Kczychoo Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 po kolejnym lutowaniu moje oryginalne sluchawki od muvo zakonczyly swoj polroczny zywot. przyznam ze nie byly najgorsze jak na douszne sluchawki, ale spotkalem lepsze ;) chce kupic nowe rownie dobre albo lepsze sluchawki z tym ze wszystkie jakie do tej pory podlaczalem do playera graja cicho - tak cicho jak oryginalne od muvo do polowy. To nie jest kwestia mojego playera, bo u kumpla w playerze jest to samo. Player wiec ma pewnie mniejszy sygnal ale dla oryginalnych sluchawek w zupelnosci to wystarcza. Jak podlaczylem je np do kompa albo innego playera graly rzeczywiscie glosniej. Moze to kwestia impedancji i wszystkie jakie sprawdzalem do tej pory mialy ja niewlasciowa i przez to graly ciszej. Chcialbym kupic sluchawki ktore beda graly wystarczajaco glosno na tym playerze i brzmialy przynajmniej jak te oryginalne, wytrzymale np jak Creative HQ60(czyli pewnie philipsa odpadna)douszne lub nie - nie ma wiekszego znaczenia. Cenowo nie chcialbym przekroczyc 100zl. Znajde cos takiego? tylko mi nie piszcie ze takie rzeczy to tylko w erze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wdsa Opublikowano 29 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2005 JA polecam te kumpel ma takie:http://www.sony.pl/view/ShowProduct.action?product=MDR-G42LP&site=odw_pl_PL&pageType=Overview&category=HEA+Walkman Dosc dobre wykoanie ladne brzmienie()bass ejst b.dobry chociaz sam sposob zakladania jest dosc upierdliwy przynajmniej wedlug mnie (osobiscie wole do uszne). Graja troche ciszej ale wedlug mnie wystarczajaco, jest to zwiazane z sama budowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kczychoo Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 znalazlem w koncu - tak jak mowilem nie bylo dopasania impedancji wiec wydzielana moc nie byla maksymalna w przypadku muvo jest to 16ohm. Co polecicie do 100zl? moglbym mi ktos jeszcze napisac cos o sluchawkach SENNHEISER z serii MX? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 SENNHEISER MX 500 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=69698855 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 7 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2005 Sennheiser - MX 500 lub 700. Najlepsze. Zdecydowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kczychoo Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) slyszalem ze mx 500 graja dobrze ale doceni to tylko koneser powniewaz rewelacyjnie, az do przesady, przenosza wysokie tony gorzej jest natiomiast z srednimi i niskim. zamiast ich ponoc lepiej kupic mx400... jest tak rzeczywiscie? co do mx 700 to ani na allegro ani na stronie irviera nie moge ich znalezc... jak z trwaloscia Sennheiser'ow z tej serii? jest jakas roznica miedzy mx 300 a mx 400 poza pudelkiem do nawijania kabla? Edytowane 8 Listopada 2005 przez Kczychoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...