BezbronnyPL Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) W poszukiwaniu jakijś opinii o słuchawkach znalazłem TO .Generalnie byłem zdecydowany na koss spark plug ,ale teraz bede miał dylemat-creativy(jeśli chodzi o słuchawki to tej firmy nawet nie brałem po uwagę)a tu proszę ,EP630 ma świetne oceny(jakość dzwięku) i to w porównaniu do znacznie lepszych i bardziej znanych marek. UPDATE: Sharp hp-md33s ,to te same słuchawki tylko rebrandowane przez Creativa-to tłumaczy niezłą jakość. Tak czy tak, stwierdzilem ,że na pewno komuś link się przyda. Zwracam uwagę na negatywne oceny jakości dzwięku wydobywającego się z iPoda. Pozdrawiam. Edytowane 6 Lutego 2006 przez BezbronnyPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maczeta10 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Jedna wielka lipa i pic na wodę miałem już trzy zestawy creativa i albo coś trzeszczało albo padały po krótkim czasie użytkowania ( rekordzista zestaw fabryczny padł po 3 dniach słuchania ) Nigdy więcej tej przereklamowanej firmy w moim domu ... teraz mam może nie najlepsze ale dobre MX200 :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) Osobiście dla mnie słuchawki Creativa nie istnieją.Natomiast wspomniałem ,że model 630 to remarkowany Sharp ,który ma niezlą opinię wśrod posiadaczy i zbiera pochwały wśród recenzentów .Rozumiem ,że te które miałeś to były właśnie te?Sam mam 2 pary(różne)Sennheiser i czekam na jakiejś sensowne recenzje Sennheiser CX-300,ale lepsze jest wrogiem dobrego i jeżeli stwierdze ,że np.Koss SparkPlag brzmią dobrze to dlaczego ich nie kupić?To samo dotyczy EP630.A Sennheiser w tym teście jakiś szczegolnych wyrożnień jak na tak renomowaną markę nie dostały-a rzadko zdarza się gdy ktoś porównuje różne sluchawki ,różnych form w tych samych warunkach (ustatwienia EQ itd.)i do tego ma jakiejś pojęcie. Akurat nie miałem słuchawek tego typu i stąd moje zainteresownie,a jeżeli ktoś ma jakiejś opinie na temat np.Koss Sparkplag( szczegolnie jak brzmią wysokie tony-bo niske to już wiem że b.dobrze.)to niech się podzieli. Edytowane 6 Lutego 2006 przez BezbronnyPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariobross1 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 (edytowane) Ja jak najbardziej polecam Ci słuchawki Creativa EP-630. Jest to naprawdę bardzo udana konstrukcja. Polecone mi zostały przez jednego użytkownika tego forum. Naprawdę są super. Lepsze od kossów the plug i spark the plug (miałem te dwa modele kossów i dopiero te creativy mnie zadowoliły). Swietnie trzymają się w uchu i grają przepięknie. Tylko uważaj, bo można łatwo trafić na podróbe. Edytowane 6 Lutego 2006 przez mariobross1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Ja mam spark the plug i baaaaaaardzo sobie chwale ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezbronnyPL Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Wiadomo ,że każdy sobie chwali to co ma :-P .Ale z tego co czytam na różnych forach ,to ze sluchawek dostępnych w PL i w przyzwoitej cenie te Creativy EP630 ,to chyba najlepszy wybór(typ IN EAR).Jedynie zwróciłem uwage ,że niektórzy narzekają na efekt mikrofonowania,występujący też na znacznie droższych słuchawkach- w zalezności od modelu jest to mniej lub bardziej odczuwalne,i szczerze powiedziawszy, to moja jedyna obawa,bo chce dobrze izolujące słuchawki.Wiele niezłych modeli jest niestety nieosiągalnych w naszym kraju ,nie wspominając ,że cena co poniektórych zbliża się do ceny(200-300$) świetnych odtwarzaczy iAudio,czy iRiver.pozdro. i dzięki za opinie(chociaż zawsze preferuje opis wad-bo zalety łatwiej znależć).Jeszcze raz dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...