pho Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Więc chyba za około 2,3 tygodni kupie coś takiego: Opteron 144 s.939 Epox 9NPA+Ultra A-DATA Vitesta 2x512 DDR500 Samsung SP 120GB GF6800GS HuntKey HK-400AP AC Freezer 64Pro Napędy optyczne ze starego(obecnego) kompa. Zestaw do gier i O/C wszystkie sugestie mile widziane :D Cena może lekko przekroczyć 3k. Edytowane 7 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 moze zamiast 2 kosci 512 kupisz jedna 1024 ?? tak pozatym konfig idealny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HomerSimpson Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 czemu 1 x 1024? po to ma procesor na 939 z obsluga dual channel zeby uzywac. bierz takie pamiatki jak masz :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4t1n Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 bo kiedys dokupi 2 i bedize chodzic 2 gb w dualu...:) wiec rob jak uwazasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ur6aN Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Dobre zestawienie.Ciekawe co wycisniesz w oc tym sprzęcikiem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Hehe osobiście olał bym te pamiątki , opterona zamienił na Atchlona i wziął hk 350 na rzecz 7800. Epox bardzo dobry do OC dają zawsze spore napięcia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1xxx_xxx1 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Zestaw dobry, napewno wydajny w grach. Dowiec się, czy ta płyta z linku ta napewnu wersja Ultra, bo zdjęcie przedstawia wersję nonUltra. Przy tej cenie Opertona nie wiem, czy lepiej nie dołożyć i kupić SanDiego 3700+. Rożnica nie duża, a daje większe możliwości podkręcania, dzięki mnożnikowi x11. Co się tyczy pamięci, to nie opłaca się ich brać (według mnie). Kup Partioty KH i powinieneś podkręcić je do poziomu tych ADAT. Ja osbiście rozważyłbym zakup zestawu 2x1GB. Przyda się on w wszystkich nowych tytułach. Edytowane 7 Lutego 2006 przez 1xxx_xxx1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BadIIQ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Moze zamiast tego huntkaya wział bym tangana. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 jak go gier to troche malo ramu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Ramu w najbliższych miesiącach dokupie ram ma starczyc na dwa,trzy miechy, w sumie SanDiego niezły pomysł. grafa mi narazie starczy monitor 17' wiec najlepiej gra sie w 1024 na 768 a do tej rozdziałki styknie chyba?. A może wysepie troche kasy i odrazu kupie 2x1GB kto wie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) 2gb to obecnie konieczne minimum do płynnej gry na wyższych ustawieniach bo bf2 ścina i niektóre nowe gry też ścinają Edytowane 7 Lutego 2006 przez Mac' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Jak dla mnie mały dysk lepiej walnąć 200 jak starczy kasy albo 160 min.Troche mi sie grafa nie podoba ale reszta spox! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Lepiej wziązć 1x1024 zamiast 2x512 potem zawsze mozna dokupic kolejną kość 1024 dziki temu zaoszczedzisz miejsce na kolejne kosci gdy gry bedą wymagały 4Gb ramu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Dobra dysk może bedzie większy. Ale co Ci się w grafie niepodoba? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Na pewno dostaniesz te Vitesty. Bo ja też bym był na nie chętny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Jak dla mnie mały dysk lepiej walnąć 200 jak starczy kasy albo 160 min.Troche mi sie grafa nie podoba ale reszta spox!a co sie w grafie nie podoba? najlepsza za tą cene Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Ja bym zmienił tylko grafe na 7800gt albo x1800xl-nie pamiętam dokładnie oznaczenia, i dysk może na 160 giga. Ale tak ogólnie to bez zastrzeżeń ale prosi sie o więcej ramu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) Kase na ramy chyba będe miał ale na GF7800GT to raczej nie :sad: Edytowane 7 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 a co byśvie radzili wziąć (podłączę się do tematu) do oc lepiej. A-data Vitesta DDR 500, czy KINGMAX Hard-Core DDR500. Które by wyżej poleciały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) heh jak nie ma kasy to niech zostanie ta grafa;] i tak ci wszystkie gry będą śmigac;) Edytowane 7 Lutego 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 (edytowane) rozwiń myśl co masz do tej grafy? Pisze sie Będą EDIT: Patrioty KH jakich napięc potrzedują zeby ładnie je podkręcić. Ten Epox ma max Vdimm 3,1V więc lepsze były by kostki TCCD? Edytowane 7 Lutego 2006 przez Maciag Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 rozwijam wypowiedź: jestem zwolennikiem produktów ATI.amen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...