unckle Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 wymagania: 2x512ddr cena ~600zł nie więcej wysokie osiągi co do fsb i niskie timingi platforma: dfi nf4 ultra-d, cpu: venice e3 myślałem nad: 1)astak bh5 2)geil ultraX 3)inna propozycja zaznaczam ze szukałem i nigdzie nie mozna dostać twinmos speed premium na bh5 generalnie wybrać mam pomiędzy tymi dwoma pamięciami - co lepsze - geil czy astak i dlaczego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MILANS Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 hmm.. geile na tccd, astaki na winbondach... na DFI masz czym dovoltowac wiec skłaniałbym sie bardziej do astaków :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) geile są na bh5 z tego co wyczytałem.... Edytowane 3 Października 2005 przez unckle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzej Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 (edytowane) te geile ultra-xy sa albo na bh-5 utt albo na tccd, jesli kupujesz nowe nie masz szans na tccd, astaki tez sa na bh-5 utt wiec masz trzy mozliwosci 1) geile na bh-5 utt 2) astaki na bh-5 utt 3) twinmosy na bh-5 utt twinmosy sa chyba najmniej wybredne jesli chodzi o alphy i sa najtansze ale tez najtrudniej dostepne i najmniej mhz pewnie na nich wyciagniesz z tej trojki, wiec wybor masz pomiedzy geil a astak a to juz musisz sam zdecydowac ktore wybierzesz Edytowane 3 Października 2005 przez dzej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 3 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2005 no właśnie sęk w tym ze nie chciałbym brać w ciemno, bo zawsze można rzucić monetą, tylko chciałbym kierować się jakimś logicznym rozumowaniem i z jakiegoś względu wybrać X zamiast Y, ale do tego potrzeba argumentów których mi brakuje, a które w tym topicu chcę znaleść :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pixelik Opublikowano 4 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2005 nie ma roznicy najlepiej te co sa najtaniej;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devon58 Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 Kupiłem niedawno Geile UltraX 2x512MB oznaczenia PN1243 na kościach BH5 UTT i muszę powiedzieć że komp dostał niezłego kopa :lol: szczególnie podczas pracy w windzie bo w grach już mniej. Ja mam do du.. płytę jeśli chodzi o podawane napięcie na pamiątki bo max to 2,7V wiec chodzą tylko na nominalnych ustawieniach bo powyzej 200mhz chcą już voltów :rolleyes: . Nie widziałem astaków ale za Geilami przemawia jakość wykonania. Te kostki robią wrażenie :-P Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...