DaRoN Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Siemacie. Wczoraj miałem okazję pobawić się tą płytą. W biosie F2 zero opcji O/C. Po aktualizacji na F4 doszły timingi i dzielniki. Moje pytanie dotyczy timingów pamięci: Czym różni się Precharge Time od ROW Precharge Time? W google jest tylko na temat ROW precharge Time Czy jest to to samo co Trtw? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychaa Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Gdzie są dzielniki (prosze o podanie nazwy bo nie moge znaleść) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Gdzie są dzielniki (prosze o podanie nazwy bo nie moge znaleść)polecam instrukcje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 polecam instrukcjeŻeś powiedział co wiedział. Z takimi radami to stul swój narząd mowy. krychaa Luknij na mój pierwszy post - bios F4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychaa Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 Bios mam zaktulizowany na F4 Po wciśnięciu Ctrl+F1 dodaje mi tylko jedną opcję Advanced Chipset Features Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Bios mam zaktulizowany na F4 Po wciśnięciu Ctrl+F1 dodaje mi tylko jedną opcję Advanced Chipset Features [urlnw.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a9397c4bcb9b0802.html"][img1tp://images2.fotosik.pl/90/a9397c4bcb9b0802m.jpg[/img][/url] NO i jaki problem. Zmieniasz na Manual i masz dzielniki. AŻ cztery :? :mur: Edytowane 20 Października 2008 przez mechl!k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość amapi3d Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 NO i jaki problem. Zmieniasz na Manual i masz dzielniki. AŻ cztery :? :mur:i co sam by tego nie wymyslil? wiec siedz cichutko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychaa Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 (edytowane) Wielkie dzięki Edytowane 26 Czerwca 2006 przez krychaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 i co sam by tego nie wymyslil? wiec siedz cichutkoWidocznie skoro pyta to samA by tego nie wymyśliła. A Ty uciszać sobie możesz zwierzątko domowe lub pecka nie mnie. Od tego sa moderatorzy, a posty takie jak Twój kupę są warte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychaa Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 Szkoda że do tej płyty nie ma nowego biosu bo bym sobie procka podkręcił a tak się marnuje taki proc. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2006 (edytowane) na drugi raz mysleć ! płyty GB do OC sa po prostu beznadziejne !!!! BEZNADZIEJNE!!! nowe czy stare zawsze maja ten sam problem ... bootowanie, stabilność przy bardziej wyśrubowanych ustawieniach. kompletne DNO radze rozgladać sie za ASUSEM lub DFi ... MSI, Gigabyte - niby to klasa sama w sobie, a problemów z niektórymi ich produktami tyle, ze mozna osiwieć za młodu Edytowane 15 Lipca 2006 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krychaa Opublikowano 16 Stycznia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2007 Witam czy do mojej płyty Ga-m51gm-s2g dało by sie wgrać bios z Ga-m55plus-s3g? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid_Cooling Opublikowano 4 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2008 Raczej nie przeciż to inna płyta. Też mam tą płytę i nie wiem czy obsłuzy pamięci na 2.2V a pisza zae ma 1.8V HELP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...