Conti Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 (edytowane) Siedze sobie w biurze i chwilami dla rozrywki w cos bym sobie pogierzyl. Moze ktos by rzucil namiar na jakas stronke, skad mozna zciagnac darmowe gierki nie wymagajace akceleracji 3D i dzialajace pod win 2000. Mazeniem bylaby jakas strategia. cos w stylu np. : http://www.gamehippo.com/ No i jakby ktos zaproponowal jakas fajna gierke to bylby luxus. Dodam, ze b lubie Heroes of Might and Magic 3 Edytowane 21 Kwietnia 2005 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Masz na mysli takie do Virge'a maxymalnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Intel 82865G graphics controller :( . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 http://www.stare-gry.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Mam propozycję... tylko, że nie freeware... A mianowicie Disciples 2. 1. Nie freeware, ale kosztuje 20 zł (Extra klasyka) 2. Lubisz Heroes, to powinno Ci się spodobać (osobiście wole Disciples2, od HoMM3) 3. Grafika śliczna i 2D - część malowana ręcznie, wymagania minimalne : P2 233 MHZ 64 MB RAM, k graf. 8 MB. Osobiście sprawdzałem na p2 233 Mhz, 64 MB RAM,... GF 420 MX 64 MB :D i działało 4. Klimat 5. Klimat 6. możliwość zagrania w 3h triala każdej części :D , sprawdzenia, czy odpowiada gra w tym stylu Stronka producenta Do gry wyszła spora ilość dodatków, każdy sprzedawany osobno, każdy zawiera podstawkę. Osobiście polecam bunt Elfów : dodatkowa rasa + kampania, nowe potwory itp, itd. 7. Klimat 8. Klimat 9. Klimat 10. Klimat Wiem, że niestety nie freeware, ale jak lubisz takie gry, to może warto wydać to 20 zł i mieć naprawdę dobrą grę. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 (edytowane) Mam propozycję... tylko, że nie freeware... A mianowicie Disciples 2. 1. Nie freeware, ale kosztuje 20 zł (Extra klasyka) 2. Lubisz Heroes, to powinno Ci się spodobać (osobiście wole Disciples2, od HoMM3) 3. Grafika śliczna i 2D - część malowana ręcznie, wymagania minimalne : P2 233 MHZ 64 MB RAM, k graf. 8 MB. Osobiście sprawdzałem na p2 233 Mhz, 64 MB RAM,... GF 420 MX 64 MB :D i działało 4. Klimat 5. Klimat 6. możliwość zagrania w 3h triala każdej części :D , sprawdzenia, czy odpowiada gra w tym stylu 1403485[/snapback] Dzieki, jak bede w polsce to sie rozejrze za nia. Na najblizsze 3 tyg. musi starczyc cos zassanego z netu. Komp to celeron 2,53GHz, 512 ram, bez glosnikow :( i z grafa onboard :( . A na tym stazu nudno jak pierun :( :( praktycznie nic sie nie robi a trzeba siedziec 10-11 godzin :mur: . Dobrze, ze kazdy ma "swojego" stalego kompa z dostepem do netu. Edytowane 22 Kwietnia 2005 przez Conti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A może jeszcze HoMM 2 ? widziałem gdzieś w necie do zassania. zawsze można ściągnąć 3 triale D2... zawsze 9 h legalnej będzie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hellboy 1 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Najlepszy z tego (jak dla mnie) Disciples 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 WWW.MINICLIP.COM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conti Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Demo Disciples 2 sie skonczylo :( . Heroes II - byloby super, ale nigdzie nie moge znalezc. I kwestia czy pojdzie pod win 2000... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 wiesz... na stronie strategyfirst są 3 triale po 3h ... Servants of Dark, Galleans Return i Rise of Elves (o ile dobrze pamiętam). jak będziesz grał np. Imperium, to save można przenieść. pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 To moze mała rozpi**** w GTA lub GTA2 które również mozna za darmo ściagnąc ze strony producenta. No i działa na XP/2000 po ściągnieciu odpowiedniego patcha (google.pl) ale z tym nie powinno być problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...