grzegrz Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Moze w koncu bedzie Star Wars z pięknymi walkami kosmicznymi. Nie wierze ze ukaze sie do jesieni. News przypadkiem znalazłem tu: http://gry.wp.pl/core.html?filtr=1,0&x=nowinki,10,19424 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Graficznie wogole nie rozni sie od jedynki,a nie wierze by dodali cos czego tam nie bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 no rowniez zauwazyłem ze graficznie sie niczym nie rozni, ale na pewno dodadza pare nowych efektów i poprawią engine. moze havok będze... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 hydro2 napisał(a): Graficznie wogole nie rozni sie od jedynki,a nie wierze by dodali cos czego tam nie bylo 1404645[/snapback] Zgadzam się,ale przecież nie samą grafiką człowiek żyje :) :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 No właśnie, poza tym ja na grafikę w tej grze nie narzekałem. Co do samej rozgrywki ma być poszerzona o zadania poboczne w czasie "misji" a nie tylko zdobywanie i utrzymywanie punktów dowodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Ja najbardziej stawiam na grywalnosc (patrz dzisiejsze granie w C64,Mame32,Winuae,TR1,TR2,NFS2SE) a tej mi brakowalo w czeasci pierwszej.Przeszedlem ja cala,ale po pierwsze za krotka,po drugie za malo trybow,po 3 po jednorazowym ukonczeniu nie chce sie wogole w nia grac.Jesli tak samo ma byc w dwojce to nie mam zamiaru wydawac na to ani grosza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...