Skocz do zawartości
Flinston

Problem Ze Sterownikami Do Sata I Raid

Rekomendowane odpowiedzi

witam

mam problem ze sterownikami do raid , w menadzerze urzadzen w zakladce sprzet przy urzadzeniu kontroler raid

mam znak zapytania i wykrzyknik , jak chce zainstalowac stery z cd-rom od plyty glownej to znajduje tam jakis driver i go instaluje ale po istalacji system sie nie laduje - niestety .

wiec wracam do ostatniego dobrego ustawienia i wtedy system sie laduje normalnie .

dodam ze zamienilem dysk ze starej baracudy z podpisua na samsunga hd 160jj , najpierw to mialem problem z wykryciem dysku na sata ale zapodalem stery do sata z dyskietki wciskajac f6 i to pomoglo, a teraz nie moge zainstalowac sterow do raid,

a i jeszcze jedno w zakladce smargart ustawienie predkosci agp jest na wył. i nie moge tego zmienic na agpx8,

na starym dysku wszystko jest ok i stery wszyskie tez pasuja i agp tez jest tak jak trzeba w tej zkladce.

Natomiast teraz na tym nowym dysku wystepuja takie problemy, czy moze mi ktos pomoc?

dodam tylko ze stery do grafy to omegi 2683 - na innych sterach tez jest tak samo.

pozdro

:oops: :oops:

no i co nikt niewie jak mi pomoc ,a z tym AGP ,ze nie moge zmienic na AGP x 8 tylko caly czas jest wyłaczone?

Edytowane przez Flinston

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi