Michał1 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Dobra, tu możecie sie pochwalić co dostaliście od Gwiazdki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 jeszcze nic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Przeseylke od wuja Binladena w sklad przesylki waglik,bomba,2granaty,troszke slodyczy z cyjankiem,zapasowy magazynyk do berety ! it o chyba wszytko Pozdrawiam wujku dzieki za przesylke :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ja te święta mam wyjątkowo udane jak narazie dostałem nowy monitor LG 774ft i nową bude Modcome Fine I oraz troche ciuchów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 no buda fajna ale LG a powaznie fajne prezenty wesolych swiat itd ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 jeszcze nic ale za 3h... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ja jeszcze nic ale wiem co ale nie powiem ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ja nic nie doostane, bo nic sobie nie kupilem... na prezenty od rodziny nie mam co liczyc. Wesolych Swiat wszystkim! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Jak na razie statyw z lupą do precyzyjnych robótek (będzie łatwo proca odblokować :P) i wkrętare ze zmiennym momentem obrotowym Black&Decker'a :mrgreen:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ja jak narazie dostałem Odtwarzać mp3, Głosniki nowe do pokoju <lol> oraz Budę Jakaś Super Case z zasiłką 350 Wat Oraz szybką z boku brakuje tylko neonu :cry: (Buda z niemiec) zobaczymy co jescze dostane jak ciotka wpadnie itd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 A mój braciszek to zażyczył sobie zaciskarkę do skrętki. Taki romantyczny prezent... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Wyciskare do soku, ciut grosza, czajnis porcelanę, poduchę, parfumy i pare innych drobiazgów. Mnie sie monitory ani modecomy nie walały pod drzewkiem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoLo Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Sluchawki Philips(zajebiste :D) 2grill do wentyli 80x80 uszczelka do szyby 1m szyba szklana do obudowy :D (po swietach) slodycze.. Athlon XP - jaki jeszcze niewiem.. dowiem sie jutro :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szuwarek Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 A ja zarzadzilem zrzutke na nowego Radeonika i czegam na co starczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ja tam zbieram na nowy dysk 80gb bo na starej 40 juz zaczyna byc ciasno :? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Szczerze mowiac nie podoba mi sie ten temat :? Zaraz sie rzucicie ze nic mi sie nie podoba, ale tym razem nie chodzi o to ze bylo, czy nie bylo czy cos takiego. Uwazam ze przechwalanie sie tym co kto dostal jest nie na miejscu, bo na pewno ktos nic nie dostanie, ktos dostanie jakis drobiazg, i nie bedzie mu wcale przyjemnie czytajac jak ktos wymienia pentium8, geforce16 czy co tam jeszcze :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 No ja dostalem radyjko do furki - SONY CDX MP30 z mp3 i takimi tam <span style="color:red;">[ciach!]</span>lkami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Monitor, słodycze oraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Kosmodisk z tvshopu? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 nie to chyba "pajaczek" :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 A ja sprawilem sobie Atholna xp 2000+,nowe mobo asussa A7V8Xi no i Gainwarda GeForce3 Ti200 / 500 TV Jumbo Golden Sample PowerPack!!! jak z rodzina skoncze wigilie to sie biore za skladanie i odrazu sie pytam czy ktos niechce durona 950 + jakies mobo na via266???????? Pozdrówki for all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masło Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Monitor, słodycze oraz Tom zajebista czołowka petzla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 maslo a te mobo za ile ? i jakie to ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Super światło daje - niesamowicie białe, tak jak Xenony i zasięg rewelacyjny (jak na diodową). Świeci mocno na jakieś 10m. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 A ja sprawilem sobie Atholna xp 2000+,nowe mobo asussa A7V8Xi no i Gainwarda GeForce3 Ti200 / 500 TV Jumbo Golden Sample PowerPack!!! jak z rodzina skoncze wigilie to sie biore za skladanie i odrazu sie pytam czy ktos niechce durona 950 + jakies mobo na via266???????? Pozdrówki for all.Ten Gainward kręci sie super - 3d mark bez artefaktów na tyle ile w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Hmm a ja nic nie dostalem phiii jestem zlyy buuuu !! kqrwa nawet rachunku za komorke nie zaplacili ! na mikolaja podobno za stary jestem hmm ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ps a widze ze niektorzy tu maja kasiaste rodzinki tylko pogratulowac prezentow ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Szczerze mowiac nie podoba mi sie ten temat :? Zaraz sie rzucicie ze nic mi sie nie podoba, ale tym razem nie chodzi o to ze bylo, czy nie bylo czy cos takiego. Uwazam ze przechwalanie sie tym co kto dostal jest nie na miejscu, bo na pewno ktos nic nie dostanie, ktos dostanie jakis drobiazg, i nie bedzie mu wcale przyjemnie czytajac jak ktos wymienia pentium8, geforce16 czy co tam jeszcze :? stary ja naleze do takich osob co dstanie jakąs pierdułke i sie tym nieprzejmuje.... hehe mikolaj już u mnie byl... prezenty leza pod choinka.. ale boje się otworzyc :wink: ciekawe co tam znajde.... jak zwykle mama mnie rozwali czyms po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ym... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Szczerze mowiac nie podoba mi sie ten temat :? Zaraz sie rzucicie ze nic mi sie nie podoba, ale tym razem nie chodzi o to ze bylo, czy nie bylo czy cos takiego. Uwazam ze przechwalanie sie tym co kto dostal jest nie na miejscu, bo na pewno ktos nic nie dostanie, ktos dostanie jakis drobiazg, i nie bedzie mu wcale przyjemnie czytajac jak ktos wymienia pentium8, geforce16 czy co tam jeszcze :? stary ja naleze do takich osob co dstanie jakąs pierdułke i sie tym nieprzejmuje.... hehe mikolaj już u mnie byl... prezenty leza pod choinka.. ale boje się otworzyc :wink: ciekawe co tam znajde.... jak zwykle mama mnie rozwali czyms po<span style="color:red;">[ciach!]</span>ym... 8O nie jestes sam ! i tez na to laske klade ! ide zaraz do pracy ! i dzien jak dzien jak codzien ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_s Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ja radka 9000 od szafira :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...