Gość lechu1777 Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Witam. MAm Sennheiser MX300 i zalozone na nie te poduszeczki z pianki czy z czego to jest, niewazne. Ale zawsze to coś odpada, jeden wypad gdzies i tych pianek nie mam :/ Same spadaja kurcze, nie wiem gdzie kupić jakieś które by sie trzymały lub jak zrobić żeby się trzymały, help bo już mnie to wkurza :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 24 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2006 Nie załamuj mnie... Jeśli już doszedłeś do tego, że gąbki spadają, to poprostu kup nowe i je przytwierdź chociażby kropelką ( :lol: )jeśli Ci tak bardzo zależy na tym żeby się trzymały. Pomysł głupi, ale niestety pytanie do mądrych też raczej nie należało. Te gąbki spadają z większości słuchawek, więc poprostu trzeba się do tego przyzwyczaić! Wchodzisz na allegro->RTV i AGD-> Sprzęt audio-> wpisz: "gąbki" i już jesteś w domu:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 No spoko, nie wiem jakoś to trzeba przykleic :/ nie bede kupowal przeciez caly czas nowych :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Przyklejenie będzie bez sensu. Miej na uwadze, to że jak przykleisz jakimkolwiek klejem, to gąbka zesztywnieje strasznie. A w razie gdybyś później chciał zmienić te gąbki, to już nie będzie tak prosto. A z tego co widać, to ceny są naprawde niskie, więc lepiej chyba co jakiś czas założyć nowe, niż psuć sobie słuchawki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 Rozumiem, ale ja nie mam możłiwości przelewu więc mi zostaje pobranie za 11zł rzeczy za 5zł :D:D Chyba ze poszukam gdzies w mieście... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2006 moze lepiej kup słuchawki bez gąbki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 (edytowane) mozesz zawsze kupic te chinskie sluchawki za 2zl i tam masz 2pary gombek :) Edytowane 27 Marca 2006 przez ziupo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 27 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2006 No tak ale te hińskie to mają duże "dziury" w gąbkach, ale nie zawsze :) Bez gąbek nie ma wygody...A takich wielkich nie będe nosic na całe uszy :D Jak to wygląda, weż przestan :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 no wygląda jak fristajler :D.. Są douszne słuchawki bezgąbkowe, ktore są bardzo wygodne... Wszystko zalezy od kształtu słuchawek i kształtu uszów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Te chińskie za 2zł maja zawsze czerwone gąbki :D a w MM widziałem normalne czarne, takie jak powinny być i były po 4zł (4szt.) BTW sam muszę sobie kupić bo zgubiłem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Nio weź jak wyjde z takimi słuchawkami wielkimi to chyba ludzie zaczną mi fotki robić.... :) Jednak wole douszne takie bez tych zaczepów w uszy, hehe. Kupie gdzies te gąbki w mieście i będzie git fasola :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 A tak z innej beczki to poza tym gąbki wpływają na brzmienie (sam nie wierzyłem ale się przekonałem, że to jednak prawda). Jeśli ktoś też ma pomysł gdzie by takie gąbeczki kupić w większej ilości to pisać, bo również by mi się przydały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Wg mnie lepsze podbicie basów jest (lol?), noi wygoda. Ja poszukam w mieście a jak nie no to na allegro kurcze 11zł pobranie ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 30 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2006 Jest znacznie mocniejszy bas. Jak kiedyś sobie kupiłem MX500 Sennheisera to jak założyłem słuchaweczki bez gąbeczek to się załamałem - nie dało się słuchać - zero basu. Założyłem gąbki i zupełnie inne brzmienie. Koledzy też mi nie wierzyli w coś takiego, ale im pokazałem i uwierzyli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ja mam MX300 i jest gites :) Znalazlem jeszcze jakieś poduszki i narazie są ale uważać musze bo sie słabo trzymają :| A jakie sluchaki sa ogolnie lepsze od sennheiserów?i czy w ogole sa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Słuchawki jakiego typu? Z pchełek to chyba nie ma. Musiałbyś słuchawek typu plug poszukać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lechu1777 Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2006 Nie no caly czas mowa o dousznych :) Ja sobie zalatwilem za 35zł te MX300 i jestem zadowolony bo ładnie grają :) Dobry bas, wykonanie spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...