mos84 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 Witam. Kupiłem dzisiaj słuchawki z mikrofonem do rozmów via Skype. Niestety działają jedynie słuchawki, a rejestrator dźwięku, ani Skype nie odbierają mojego głosu. Gdy podłączyłem słuchawki do laptopa mikrofon działa elegancko. W ikonce w tray'u GŁÓSNOŚĆ mam wszystko na full. O co może chodzić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 właśnie teraz po reinstall systemu mam to samo.. spróboj wejsc w regulacje glosnosci, opcje wlasciwosci i zaznacz mikrofon daj ok i suwak mikrofon daj na full i wcisnij wycisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 23 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2006 niestety nie działa... jakieś inne propozycje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pentliczek Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 a wez sproboj zrobic tak jak mowilem tylko nie dawaj wycisz i daj na fulla glosnosc, u mnie wlasnie zadzialalo i na dodatek zainstalowalem sterowniki realtek pod moja zintegrowana k dzwiekowa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mos84 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 OK - mam już. Wydarłem z tyłu głośniki i już wszystko działa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...