m@teo Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Gorąco zapraszam na moje Forum GSM www.forumcgsm.be Zapraszam do oceniania, pisania i wołania userków! jesteś taki dobry to załóż sobie konto ty nic nie płacisz a jedynie możesz zyskać ciekawą pomoc! Polecam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 Kilka rzeczy wali po gałach: (znalezione "na szybko") TagroWWWisko Hallomoto Pomoc techniacza :arrow: WTF? Wyrzej Komurke Komentarze do działów są beznadziejne: np.: Masz problem napisz to nie boli. Testujemy telefony - dział w którym testujemy telefony ;) Moze jakaś zmiana? Jest duzo buraczkow i to takich ciezszych... Radze popracowac nad ortografia, stylistyka... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Co to za forum, które wymusza rejestrację przy próbie zdobycia informacji? Piszesz że nic nie płacę. Płacę adresem e-mail, którego nie mam chęci udostępniać do fafnastego forum, którego nie mogę nawet obejrzeć żeby stwierdzić czy warto się rejestrować. Paranoja (no offence ParanoiK ;) ). Inna sprawa, że co to za nowoczesne forum? Co w nim jest takiego czego inne fora nie mają? Ładny śnieżno-zielony skin, czy nowocześni administratorzy którzy nie wiedzą jak wygląda słownik? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Największy burak, to wymuszona rejestracja... Nie da się wejść jako GOŚĆ ;] Nie ma w tym forum nic niezwykłego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m@teo Opublikowano 25 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2006 Sporo się zmeiniło www.cgsm.info + Nowy Styl + Można wszędzie zaglądać + Nie ma paska Zarejestruj się = Full WYPAS tylko się rejestrować :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...