sideband Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 (edytowane) Cechy Sterownika: - Rozmiar 16.7mb - Data 20/07/2007 - Tylko nowy control panel - Obsługa serii 5 do 8 Link Edytowane 25 Lipca 2007 przez sideband Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopper Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Nie lepiej ściągnąć ze strony nvidii? Przynajmniej jest pewne że nie ma syfów. Jeśli się myle to mnie poprawcie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Ze strony nvidii raczej nie sciagniesz zmodyfikowanych sterowników. sideband, co tam własciwie jest zrobione? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 25 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2007 Wywalony nie potrzebny syf , także zajmują mniej na dysku i żrą mniej ramu. To są stery z PerfHUD 5 Beta 4 jest to program do np monitorowania użycia danych jednostek wykonawczych na karcie - ps , vs , rop , tmu . Wywaliłem także wpisy i pliki , które były są dodawane by sterowniki mógł współdziałać z tym programem i z tego co mi wiadomo zmniejsza to wydajność. Potestować zawsze można , sterownik może okazać się dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Knopper Opublikowano 26 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2007 Ściągnąłem, zainstalowałem i gdzie są te programy? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sadbre Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 (edytowane) Ściągnąłem, zainstalowałem i gdzie są te programy? :]No właśnie te sterowniki mają ten program wywalony(tak mi się wydaje:P);) Edytowane 28 Lipca 2007 przez XsAnThE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2007 wszystkie te 168 wersje powodują u mnie blue screeny po resecie kompa ;) a piszę, że od wersji 5 do 8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misquamaqus Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Sprobuj te stery zainstalowac...u mnie osiagaja najwiekszą wydajnosc: http://www.hwupgrade.it/download/file/3350.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Carl Orff Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 ja na tych driverach, ver. oficjalna mam czarno-bialy obraz na TV i za cholere nie moge przestawic na kolor. ma ktos tak? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Sprobuj te stery zainstalowac...u mnie osiagaja najwiekszą wydajnosc: http://www.hwupgrade.it/download/file/3350.html A potrafisz samemu przestawić suwak na wydajność? Te stery są zawsze minimalnie mniej wydajne od oficjalnych. Są już nowe stery 163.15 , jak ktoś chce to moge przerobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2007 bardzo prosze o przerobienie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Cechy Sterownika: - Rozmiar 16.7mb - Data 20/07/2007 - Tylko nowy control panel - Obsługa serii 5 do 8 Link Używam od kilku dni i co jakiś czas w oblivionie pojawiają się drobne arty. Nawet na niekręconej karcie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Cóż takie stery , nic nie poradze. Może na 163.15 problem zniknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...