Gość HDR_o Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Jak w temacie,nie wiem,kiedy gra sie pojawila,ale wiem,ze juz jest dostepna :) Podobno jest to klon Serious Sama,dynamiczny i przyjemny,chodz graficznie jest taki sobie,jak mozemy zaobserwowac na screenach Jesli ktos gral to prosze sie wypowiedziec :) Pozdrawiam Edytowane 31 Maja 2006 przez hydro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tripsta Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) Liquidator is, quite simply, one of the worst video games ever made. It’s not even entertaining in a camp, ‘so-bad-its-entertaining’ way: it’s just abysmal. How can Reef Entertainment justify releasing this effluence on the general public? fajne reviewy ma ta gra :) , nawet nie mam zamiaru sprawdzac czy ta gra zasluzyla na 1/10 :) Edytowane 31 Maja 2006 przez tripsta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 gralem kiedys w demo, zalosna gra dodam ze zrobiona przez ruskich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 31 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2006 Ta gra nie jest taka zla... mozna pograc ale wiele rzeczy denerwuje bardzo. mam dosc po demie. Lepiej kupic taniego Uber Soldier. Duzo lepsza zabawa. Tej gry nie polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...