Luk@s Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 Próbowałem inaczej podzielić dysk na partycję w tym oto laptopie. I gdy już to zrobiłem i wtedy postanowiłem od nowa przywrócić system (ALT+F10) to opcja ta przestała działać (nic się nie dzieje). W BIOSie włączone jest. Niestety z tymi laptopami płyt CD żadnych nie ma. Ukryta partycja nadal istnieje (i wszystko z nią w porządku jest), więc sądzę, że da się coś zrobić z tym. Jakieś rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Skad pewnosc, ze wszystko z nia w porzadku? Usun partycje ktore zalozyles i zobacz czy wtedy dziala przywracanie. Bedzie pewnosc, ze to tylko ich istnienia wina. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Stąd pewność, że bootowalną płytą z Nortonem Ghostem przeglądałem ukrytą partycję i nawet prawie mi się udało przywrócić system z niej. Niestety, Ghost poprosił o hasło do tego obrazu, ktorego ja nie znam (pewnie recovery Acera samo sobie to hasło "wpisuje"). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
conrado Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Czy to hasło to nie czasem sześć zer? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Niestety nie. Sześć zer to hasło do przywracającej aplikacji Acera. Jednak obraz z tym windowsem ma inne hasło :( W ogóle nie rozumiem dlaczego ta funkcja przywracania systemu padła :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sedah Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Moze partycje C zrobiles za mala? Nie masz wypalonego backupu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 11 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2005 Patrycja 15GB więc ok, a niestety właśnie nie zdążyłem backupu zrobić. Na szczęście tata ma Aspire 1692 i jego system zainstalowałem i poinstalowałem sterowniki. Ale fajnie by było jakbym jednak to recovery miał działające z powrotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kba81 Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Miałem ten sam problem w Aspire 5024.Sformatowałem partycję C.Pisałem do Acer Polska, ale oni stwierdzili, że zmiany są nieodwracalne. Nie uwierzyłem im i zacząłem grzebać i wygrzebałem.Otóż rozwiązanie tego problemu jest banalnie proste.Trzeba odpalić jeden plik o nazwie MBRwrWin.exe w katalogu C:\Program Files\acer\eRecovery.U mnie pomogło od razu.Ciekawe jak u Ciebie?Daj znać jak poszło na e-mail:kba81@o2.pl.Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...