sz3lo Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Zapraszam do oceny i rejestracji: http://forum.ubao.eu/ Naszym założeniem było postawić forum, które będzie miejscem dla swobodnych, luźnych dyskusji, w przyjacielskiej atmosferze. Wszelkie wasze sugestie będą bardzo mile widziane. Sądzicie że to może wypalić? Chcemy także uruchomić portal, może podsuniecie nam jakiś pomysł? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 http://forum.ubao.eu/index.php?showtopic=226 Nie no, sorry. IMO poroniony pomysł. Chyba, że chcesz aby forum było rozwinięciem myśli A.E.: "Nieskończone są tylko 2 rzeczy: wszechświat i głupota ludzka(..)" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zero700 Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Już szturmem wykop.pl próbowali zdobyć.. nie wyszło im. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 (edytowane) 2615358[/snapback] Już szturmem wykop.pl próbowali zdobyć.. nie wyszło im. No cóż od tego przecież ten serwis jest. Profil użytkowników jest jak się okazało inny. Edytowane 17 Maja 2007 przez sz3lo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 To nieźle... A ten temat, który wyciągnał ULLISSES to już przesada... Widzę, że poziom 'strasznie wysoki'... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 http://forum.ubao.eu/index.php?showtopic=226 "Przestały ja bawic romantyczne wieczory,spędzane razem na GG" "Juz jestem dorosły. 16 lat mam... ona ma 15" Leże i kwicze:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2007 Nic cie - ka - we - go jak zawsze to samo :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 http://forum.ubao.eu/index.php?showtopic=226 "Przestały ja bawic romantyczne wieczory,spędzane razem na GG" "Juz jestem dorosły. 16 lat mam... ona ma 15" Leże i kwicze:D Zastanowil sie ktos , ze to forum to taki pic na wode dla robienia jaj?? <_< Szlo , odpowiedz Ty mi prosze na jedno...po co wam kolejne forum z wolna strefa , ze tak powiem skoro na Labie nie ma z takimi postami problemu?? Tam jesli nie lamiesz regulaminu to ci nie zamkna tematu. A do tego same geby z Laba tam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaszaczek Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 http://forum.ubao.eu/index.php?showtopic=226 Nie no, sorry. IMO poroniony pomysł. Chyba, że chcesz aby forum było rozwinięciem myśli A.E.: "Nieskończone są tylko 2 rzeczy: wszechświat i głupota ludzka(..)" Przeciez to byla prowokacja.. :-P . Kto siedzi na PCLabie ten wie o co chodzi. Zresztą wystarczy przeczytac temat do konca :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Że prowokacja to widzę. Tyle, że mi by było szkoda każdego bita przesłanego do/z tego tematu. IMO to zaśmiecanie Sieci. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sz3lo Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 (edytowane) Że prowokacja to widzę. Tyle, że mi by było szkoda każdego bita przesłanego do/z tego tematu.Temat już trafił do kosza. Ale jak już mówiłem, założenie było takie że nie każdy topic ma być drogą do duchownego katharsis. IMO to zaśmiecanie Sieci. :]Wiesz może na czym polega spa... pozycjonowanie strony w google? :) Jeżeli jeszcze nie to się nie dziwie że nie wiesz jak wygląda prawdziwe zaśmiecanie sieci. B-) Edytowane 19 Maja 2007 przez sz3lo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaszaczek Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Temat już trafił do kosza. Ale jak już mówiłem, założenie było takie że nie każdy topic ma być drogą do duchownego katharsis. Temat był hm..."denny" i taki miał byc. Kto siedzi na Labie wie dlaczego pojawił sie w takim dziale, z takim tytułem , w takiej formie.... Zresztą myslałem ze własnie Ubao jest dla przyslowiowej "BEKI" przynajmniej Wy bardzo sie staraliscie/staracie aby własnie tak na to sie zapatrywac. Widzę jednak ze nie do konca bo wystarczy ze ktos czegos nie rozumie, nie akceptuje i juz... Pfff Panie Sz3lonk nich mi Pan nie mowi ze sie przejmuje ludzmi "z sieci" ? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Tak się dziwnie składa, że wiem jak wygląda pozycjonowanie. A co do forum, to nie widzę w nim sensu. Będzie to składowisko bezsensownych postów i spamu. Szczerze mówiąc zawartość merytoryczna forum będzie znikoma. To raczej coś w stylu partyjki Q3/UT dla odstresowania. Zastosowań praktycznych ja tam nie widzę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkovianin Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Fajną szatę graficzną ma to forum a tak po za tym to lipa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wnora1 Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Dokładnie jedynie styl mi się jako tako podoba, a tak według mnie słabe. Choć na razie lepszego nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...