m4r Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Co to jest? Pojawiają się te teksty czasem... zawsze na ikonach tematów w których pisałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Chyba brakuje kilku ikonek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Nie brakuje, bo to tylko czasem się pojawia - raz na godzinę, może rzadziej. Też myślałem że nie ma obrazków, ale po przeładowaniu strony już są. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 nie raz mam to samo i to na wszystkich ikonkach ale po odświeżeniu jest już ok... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Nie brakuje, bo to tylko czasem się pojawia - raz na godzinę, może rzadziej. Też myślałem że nie ma obrazków, ale po przeładowaniu strony już są. A opisy pod wyswietlanymi ikonkami sprawdzales? W tym miejscu pojawia sie kilka roznych ikonek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Jakie opisy? Wiem jakie to miały być ikony, bo specjalnie się przyjrzałem stronie. Pierwsza to "pisałeś- brak nowych postów", druga "pisałeś - są nowe posty". Wydaje mi się że to nie jest wina moja, mojego proxy ani mojego kompa, bo to wygląda jak nieprzetworzona stała z php (tak jakby brakowało pytajnika przy tagu i php nie wiedziało co z tym zrobić dalej). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 @MareCeK: Raz na jakiś czas mam to samo (styl def) i tylko F5 pomaga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ja też tak mam i tylko F5 pomaga i większości pewnie też :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 U mnie to samo czasami, Darkness Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Teraz sprawdziłem, i rzeczywiscie jest to jakis błąd po stronie forum, bo niektore ikonki się pojawiają a w inych miejscach gdzie powinny byc te same pojawiają sie nazwy tak jak zostaly wpisane w ACP, a powinno je pozamieniac na ikony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XwA Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 To i ja pomarudze. Chcialem dosadzic do mojej sygnaturki troche lasu :P troszke inaczej go wyswietla niz powinno. Wczesniej mozna bylo wiecej znakow w jednej linii wmalowac :) http://img223.imageshack.us/my.php?image=yyy1cc.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Mialem podobnie. Pojawialo sie co jakis czas ale wystarczylo odswiezyc strone. Jak narazie sie nie pojawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 O! Znowu O_o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2006 To nasz super-duper-cache które jest w wersji beta ;> Staramy się wyszukać czemu mu czasem odbija ale to jest troche linijek w C i nie jest to tak proste na jakie wygląda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...