kuki1989 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 witam czy da sie wymienic wiatrak w pentagramie podobym do qvc-100 (nie wiem co to jest za model bo to chłodzenie jest mojego kumpla) poniewaz wysiadł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 Da się, da się... Niedawno sam to robiłem i z pozytywnym efektem. Tylko, że ja wymieniałem same śmigiełka, ale cały wentyl będzie jeszce łatwiej tylko trudniej go kupić. Jak gdzieś kupisz to daj znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 tylko ze nie wiem gdzie :( jak by ktos juz cos takiego kupował i podał namiary to byłbym bardzo wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 17 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2005 www.mmv.pl Wyślij do nich maila z zapytaniem. Jeśli masz na gwarancji tego pentagrama to za free Ci to zrobią, jeśli nie to około 20zł bedzie Cie to kosztować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...