Huberto.AMD Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Widm mam taki problem nie wiem czemu wyłancza mi sie komp ,tak róznie jak siedze w necie ,czy wejde na jakąs partycje dysku nie ma regóły mój sprzet jest taki...Athlon 64 3200+ , Gigabyte GA-K8NS, geforce 5900xt ,HD 80g WD,Chieftec (ATX-410-212 ,nagrywarka samsunga, Lcd LG 1730s.. .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 No zasilacz jesli jest sprawny nie powinien miec z tym nic wspolnego. Stawialbym moze na pamieci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberto.AMD Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 mam dwie kosci po 512 ,tylko słyszałem ze ten zasilacz nie ma jednego pinu -5v i moze to sprawia ze sie wyłancza procka płyte i pamiec mam od 2 dni to chyba raczej sprawne.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szala Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 Mi tez sie kiedys tak wylaczal komp jak mialem Codegena...ale ty masz Chiefteca wien nie wiem :/ moze jakis trefny egzemplarz?? Jak mozesz pozycz od kogos na dzien jakas lepsza zasilke Tagana albo cos takiego i zobacz czy tez Ci sie bedzie tak robilo. Jak nadal beda problemy to ja bym na plyte stawial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ament_76 Opublikowano 8 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2005 No zasilacz jest bardzo dobry... Mam takiego i naprawde - jak za 200 PLN to super produkt. Takze albo trafiony albo szukaj przyczyny gdzie indziej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberto.AMD Opublikowano 9 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2005 Witam rozwiązałem problem,to jednak zasilacz brak napiecia -5 powodowało restart kompa .Nie kupujcie zasilaczy które nie maja tego napiecia najpierw polecam sprawdzic jakie ma płyta i wtedy dobrac zasiłke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...