Jaro87 Opublikowano 20 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2006 (edytowane) No właśnie, mam problem, muszę podłączac głośniki 5.1 przez rozdzielacze co mija się z celem. Kiedyś miałem Ac97 i było to w sterach teraz mam ATI SB450 - High Definition Audio Controller [Asus A6RP] i w sterach ta opcja jest nieaktywna, Czy są do tej karty jakieś stery umozliwiające wykozystanie wszystkich 3 'jackow' jako wyjścia? A może jakiś program ala 'smart jack' Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odpowiedź Edytowane 21 Października 2006 przez Jaro87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 No właśnie, mam problem, muszę podłączac głośniki 5.1 przez rozdzielacze co mija się z celem. Kiedyś miałem Ac97 i było to w sterach teraz mam ATI SB450 - High Definition Audio Controller [Asus A6RP] i w sterach ta opcja jest nieaktywna, Czy są do tej karty jakieś stery umozliwiające wykozystanie wszystkich 3 'jackow' jako wyjścia? A może jakiś program ala 'smart jack' Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odpowiedź zajrzyj na strone producenta plytki i sciagnij nowe stery i oprogramowanie,i sie tym pobaw wtedy.Jesli karta to High Definition to musi sie dac,tylko kwestia sterow i ustawien w programie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 21 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2006 Zrobiłem tak na początku ale nic to nie dało w sterach mogę tylko ustawić słuchawki/2kanały. Na 99% jest HD bo pokazuje tak everest jak i soft od realteka [ten ze sterami] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 25 Października 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2006 zainstaluj full oprogramowanie do dzwiekowki,to bedzie w mixerze gdzies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...