Skocz do zawartości
PhoeeeniX

Słuchawki Do Ok. 20zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Chcę kumplowi kupić jakieś dobre słuchawki do ok. 20zł ( prezent na mikołajki w budzie :P:P ) lecz nie siedze w tym wię cprosze o rady. Zastanawiałem się nad Sennheiser MX 200 lecz widziałem je po 29zł :/ Znacie jakieś dobre modele do około 20zł ?? Jeśli możliwe proszę o linki z sklepami z produktem który opisujecie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PhoeeeniX napisał(a):

Witam,

Chcę kumplowi kupić jakieś dobre słuchawki do ok. 20zł ( prezent na mikołajki w budzie :P:P ) lecz nie siedze w tym wię cprosze o rady. Zastanawiałem się nad Sennheiser MX 200 lecz widziałem je po 29zł :/ Znacie jakieś dobre modele do około 20zł ?? Jeśli możliwe proszę o linki z sklepami z produktem który opisujecie :)

Nom Sennheiser to dobra firma... Ale za 20zł raczej ciezko bedzie znalezc cos porzadnego... <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ehm... to nie miało być 200zł? :|

Bez jajec... za 20zł cokolwiek nie kupisz będzie prawie tak samo...

Jak kupowałem sobie słuchawki do mp3playera (jakość nie grała takiej roli...) to najtańsze sensowne znalazłem Panasonici za chyba 40zł...

Kup mu lepiej coś innego za te 20zł... 10 Żubrów na przykład :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

PhoeeeniX napisał(a):

jakieś dobre słuchawki do ok. 20zł

Kup mu 13 numer CDA i coś do żarcia. Ja kiedyś tak robiłem jak miałem coś

kupić kumplowi na Mikołajki, którego zawsze losowałem a on mnie i też

dostawałem CDA ^_^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi