Gość doc Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Witam Bardzo wszystkich prosze o pomoc. Otoz wczoraj wieczorem, podczas projektowania w AutoCADzie spalila mi sie karta (o przyczynach moze kiedy indziej). Projekt musze oddac na poniedzialek. Juz myslalem ze oszaleje ale przypomnialo mi sie ze mam starego S3Trio na stanie. Podlaczylem go ale nie mam sterow. 'No to znajde w necie' pomyslalem. Siedzialem na modemie (bo tylko taki dostep posiadam:( do 1.30 w nocy i nic nie znalazlem. Bardzo wszysktich prosze. Jesli macie stery (pod Win98) do S3 Trio 3D/2X (86C362) 8 MB AGP to prosze wyslijcie mi je jak najszybciej na skrzynke. Jesli macie odrobine wolnego czasu to poszukajcie w necie. Prace zaliczeniowa musze oddac do poniedzialku a naprawde nie da sie pracowac w 640*480 na 16 kolorach w CADzie. Ta praca to moje byc- nie byc na uczelni. Z gory dziekuje. ps. Wiem ze to juz przesada ale czy po wrzuceniu sterow na skrzynke moglibyscie mi dac znac na smsa? Mam modem wiec liczy sie dla mnie czas spedzony w sieci (i rachunki). Pzdr Wojtek (docxxx@o2.pl 601969249) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Zapraszam kilka topików niżej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 Dzieki za odpowiedz tylko ze guzik mnie to obchodzi ze Ty masz neta a ja nie. Wiem jak sie zachowywac na forum ale jestem w takich opalach ze naprawde nie mam czasu na glupie klotnie z Toba i Twoje gierki slowne. Jakbylbys normalny to odpowiedzialbys jak chlowiek... ps. Dzieki 'Radek' za linka na smsa. Wlasnie sciagam 700KB (16 min:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radosuaf Opublikowano 12 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2004 A zgadnij k***a, kto to Radek... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...