinien wlasnie ok 50 zeta kosztowac...moj kosztowal 110zeta ale juz jest naprawde dosc gruby (za gruby jak dla dziewczyny)...proba 925 wiec srebro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 moze cos w tym stylu ? :>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Leborg capie uprzedziłeś mnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czara Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 a moze po prostu jakies wyjscie do kina/teatru/restauracji ?? i do tego ladny kwiatek ta ona ma 15 lat a ja jej kupie stringi z dziurką prześwitujące i mie teściowa uzna za pedała dzięki:d 1227209[/snapback] za pedala ?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 On(a) ma napewno na imie Maja ? :> To kino bedzie chyba najlepsze... odrazu wybadaj co i jak... wiesz... o czym mowie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Sympton Miriam(a)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Niezapominajki? :> + coś jeszcze, jeżeli zostanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 ej co wy sie czepiacie jej umienia?? :angry: <_< zwykle imie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Nie nie, nikt sie nie czepia jej imienia :) Ahh widocznie nie zrozumiales ;) To co postanowiles kupic/zrobic ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 ej co wy sie czepiacie jej umienia?? :angry: <_< zwykle imie 1228940[/snapback] nie- imie bardzo ładne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 chyba łańcuszek i kwiatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Ur8an Maja ja chyba wiem o jaki film chodzi :wink: to jest super pomysł :D tytuł straszny ;) ale film dość śmieszny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 jaki film?? chyba nie pszczóka maja;D?? a ja kiedys widzialem jakis horror o pszczołach ze jakas babka musiala wymuwić jakos 3 razy czyjeś imie czy coś takiego :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 yyyy ale kiedy sa walentynki?? :) ja pamietam,z e mojej ex kupiulem swego czasu takie czerwone lajkry w sex szopie z otworem w pewnym miejscu :> nawet nie wiecie jakie jaja robilismy sobei z tego z jej matka :) i ile radosci dal ten prezent pare godzin pozniej.... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 i ile radosci dal ten prezent pare godzin pozniej.... :> Ej on ma 15 lat :P Chyba ze wiesz :roll: :lol: Co jeszcze ciekawego w tym sex-shopie bylo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...