Gerlath Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 witam, bratu padły słuchawki(lewy kanał), a ponieważ nie kosztowały 20 zł tylko tochę więcej postanowiłem je rozebrać.Okazało się że odpadł cału punkt lutowniczy, po dogrzebaniu się do drucika cewki okazało się że cewka musi być przerwana. da sie jakoś dokupić te głośniczki? są 32omy i pisze na nich Cosonic, średnica 40mm. Jak się domyślam , jeżeli wymieniac to oba? Jakieś porady? byłbym wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Kupić nowe. I tak nie uda Ci się dokupić samych wkładek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 32 ohmy? jakas slaba ta impedancja, sluchaweczki do smieci i moze lepiej zastanowic sie nad czyms lepszym [moze nie od razu dla dj] PS: Rade swa motywuje tym, trudno by ci bylo kupic dokladnei takie same podzespoly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeDAN Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Ja ostatnio chciałem naprawic słuchawki(wkładane do uszu). Z trzech par słuchawek z których w każdych było coś popsute została sterta bezuzytecznych kabli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 17 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2006 ja raz nawijałem cewkę w głośniczkach dousznych od nowa na kawałku papierka z drutu transformatorowego i działała :D.. ale to było dawno i nie prawda... lepiej chyba jednak kupić nowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...