Ruido Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Skromny problem mam, na drugim kompie gdzie zainstalowany na swiezo jest Windows XP niedziala "ł". Mam ustawiony polski programistyczny, inne polskie litery dzialaja bez problemu. Sprawdzalem tez na innej klawiaturze i podobnie. Jak myslicie czy moze to byc spowodowane ? ;/ bo reinstalki swiezego windowsa nie chce mi sie robic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 Skromny problem mam, na drugim kompie gdzie zainstalowany na swiezo jest Windows XP niedziala "ł". Mam ustawiony polski programistyczny, inne polskie litery dzialaja bez problemu. Sprawdzalem tez na innej klawiaturze i podobnie. Jak myslicie czy moze to byc spowodowane ? ;/ bo reinstalki swiezego windowsa nie chce mi sie robic. 1475317[/snapback] jesli masz na niem jakiegos radeona ze sterami z ccc to ten problem dosc czesto wystepuje najlepiej zmien na inne bez CCC albo na omegi jesli to nie to to nie wiem :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 ł to sterowniki intela do karty graficznej. Rozwiazanie: 1) wyłączyć funkcję skrótów klawiszowych w ustawieniach sterownika graficznego 845G-"Graphics Properties | Hot Keys | Disable". Skróty klawiszowe są włączone domyślnie. 2) alternatywnie na w/w stronie dostępna jest "latka" do rejestru, która należy wgrać. Pozwala ona na równoczesne używanie funkcji skrótów klawiszowych sterownika graficznego, jak i polskiego ł. ftp://download.intel.com/support/graphics/fix-polish.reg <- łatka:-) http://support.intel.com/support/graphics/...b/CS-004713.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 dzieki Kolobos, dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 moj blad. W ati jest problem z "ć" ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wishmaster_ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 greg505 możesz mi napisać dokładnie co trzeba zrobić żeby ć zadziałało?? bo właśnie mam radka 9550 z GIGABYTE'a i niemam ć duże Ć działa i inne olskie znaki ale małe ć ni hu hu Z gory dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 zainstaluj catalysty bez ccc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wishmaster_ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2005 Oki dzięki zadziałało :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...