Flinston Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) witam mam problem ze sterownikami do raid , w menadzerze urzadzen w zakladce sprzet przy urzadzeniu kontroler raid mam znak zapytania i wykrzyknik , jak chce zainstalowac stery z cd-rom od plyty glownej to znajduje tam jakis driver i go instaluje ale po istalacji system sie nie laduje - niestety . wiec wracam do ostatniego dobrego ustawienia i wtedy system sie laduje normalnie . dodam ze zamienilem dysk ze starej baracudy z podpisua na samsunga hd 160jj , najpierw to mialem problem z wykryciem dysku na sata ale zapodalem stery do sata z dyskietki wciskajac f6 i to pomoglo, a teraz nie moge zainstalowac sterow do raid, a i jeszcze jedno w zakladce smargart ustawienie predkosci agp jest na wył. i nie moge tego zmienic na agpx8, na starym dysku wszystko jest ok i stery wszyskie tez pasuja i agp tez jest tak jak trzeba w tej zkladce. Natomiast teraz na tym nowym dysku wystepuja takie problemy, czy moze mi ktos pomoc? dodam tylko ze stery do grafy to omegi 2683 - na innych sterach tez jest tak samo. pozdro :oops: :oops: no i co nikt niewie jak mi pomoc ,a z tym AGP ,ze nie moge zmienic na AGP x 8 tylko caly czas jest wyłaczone? Edytowane 10 Stycznia 2006 przez Flinston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 A po co Ci raid na jednym dysku? Wyłącz kontroler w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flinston Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) ale jak sie bedzie nazywala ta funkcja w biosie? a co z tym agp bo grafa nie chodzi tak jak trzeba pomocy chociaz z tym ustawieniem AGP Edytowane 10 Stycznia 2006 przez Flinston Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...