Skocz do zawartości
Conti

Gry Freeware + Win2000

Rekomendowane odpowiedzi

Siedze sobie w biurze i chwilami dla rozrywki w cos bym sobie pogierzyl.

Moze ktos by rzucil namiar na jakas stronke, skad mozna zciagnac darmowe gierki nie wymagajace akceleracji 3D i dzialajace pod win 2000. Mazeniem bylaby jakas strategia.

cos w stylu np. :

http://www.gamehippo.com/

No i jakby ktos zaproponowal jakas fajna gierke to bylby luxus. Dodam, ze b lubie Heroes of Might and Magic 3

Edytowane przez Conti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam propozycję... tylko, że nie freeware... A mianowicie Disciples 2.

1. Nie freeware, ale kosztuje 20 zł (Extra klasyka)

2. Lubisz Heroes, to powinno Ci się spodobać (osobiście wole Disciples2, od HoMM3)

3. Grafika śliczna i 2D - część malowana ręcznie, wymagania minimalne : P2 233 MHZ 64 MB RAM, k graf. 8 MB. Osobiście sprawdzałem na p2 233 Mhz, 64 MB RAM,... GF 420 MX 64 MB :D i działało

4. Klimat

5. Klimat

6. możliwość zagrania w 3h triala każdej części :D , sprawdzenia, czy odpowiada gra w tym stylu Stronka producenta Do gry wyszła spora ilość dodatków, każdy sprzedawany osobno, każdy zawiera podstawkę. Osobiście polecam bunt Elfów : dodatkowa rasa + kampania, nowe potwory itp, itd.

7. Klimat

8. Klimat

9. Klimat

10. Klimat

Wiem, że niestety nie freeware, ale jak lubisz takie gry, to może warto wydać to 20 zł i mieć naprawdę dobrą grę.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam propozycję... tylko, że nie freeware... A mianowicie Disciples 2.

1. Nie freeware, ale kosztuje 20 zł (Extra klasyka)

2. Lubisz Heroes, to powinno Ci się spodobać (osobiście wole Disciples2, od HoMM3)

3. Grafika śliczna i 2D - część malowana ręcznie, wymagania minimalne : P2 233 MHZ 64 MB RAM, k graf. 8 MB. Osobiście sprawdzałem na p2 233 Mhz, 64 MB RAM,... GF 420 MX 64 MB :D i działało

4. Klimat

5. Klimat

6. możliwość zagrania w 3h triala każdej części :D , sprawdzenia, czy odpowiada gra w tym stylu 1403485[/snapback]

Dzieki, jak bede w polsce to sie rozejrze za nia. Na najblizsze 3 tyg. musi starczyc cos zassanego z netu.

Komp to celeron 2,53GHz, 512 ram, bez glosnikow :( i z grafa onboard :( .

A na tym stazu nudno jak pierun :( :( praktycznie nic sie nie robi a trzeba siedziec 10-11 godzin :mur: . Dobrze, ze kazdy ma "swojego" stalego kompa z dostepem do netu.

Edytowane przez Conti

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To moze mała rozpi**** w GTA lub GTA2 które również mozna za darmo ściagnąc ze strony producenta. No i działa na XP/2000 po ściągnieciu odpowiedniego patcha (google.pl) ale z tym nie powinno być problemów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi