Skocz do zawartości
kazik2000

Fabryczna Art

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie!!!

Chciałem się oto pochwalić naszą stroną oraz naszą inicjatywą. Mianowicie zachciało nam się robić filmy :D

Od razu mówię że nie jest to nic typu Z.F. Skurcz ;)

Strona grupy Fabryczna ART

ewentualnie

tutaj gdyby alias nie działał

Już można ściągać nasze projekty oraz je komentować.

ZAPRASZAM!!

Oczywiście czekam na opinie!!!

Edytowane przez kazik2000

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witajcie!!!

Chciałem się oto pochwalić naszą stroną oraz naszą inicjatywą. Mianowicie zachciało nam się robić filmy :D

Od razu mówię że nie jest to nic typu Z.F. Skurcz ;)

1212146[/snapback]

Przez chwie myślałem że (GALERIA - czyli nasze ryjki tu i ówdzie :. zdjęcie numer 1 ) byliście u mnie w sypialni, skosy, okno, grzejnik tylko łóżko się nie zgadza i ta sklejka. :lol: :lol: :lol: :lol: :-P :D :D :D :lol: :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kazik thx za info. Jakos mi to wczesniej umknelo :D

Fajna stronka. Ale mam jedno zastrzezenie- co do obrazka "linki" :D

Jezeli jest "kontakt" i obrazek kontaktu, to moze jako "linki" zrobic obraz kilku linek? ;)

Aaaa... i przydalby sie maly antialias przy zaokragleniach klatek (chyba ze tak mialo byc specjalnie).

Pzdr

(\|/)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, wygładzanie jest nienajlepsze, ale się ciągle waham czy dla efektu tego nie zostawić ;)

Ikonki miały z założenia kojarzyć się z czymś filmowym. Poza tym to mój kumpel je robił taka z niego zdolna bestyja :) Ja w 3d Maxie wysiadam.

Thx za ożywienie topicu, jeszcze czekam na opinie naszych dzieł :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No tak, wygładzanie jest nienajlepsze, ale się ciągle waham czy dla efektu tego nie zostawić ;)

Ikonki miały z założenia kojarzyć się z czymś filmowym. Poza tym to mój kumpel je robił taka z niego zdolna bestyja :) Ja w 3d Maxie wysiadam.

Thx za ożywienie topicu, jeszcze czekam na opinie naszych dzieł :twisted:

1261126[/snapback]

Spoko stronka chyba jedna z niewielu przywoitych danych do oecny w tym dziale ;)

Faktycznie wygladzilbym te łuki bo na crt pol biedy ale coraz wiecje ludkow oglada na LCD i to widac. Jeszcze pare uwag Kazik:

1. Brak informacji na jakiej stronie aktualnie jestem - np aktualnosci

2. Dalej jestem na aktualnosciach - daty innym stylem by sie przydaly :

np

.daty {

font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size: 11px;

font-style: normal;

font-weight: bolder;

color: #CCCC00;

text-decoration: none;

text-align: left;

padding-top: 5px;

padding-right: 0px;

padding-bottom: 5px;

padding-left: 0px;

}

3. Tekstow na wówach sie nie formatuje akapitami ;) (aktualnosci) - po prostu jedziesz ze stylem do lewej

4. ".: GALERIA - czyli nasze ryjki tu i ówdzie :." - podobna uwaga - styl jakis inny

5. kto to? Kuba Zubrzycki

pseudonim artystyczny żuber

bieżące zajęcie wieczny student

status ojciec-dyrektor założyciel

zainteresowania oczywiście FILM

uwagi emigruje nad Bałtykiem

Lewa kolumne zrob stylem pogrubionym

To chyba tyle ;)

Ps. newsy tak bym zrobil:

Dołączona grafika

Prosze moderow gdyby bylo to mozliwe o nieusuwanie tego gifa gdyby rozwalal troche forum , bo jak go zmniejsze nie bedzie wiadomo o co chodzi .. :rolleyes:

Edytowane przez manfred

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widzę manfred że się przyłożyłes :)

Faktycznie, dla orientacji strony można byłoby dosać nagłowek.

Nie bardzo obczajam o co chodzi ze stylami w galerii (ale to może być pochodna kilku wypitych piw niedawno ;) )

Wygładzanie się zrobi (kiepski gif), a w Twórcach nie chciałem żeby to było mylone z linkami... tak czy owak, sprawdzi się ;)

Thx za rzeczowe rady, postaram się poprawić to w następnym tygodniu (jak zwykle brak czasu :evil:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie bardzo obczajam o co chodzi ze stylami w galerii (ale to może być pochodna kilku wypitych piw niedawno ;) )

W galerii chodzi mi o ten akapit (nie formatuje sie akapitami ;)

Acha i jak robisz popupy ze zdjeciami to elegancko jest dodac na zdjecie "java script:window.close()" ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W galerii chodzi mi o ten akapit (nie formatuje sie akapitami ;)

Acha i jak robisz popupy ze zdjeciami to elegancko jest dodac na zdjecie "java script:window.close()" ;)

1271182[/snapback]

Faktycznie, elganckie :)

I bardzo funkcjonalne. Coś próbowałem wygładzać więc powinno byc lepsze (Tobie akurat nie muszę mówić że czasem należy "zmusić" przeglądarkę do zobaczenia efektów0 :)

Mam jednak czasem taki mały problem. Że jedna z podstron "nie chce" czytać skryptu, tzn. wszystko się wyświetla ładnie zamiast np. jednego elementu (typu link, albo coś w tym stylu). Konkretnie chodzi mi o to że nie czyta klasy, pomimo że w źródle jest podana jej nazwa.

Ale to tak nawiasem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi