bartleby Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Witam Kupilem na allegro fortrona FSP350-60THA-P, mile zaskoczenie bo widac ze nowiutki, ciezki i w ogole super, tyle ze na plycie ECS pokazywal na 12V okolo 14, zmienilem plyte na gigabyta i na niej pokazuje 13.30, poszedlem zamienic w sklepie ten zasilacz (sprzedawca jest od nas z miasta), podlaczylem nowy i identyczne 13.30 na +12, kupilem miernik i potwierdzilo sie, jest 13,30 (spada do 13 przy obciazonym dysku czy CD ale tylko na moment. Warto wspomniec ze w tych zasilkach jest wtyk ATX 24pinowy a ja mam go wpietego pod 20 pinowe gniazdo i to jest jedyne co mi przychodzi do glowy, reszta napiec jest w normie. Napiszcie co myslicie, wymieniac go znowu, czy mozliwe ze cala seria tak ma, wszystko w kompie dziala spox no ale nie chcial bym tracic napedow... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Kupiłeś zasilacz przeznaczony do płyt ciągnących zasilanie na procka z +12V. Twoje tanie i kiepskie płyty główne biorą zasilanie z +5v, więc 12v się podnosi. Zmień płytę główną na inną , lub zasilacz na bardziej tradycyjny model GTF lub GTP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartleby Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 (edytowane) Kupiłeś zasilacz przeznaczony do płyt ciągnących zasilanie na procka z +12V. Twoje tanie i kiepskie płyty główne biorą zasilanie z +5v, więc 12v się podnosi. Zmień płytę główną na inną , lub zasilacz na bardziej tradycyjny model GTF lub GTP. 1535069[/snapback] Ze ECS byl cienki to wiem, kupilem go bo poprzedni zasilacz zniszczyl mi polowe kompa a ni emialem pieniedzy na nic lepszego, ale GA-7VA to nie taki znowu badziew. Czy to zdecydowanie nie powinno tak zostac ? Powiedz mi jeszcze czy ten bedzie na bank Ok ? http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=55957080 To ten sam sprzedawca i mam nadzieje ze mi wymieni. Edytowane 7 Lipca 2005 przez bartleby Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartleby Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Panowie powiedzcie czy ten 300GTF bedzie Ok, nie chce sie znowu wkopac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 7 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2005 Moim skromnym zdaniem - powinieneś być zadowolony, a napięcia też OK bedziesz miał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartleby Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Mam juz, wszystko jest cacy, dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 12 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2005 szczerze powiedziawszy troche wątpie aby naprawde było te 13.3 V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 14 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2005 Też mi sie wydaje to troche dziwne, możliwe że to była jakaś wada.... No cóż tego niewiem niestety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...