Dudaka Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Witam, czy znacie może jakiś program w którym mogę skonwertować dużą ilość zdjęć i ustawić sobie na nie jakieś parametry (rozdzielczość, jakość i rozszerzenie) żeby program sam mi je przekonwertował ? Wiem że takie coś było w Pajączku ale mi chodzi o osobny program. Z góry dzięki, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 irfanview było milion razy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 nie dość, że milion razy to podobna ilość programów to potrafi... z darmowych bardzo dobrych narzędzi oprócz wspomnianego wcześniej... XnView, FastStone Image Viewer, PhotoFilter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudaka Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Hmm, no to sory ale jakiś słaby jestem. Nie potrafie tego zrobić w tym irfanview :/ może ktoś mi potrafi pomóc ? Chodzi mi o skonwertowanie np. jakiegoś katalogu z obrazkami. pozdro i sory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 file>batch conversion Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudaka Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 Aha, dzięki bardzo. Pozdrawiam :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...