PhoeeeniX Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 Witam, Chcę kumplowi kupić jakieś dobre słuchawki do ok. 20zł ( prezent na mikołajki w budzie :P:P ) lecz nie siedze w tym wię cprosze o rady. Zastanawiałem się nad Sennheiser MX 200 lecz widziałem je po 29zł :/ Znacie jakieś dobre modele do około 20zł ?? Jeśli możliwe proszę o linki z sklepami z produktem który opisujecie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fr4 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 PhoeeeniX napisał(a): Witam, Chcę kumplowi kupić jakieś dobre słuchawki do ok. 20zł ( prezent na mikołajki w budzie :P:P ) lecz nie siedze w tym wię cprosze o rady. Zastanawiałem się nad Sennheiser MX 200 lecz widziałem je po 29zł :/ Znacie jakieś dobre modele do około 20zł ?? Jeśli możliwe proszę o linki z sklepami z produktem który opisujecie :) Nom Sennheiser to dobra firma... Ale za 20zł raczej ciezko bedzie znalezc cos porzadnego... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 25 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2005 ehm... to nie miało być 200zł? :| Bez jajec... za 20zł cokolwiek nie kupisz będzie prawie tak samo... Jak kupowałem sobie słuchawki do mp3playera (jakość nie grała takiej roli...) to najtańsze sensowne znalazłem Panasonici za chyba 40zł... Kup mu lepiej coś innego za te 20zł... 10 Żubrów na przykład :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lumperator Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 PhoeeeniX napisał(a): jakieś dobre słuchawki do ok. 20zł Kup mu 13 numer CDA i coś do żarcia. Ja kiedyś tak robiłem jak miałem coś kupić kumplowi na Mikołajki, którego zawsze losowałem a on mnie i też dostawałem CDA ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhoeeeniX Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Tak myślałem że nic nie będzie :) Macie racje kupie mu ale 10XTyskie bo Żubr nie dobry :P:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boczi Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 SENNHEISER - mam mozilwosc kupic za 24,90, bo te do Creative MuVo TX FM nie pasują mi - są za duże. Warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...