Skocz do zawartości
dobo90

Telewizor Do 1700 Zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Stanalem przed kolejnym problemem. Przymirzam sie do kupna nowego telewizora max. do 1700 zl. Totalnie nie wiem jakiej marki wybrac TV.

Zwracam sie do Was z serdeczna prosba o doradzenie mi jaki telewizor kupic. Bardzo bym prosil o opinie uzytkownikow :). Kazdy post jest na wage zlota :D.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poczytajcie o nim troche tu:

http://hdtv.com.pl/forum/showthread.php?t=6276

nie zbyt go tam zachwalaja. Geometria do pupy, odbrawienia w rogach przy jasnym tle... itp.

oj nie pocieszyles mnie - tak ciezko o ladny tv ;) Ma ktos jakies inne typy ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pracowałem troszke w sklepie z rtv i co do obrazu to zawsze najładniejszy był na Panasonicach, Philipsach no i Sony chociaż Thomsony też dawały rade, reszcie zawsze czegoś brakowało, mam nadzieję że to troszkę pomoże przy wyborze, aha i jeszcze jedno jeśli ktoś decyduje się na tv Panasonica, to ważne żeby kineskop był z serii "Tau" reszta to shit :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a o sony moge powiedzieć tyle ze się yepie wiec omijaj

mam dwa tv - obydwa po naprawie (1 29" 4-5lat regeneracja kineskopu, zapowiada się nawrót ;) 2gi 25" coś z elektroniką miał 2 razy), siostra ma wierze - też już po naprawach, padał mechanizm kaset (nimal nie uzywany!), padało cd, wali się pilot, potencjometry robią co chcą

kijem sony juz nie dotkne ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no i jak panowie na cos sie zdecydowaliscie?bo tez czegos ciekawego poszukuje - ale nic nie ma.

Wyglad tego samsunga ma tez LG,Grundic i Thomson - ciekawe jak u nich z geometria i kolorami - bo o tym samsungu tez wiele neidobrego naczytalem a bylem na niego zdecydowany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi