vitucky Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Na plycie MSI K7T Turbo oczywiscie na SDRAM taki wynik w Everest : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 brednie everesta, czesto sie zdarza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Kumpel miał identyko na tej mobo, 256mb noname'y 133MHz, jak po raz pierwszy to zobaczyłem, to prawie spadłem z krzesła ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomwer Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 http://img190.exs.cx/my.php?loc=img190&image=aida5uv.jpg :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TANK26 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 to jest możliwe ale w dualu na A64 he he he Ja mam takie wyniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 a ja znam fajny sposób na oszukanie wszystkich progsów. zlukajcie to: http://members.lycos.co.uk/arczifiles/wynik.jpg autentyk! robiony przed chwilką ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raul Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 1251227[/snapback]nastepny przyklad jak wiarygodny jest everest ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 @arczii, jak to robisz ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Oszukuje :D jak widac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 (edytowane) No a jak :D napisałem prosty programik do czegos takiego ;) ale jakby ludzie to przełapali to by zaraz jakies niemile wyniki dawali :P ale sie zrymowało ;) Edytowane 1 Lutego 2005 przez aRczii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 No a jak :D napisałem prosty programik do czegos takiego ;) ale jakby ludzie to przełapali to by zaraz jakies niemile wyniki dawali :P ale sie zrymowało ;) Ale na PW mozesz powiedzieć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 mi tez :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 Oj Niemiec, Niemiec ;] powiedzcie mi po co wam ten czicik? :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2005 bo nudzi mi sie czekajac na sesje poprawkowa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wadim Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 ta a pozniej wyskakuja takie lole ze mja niewiadomo jakie wyniki nikomu nic nie dawaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 :lol: dokładnie, nie wiem na co wam to, na smarki to nie działa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 (edytowane) to ja znam prostrzy sposob, sprawna reka i power point :) tylko powiedzcie po co to... Edytowane 5 Lutego 2005 przez psychol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 5 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2005 power point??chyba photoshop :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...