kubus69 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Na dniach bede kupowac komputer - e6600 + asus n680i + gf 8800gtx i do mniej wiecej takiego zestawu chcialbym zasilacz ktory spokojnie to wszystko pociagnie i do tego wszystkiego bedzie CICHY bardzo cichy i nie rozleci sie po kilku miesiacach najbardziej podoba mi sie : BeQuiet DarkPowerPro 530W ale gdzies na forum slyszalem ze zasilacze tej firmy nie sa specjalnie ciche a to by go dyskwalifikowalo czy OCZ GameXStream 600W SLI PSU bedzie lepszy ? albo fajnie by bylo jakby dalo sie go kupic na esc.pl ale to nie konieczne i takie poboczne pytanie - czy obowa pod tytulem thermaltake armor jr. pozatym ze ladnie wyglada i wyraznie ma wiatrak z przodu i tylu, ma jakies minusy albo ukryte wady ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 generalnie BeQuiet jest cichy więc nie przejmuj się o niego ... jezeli nie planujech chłodzenia wodnego to i tak pewnie bedzie najcichszym podzespołem w twoim kompie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 (edytowane) (...) i takie poboczne pytanie - czy obowa pod tytulem thermaltake armor jr. pozatym ze ladnie wyglada i wyraznie ma wiatrak z przodu i tylu, ma jakies minusy albo ukryte wady ? Co do zasiłki to z tego sklepu najlepszą będzie jakiś BQ :? Buda? Mam i odradzam :D Buda jak dla mnie ma tyle miejsca w środku co kot napłakał :lol2: Ogólnie baaardzo ciasna, po zapodaniu ultry-120 na procka nie ma miejsca, żeby włożyć zapałkę :lol: Szczytem idiotyzmu jest niemożliwość wyciągnięcia zasiłki bez ruszania chłodzenia procesora :huh: Imo buda dla małych chłopców którzy mają zabawki, a nie normalny sprzęt ( nie chciałem nikogo urazić) :wink: Acha nie wiem jak z GTX'em czy wejdzie, bo może okazać, że będziesz musiał wyrzucić koszyk na HDD (po tej operacji wejdzie każda karta :lol: )... Miałem poprzednio LBX'a, więc może dlatego mam takie wrażenia :rolleyes: Weź coś o normalnych wymiarach, może być normalny Armour, albo coś o zbliżonych wymiarach :) pozdro Edytowane 2 Maja 2007 przez chemiczny_ali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...