ziupo Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Witam Muszę w niedługim czasie kupić jakieś słuchawki nauszne. Zastanawiam się, który z tych dwóch modeli wybrać: Panasonic RP-HS45 Philips HS465 Ceny obu produktów są porównywalne. Mam już jedne słuchaweczki z Philipsa i jestem z nich bardzo zadowolny [tylko, że tamte pochodzą z nieco wyższej półki]. Proszę doradzenie mi, które lepiej brać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 :idea: Użyj szukaj, zanim założysz temat... Te podane mieszczą się w przedziale do 300 złotych, więc: :arrow: Słuchawki do 300 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Słuchawki co podał autor tematu kosztują z 30-40zł, a w tamtym temacie ludzie szukali słuchawek po ponad 200zł, ale nie czepiam się. zipuo @ myślę, że trudno Ci cokolwiek doradzić w takiej cenie, bo i tu i tu nie ma co liczyć na rewelacje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 Lepiej brać te Panasonica biorąc parametry to nieznacznie się różnią :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 22 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2006 (edytowane) hmm no to może coś nieco droższego? Jednak priorytetem dla mnie jak największy zakres częstotliwości i muszą też być zakładane na ucho [bez pałąka] a nie do ucha. No i cena <50zł. Jednak będą one pełnić rolę 'drugich słuchawek' i nie muszą być najwyższych lotów. Edytowane 22 Stycznia 2006 przez ziupo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2006 Z zakresem może być ciężko, bo za tą cenę to super nie będzie on a producenci przekłamują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukiv3 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 witam ja polecam bezprzewodowe PHILIPS HC200 www.motoallegro.pl/show_item.php?item=82419271 działaja bez problemu i jaka wygoda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 witam ja polecam bezprzewodowe PHILIPS HC200 www.motoallegro.pl/show_item.php?item=82419271 działaja bez problemu i jaka wygoda Zauważyłeś przedział cenowy w pierwszym poście :?: Zauważyłeś o jaki rodzaj słuchawek chodzi autorowi tematu :?: Widzę, że nie za bardzo ;) Tutaj fajne słuchaweczki: Thomson HED148 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaro120 Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Nie polecam tych ani żadnych innych thomsonów !!! Kupiłem podobne za 30zł - i jakość niewiele przewyższała słuchawki First :) za 6zł (coprawdy wykonanie było dużo lepsze). Zero basu ! Ochydne wysokie dźwieki Jeśli nie jesteś wielkim zwolennikiem melomanem polecam Creative'y - te które są do odtwarzaczy muvo (na allegro już po 19zł, najlepsze słuchawki za taką kase). Dobrze się trzymają uszu mimo że z poprzednimi miałem ogromny problem. Poszukaj też Koss The Plug - podobnież świetne basy... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 (edytowane) yaro120 - Koss the Plug to nei słuchawki nauszne! Jeśli chdozi o douszne to mam i nie muszę sięmartwić o nie (mam lepsze do tych kossów). A teraz przejdę do meritum sprawy. Kupiłem jednak te Philipsy. Może pare słów na temat tych słuchawek: bardzo dobrze trzymają się małżowiny usznej [a zatem nie spadają], ponadto wydają czysty i klarowny dźwięk, posiadają nawet miły dla ucha [czyt. bezpieczny] bas. Zakup oceniam jako udany i jak najbardziej polecam. Tak więc w sumie temacik do zamknięcia, chyba, że przyda się jeszcze on komuś. Edytowane 28 Stycznia 2006 przez ziupo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Ile za nie zapłaciłeś $$$ <_< Może sobie sprawię identyczne ^_^ Pytanie: gdzie je kupiłeś :?: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2006 Allegro, 39zł http://allegro.pl/show_item.php?item=82880390 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...