kubeki Opublikowano 9 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2007 Mam karte Winfast TV2000 Expert. Chce do niej dokupic jakaś karte dzwiekową. Duzo czytałem na temat tej karty telewizyjnej z uwagi ze mialem rozne z nia problemy. Wiem ze są też problemy na lini karta Winfast Expert a karta dzwiekowa. Stad moje pytanie jakie macie zestawienie kart winfast Expert + dzwiekowa? Jaką karte najlepiej sobie zakupic aby problemow bylo jak najmniej i zeby to wszystko dobrze działało?. Czekam na propozycje być moze powoli to uniknąć innym osobą kłopotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 16 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2007 Dokładnie ciężko mi powiedzieć, napewno nic ze stajni creative (zarówno z Live jak i Audigy 2 ZS sa problemy-szum), choć nie wiem jak jest z X-FI. Warto też przemyśleć Prodigy Hi-Fi, ale musisz spytać jakiegoś posiadacza takiego kompletu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...