99tomcat Opublikowano 21 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2006 jak w temacie. miałem awaryjne wgrywanie biosa po małych zabawach z o/c :) niestety na plytce asusa jest jakiś antyk i mi już po wgraniu biosu mobacz nie wyswietla obrazu tylko odpala i kręci wentylami. Jest spora szansa,zę to ten bios nie obsluguje procków 0.65-tak jak moja celinka cedar mill(pare soób tak maiłóo np na preslerze) Przejde teraz do sedna-potrzebuje kogoś z Poznania kto wpadł by do mnie na 20-30 min z prockiem. Podnienił bym na chwile procka i prawdopodonbnie wtedy bez problemu wgram sobie najnowszy biosik i po ptokach... Znajdzie sie jakiś poznański samarytanin- oferuje za to pifko czy 2 i dozgonną wdzięcznośc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi2222 Opublikowano 23 Lipca 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2006 jak w temacie. miałem awaryjne wgrywanie biosa po małych zabawach z o/c :) niestety na plytce asusa jest jakiś antyk i mi już po wgraniu biosu mobacz nie wyswietla obrazu tylko odpala i kręci wentylami. Jest spora szansa,zę to ten bios nie obsluguje procków 0.65-tak jak moja celinka cedar mill(pare soób tak maiłóo np na preslerze) Przejde teraz do sedna-potrzebuje kogoś z Poznania kto wpadł by do mnie na 20-30 min z prockiem. Podnienił bym na chwile procka i prawdopodonbnie wtedy bez problemu wgram sobie najnowszy biosik i po ptokach... Znajdzie sie jakiś poznański samarytanin- oferuje za to pifko czy 2 i dozgonną wdzięcznośc ;) Za pifko lub 2 to nie da rady nikt nie przyjdzie ew za krzynke B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...