axl2000 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 Witam, niestety jestem już tak w świecie nowych gier że nie pamietam juz starszych gierek....:( Mam w domciu LAN, jeden komp z podpisu, drugi ekhm... - Celeron 566Mhz - 64 MB PC100 (kolejne 128MB PC100 w drodze więc będzie 192MB) - GeForce 2 GTS 32MB DDR Co na tym złomku może działać znośnie? Rozdziałka 800x600 mnie interesuje...:) (oczywiście interesują mnie gry do LANu) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek17 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 conter-strike 1.6 według mnie najlepsza gra na lana, u mnie cały lan gra.:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 W sumie CS juzmi sie znudzil ale podpowiedziales mi Quaka 3 i Quaka 2 i Quaka 1 :P i HL'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 25 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2005 juz nieraz taki temat byl, bylo pelno gier wymieniane, wystarczy wybrac te z mniejszymi wymaganiami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
axl2000 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 eee nic nie znalazłem zakładając wątek ... no ale poszukam dzięx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Diablo ;]] Q3 musowo Heroes III Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Do tej pory gram w Quake 2 CTF i Unreal Tournament. Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jediknight Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Właśnie, Unreal Tournament wymiata! Fajnie się gra nawet na pingu 30000! :lol: Chociaż wtedy zabawa jest dobra ale się szybko nudzi... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Medal of Honor Allied Assault, ale tylko ten, dodatki już nie bardzo. Grałem w to na celku 633, 128mb sdram i rivie tnt 32mb. Pamięci masz trochę mało, ale wszystko na low możesz spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Age of Empires 2 jesli lubisz strategie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Revolt - wyscigi takimi samochodzikami na sterowanie i kilka ciekawych trybów. :) Hulała jak głupia na moim celku 400 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 26 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Lutego 2005 Obowiazkowo Starcraft :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 I tu sie zdziwisz - UT2K4 z ustawieniami na default pograsz plynnie z nielicznymi dogrywkami na poczatq levelu jesli wylczysz sobie zliczanie textur w opcjach (nie tych z detalami tylko 2 obok - nie pamietam dokladnie ale jakos tak).Jedynie co musisz miec to min 6 gb na dysq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Couter Strike, Heroes III, a Warcraft też chyba pójdzie na takim sprzęcie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 GTA 2 - satysfakcja gwarantowana :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 GTA 2 - satysfakcja gwarantowana :) 1300936[/snapback] eee tam GTA 1!! na MP było o wiele lepsze niz GTA 2, satysfakcja bardziej niz gwarantowana :D ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
picus Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Dungeon siege - na dlugie, zimowe wieczory :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revers Opublikowano 27 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2005 Lisek17, chyba zartujesz z tym cs 1.6 na tym gorszym kompie, super frajda z gry na 5fps ? Diablo1 Diablo2 Starcraft Warcraft2 Counter-Strike 1.3 [ www.idg.pl w download jest ] 1.3 > all ver. cs w tym 1.5 Age Of Empires 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...