julas Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 | official homepage | czyzby nikt sie nie skusil...? moze "male zamieszanie" odstraszylo...? ;) a szkoda bo bardzo przyjemna gra :) podziele sie paroma odczuciami po kilkunastu minutach grania: -przyjemna graficzka, na moim sprzecie smiga w 1280x1024 i jakims aa (nie wiem ile bo gra sama ustawia przy ustawieniu ultra, a jest jeszcze ultra+ 1600x1200) i nie schodzi ponizej 40fps -sterowanie umiarkowane, drazni czasami ustawienie kamery, a ustawienie klawiszy zywcem wyjete z konsoli (to nie jedyne, zreszta...) -baaaaaardzo obiecujaca opcja grania we 2 na jednym ekranie jednoczesnie, nawet na jednej klawiaturze! ale pelnia szczescia bedzie z 2 padami -wraz z przesiadka na pada byc moze nie bedzie meczylo tak bieganie i wciskanie wszystkiego zeby znajdywac kase (swoja droga ladnie wygladaja te pieniazki, beda na screenach) -niski poziom trudnosci (przynajmniej na poczatku) w sumie to nie dziwi bo targetem gry sa chyba dzieci... utrata zycia w grze powoduje tylko odjecie troche kaski i leci sie dalej... -gra spodoba sie fanom SW bo opowiada pierwsze 3 epizody gwiezdnej sagi tyle ze w konwencji klockow lego:) i tu kolejny smaczek: pod koniec gry, podczas przechodzenia III epizodu poznajemy tresc nadchodzacego filmu SW !!(revenge of the sith) -to ze zadowoli milosnikow lego chyba nie musze wspominac... ktoz z nas nie spedzil godzin budujac z klockow niestworzone rzeczy...? ;) a wszystko w tej grze zbudowane jest z klockow, statki w przerywnikach filmowych, glowni bohaterowie sa "ludzikami lego" nawet cheewbaka jest postacia lego :D -podsumowujac: ladna graficzka, niskie wymagania, proste sterowanie, star wars'owe smaczki (i humor;)) oraz mozliwosc wspolpracy 2 graczy jednoczesnie (czasem bedzie to nawet konieczne, np do otwierania kolejnych drzwi) to wszystko sprawia ze gra jest baaardzo obiecujaca (choc od razu ostrzegam ze jest to moja subiektywna opinia, jest juz pozno, moze spaczyl juz mi sie gust o tej porze...;)) oraz garsc screenow: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 czy jest jakiś sposób aby uruchomić tą gre na win 2003 ? podczas setupu wyskakuje okienko że gra wymaga wina 98,98SE,ME,2000.XP only. Nie pomaga uruchamiania w trybie zgodności z tymi windozami.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 ten art powinien załatwić sprawe niemożności instalowania niektórych gier pod win2003, przeczytaj, wykonaj i graj http://www.xp.net.pl/art/win2003gf.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 działa ! dzięki ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Mam pytanie do osób ktore grały w tą gre a brzmi ono następująco:czy kiedy strzelacie lub walczycie mieczem(wyciagacie go) słyszycie charakterystyczne dzwieki towarzyszące owym zjawiskom?Umnie słychac tylko muzyke :? Grałem w demo tej gry i zdawało mi sie że oprocz muzyki występowały tam ww dzwięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) dzwieki mam, ale muzyki momentami brak :( edit: kurde, nie moge jej przejsc bo ciagle mi sie wiesza :( :mur: Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez julas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Panowie - co zrobic z tym dzwiekiem.Leci sekwencja muzyczna 10s a potem na nowo to samo.A gierka jest nap[rawde zdzierska i mozna grac we 2 na 1 kompie w trybie story Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Panowie - co zrobic z tym dzwiekiem.Leci sekwencja muzyczna 10s a potem na nowo to samo.A gierka jest nap[rawde zdzierska i mozna grac we 2 na 1 kompie w trybie story 1401948[/snapback] no wlasnie nic chyba sie nie da zrobic... :( ja sobie wlaczam inna muzyczke w winampie i zostawiam same efekty dzwiekowe z gry, nawet lepiej :D a ciecie we dwoch jednoczesnie rzeczywiscie sprawia radoche :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ee .. jestem w momencie gdzie trzeba pokonać Jango Fett'a i nie wiem co mam robić :/ odblokowałem te działa i one coś niby nawalały w statek Fett'a ale zaraz Bobba w statku je rozwali i sytuacja wygląda tak : jestem Obi-Wanem , Bobba nawala we mnie ze statku i Jango lata jetpack'em :/ nie wiem co zrobić ... przeszedł już to ktoś ? :) a może mam błąd gry ... ? A co do muzyki muszę obadać czy nie da się skopiować dźwięku z dema :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nivea Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 Witam. Mam pytanko: jak robić save-y? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 czyżby w manualu nie napisali? :> Sejwy robią się automatycznie, po przejściu etapu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 24 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2005 fajna gierka tylko ciut przy krótka, przeszedłem w pare godzin ;] fajna gierka, polecam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik133 Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2006 Ja mam problem z grą. Gdy już gram(dopiero początek B) ),wchodzę w drzwi I epizodu i PUF wywala mnie do windowsa(XP) albo robi się restart. POMOCY!!! Ja mam problem z grą. Gdy już gram(dopiero początek B) ),wchodzę w drzwi I epizodu i PUF wywala mnie do windowsa(XP) albo robi się restart. POMOCY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 20 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2006 Czy ktos wie czy mozna ta gre odpalic jakos na karcie bez shaderow? konkretnie GF 4 MX. Ja nie mam gameportu i chcialem pograc z kumplem u niego no i lipa EDIT Juz odpalilem. Trzeba uzyc 3D-Analyzer'a Eh gra na dwoch coop jest swietna dawno sie tak z kumplem nie usmialismy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 21 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2006 ee .. jestem w momencie gdzie trzeba pokonać Jango Fett'a i nie wiem co mam robić :/ odblokowałem te działa i one coś niby nawalały w statek Fett'a ale zaraz Bobba w statku je rozwali i sytuacja wygląda tak : jestem Obi-Wanem , Bobba nawala we mnie ze statku i Jango lata jetpack'em :/ nie wiem co zrobić ... przeszedł już to ktoś ? :) a może mam błąd gry ... ? A co do muzyki muszę obadać czy nie da się skopiować dźwięku z dema :> kiedy ten koles nawala rakietami odpychaj je mocą! sam nie mogłem na to wpaść z kumplem haha gierka jest ZAJEBISTA po prostu daaaaawno w nic tak swietnego nie graliśmy i to we dwóch z takich przechodzonek polecam Over The Hedge - identycznie się chodzi we dwóch a nawet ściga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość HDR_o Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Czy ktos wie czy mozna ta gre odpalic jakos na karcie bez shaderow? konkretnie GF 4 MX. Ja nie mam gameportu i chcialem pograc z kumplem u niego no i lipa EDIT Juz odpalilem. Trzeba uzyc 3D-Analyzer'a Eh gra na dwoch coop jest swietna dawno sie tak z kumplem nie usmialismy :D Jakie opcje zaznaczyles? Ja tak odpalalem u kolesia z 4mx, ze byl normalnei znaczek nvidii na poczatq, potem tylko w menu glownym same litery (bez obrazkow), a jak sie dawalo new game to nic nie bylo widac tylko jakies dziwne kolorki w oddali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 22 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2006 Jakie opcje zaznaczyles? Ja tak odpalalem u kolesia z 4mx, ze byl normalnei znaczek nvidii na poczatq, potem tylko w menu glownym same litery (bez obrazkow), a jak sie dawalo new game to nic nie bylo widac tylko jakies dziwne kolorki w oddaliMasz screena z zaznaczonymi opcjami, z tym ze z tych zaznaczonych na zielono zaznacz jedna (nie pamietam ktora - musisz poprobowac). No i przygotuj sie na to ze wyglada to srednio i pomiedzy etapami dzieja sie dziwne rzeczy z obrazem, ale w samej grze jest ok. Na celeronie 800 troche skakalo ale bylo znosnie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Witam Ostatnio dopadłem te gierke w łapy i doszedłem do misji w któej bierzemy udział w wyścigu, oco tam chodzi?? Niby trzeba przejeżdzać przez te punkty kontrolne ale co chwile mnie wszyscy wyprzedzają, dostaje powera dopiero jak wjade na ten zielony pas HELP!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fallen-Death Opublikowano 6 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2006 Mam pytanie czy da się w tą gre grać na lanie w trybie coperative ,czy tylko na jednym kompie da się tak grac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 10 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2006 (edytowane) Witam Ostatnio dopadłem te gierke w łapy i doszedłem do misji w któej bierzemy udział w wyścigu, oco tam chodzi?? Niby trzeba przejeżdzać przez te punkty kontrolne ale co chwile mnie wszyscy wyprzedzają, dostaje powera dopiero jak wjade na ten zielony pas HELP!!! podczas jazdy trzymasz klawisz jakis tam, ja gralem na padzie to nie pamietam B-) PS nie wiem czy się komuś tam nie kaszani dźwięk jak mi na początku, ale jest na to patch. poszukajcie na google ;) Edytowane 10 Lipca 2006 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 11 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2006 No własnie mo tez w pewnym momencie na filmikach zanika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Nie wiem czy wiecie ale w poniedzialek wychodzi demko Lego Star Wars II Original trilogy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2006 WOW :D przejdę z chęcią ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Wessal juz ktos to demko? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 dziś pobrałem. zaczyna się od E4 New Hope. spoko to wygląda, fajne i grywalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 dziś pobrałem. zaczyna się od E4 New Hope. spoko to wygląda, fajne i grywalne A posiada moze jakies readme z wymaganiami? Bo na wakacjach siedze na dosyc slabym kompie :/ ( radek 9000 64MB) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 --------------------------- Minimum System Requirements --------------------------- -------- Computer -------- Required: 100% DirectX 9.0c compatible computer --- CPU --- Required: Intel Pentium III 1.0 GHz or AMD Athlon 1.0 GHz Recommended: Intel Pentium 4 2.4 GHz or AMD Athlon XP 2.4 GHz ------ Memory ------ Required: 256 MB RAM Recommended: 512 MB RAM ------------- Graphics Card ------------- Required: 32 MB 3D Graphics card with Vertex and Pixel Shader (VS/PS) with V1.1 Capability Recommended: 64 MB 3D Graphics card with Vertex and Pixel Shader (VS/PS) with V1.1 Capability Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Errorx Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Dzieki wielkie. W takim razie wsysam i bedzie chwila zabawy :D Bo niestety nad morzem pogoda sredniawa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 16 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2006 Wyszał pełna wersja Lego Star Wars II Original Trilogy. Poprawili błędy z antialiasingiem i generalnie gra jest o wiele lepsza od części pierwszej (głównie dlatego, że jest oparta na pierwotnej trylogii, ale nie tylko). Właśnie katuje Episode V... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 23 Września 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2006 (edytowane) jak w dwójce w ostatniej misji episode IV wleciec do death stara jakie klawisze nacisnac??bo nie moge sobie poradzic ;/ EDIT : juz sobie poradzilem ;) Edytowane 23 Września 2006 przez Nicko13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...