Grafi_ Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam. Mam pytanie czy wartoa zainwestowac w ta nagrwareczke ? Na allegro jest za 199 zl i chyba jest to dobra cena. Link do aukcji: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=55337462 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Witam. Mam pytanie czy wartoa zainwestowac w ta nagrwareczke ? Na allegro jest za 199 zl i chyba jest to dobra cena. Link do aukcji: 1531197[/snapback] Ja mam i jestem zadowolony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 w proline masz ją za 199 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 (edytowane) nie ten dział i temat o Nec Nd-3540a już jest ;) a co do tego czy warto to ja powiem nie :blink: , gdyż mam tą wypalare i nie czyta mi starych płyt, które wypaliłem liteonem(to nie jego wina :D ). nagrywara ma tragiczną korekcję błędów :sad: a co do liteona czytał mi wszystko i palił mi wszystko :), żałuje że wymieniłem <_< braciak kupił ostatnio LG 4163b, a ten z kolei nie czyta płytek esperanza które razem z nagrywarą kupił bucehcheehhcehhceh powiem bierz pionieerka :) miałem juz w łapie 3 nagrywary i wszystkie miały wady ps. jak sie zdecydujesz na neca to zapoznaj się z tym: http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=136927 Edytowane 5 Lipca 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grafi_ Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Jeszcze nie zdecydowalem sie na nic. Poprostu szukam jakiejs dobrej i niezawodnej nagrywarki DVD. Zeby nie bylo z nia zbytnio duzo problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 PIONEER!!! A zanim założysz wątki o następnych ciekawych dla ciebie nagrywarkach, to zapraszam do lektury tematu "jaka nagrywaka DVD na rynku jest najlepsza". Jak wpiszesz do szukajki na pewno znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 Toshiba!!! mam i polecam :D , tylko LG nie kupuj bo jeśli chodzi o DVD LG to pomyłka.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 tylko LG nie kupuj bo jeśli chodzi o DVD LG to pomyłka.. 1531932[/snapback] O!... :blink: A co do nagrywarek, to jeszcze z górnej pólki PLEXTOR. Ale podejrzewam, że cena ci nie podejdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...